Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='M&S']Fotki na dzień dobry, miło:)

Ładne!!!Witaj M&S :)

[quote name='Nath']Uwielbiam to zdjęcie LinkTe zdjęcie jest tapetą na laptopie brata :) Też je uwielbiam

[quote name='Pusiakowa']Śmieszne te grzywacze są :D :DI kochane :loveu:

[quote name='Ptysiak']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_9151.jpg jaka piękna parka ;)

Śliczne fotki :loveu:

Jak tak patrzę na Kissa to coraz bardziej przekonuję się do małych piesków i coraz bardziej podobają mi się grzywki :)Grzywki mają swój urok, jestem totalnie w nich zakochana

Posted

Izabela124. napisał(a):

Te zdjęcie jest tapetą na laptopie brata :) Też je uwielbiam

Też bym sobie ustawiła na tapetę, ale nie chce zdradzać mojej suni ;P

Posted

Hej :)

Fajne fotki ;)
Kiss jest przeuroczy, jedyny grzywek który mi się podoba :lol: :loveu:

Masz fotki samych ozdóbek?

------------

kalyna, co jak co, ale użytki mają inny charakter niż showy - rozmawiałam z właścicielami użytków i każdy mi mówił, że charakter ich podopieczny jest równie trudny co maliniaków, a showy to już inna bajka ;). Stąd opieram swoje zdanie. ;) Zresztą nikt by z miękkim ONem ćwiczył IPO czy robił z niego psa policyjnego. To znaczy są wyjątki, ale ich nie liczę, bo one są pod opieką baaaaardzo doświadczonych osób.
Tak czy inaczej uważam, że ONy mają niefajne kątowanie - widziałam kilka 'na chodzie' i one omal nie szurały zadem o ziemię... Reszta to tylko z fotek i filmików, przyznaję się bez bicia - jednak większość z nich to nie była ustawiana, więc nie sądzę, że to tylko tak się wydaje podczas oglądania psów na wystawie. Co nie znaczy, że nie ma ładnych ONów wystawianych, bo są, ale ich jest bardzo mało w Polsce moim zdaniem (porównując do wszystkich ONów i psów w typie rasy). Co nie znaczy, że brałabym psa spoza ZKwP - tego nie powiedziałam :)

Posted

Ty$ka napisał(a):
Hej :)
Fajne fotki ;)
Kiss jest przeuroczy, jedyny grzywek który mi się podoba :lol: :loveu:
Masz fotki samych ozdóbek?
Ha ha dużo osób mówi, że Kiss jest jedynym fajnym grzywkiem :evil_lol:
Szczerze mówiąc to nie chciało mi się w ogóle robić zdjęć, grzywaczom chciałam i musiałam, żeby potem na portal/forum grzywkowe wstawić. Pudle fociłam, bo mnie poproszono :) A reszta jakoś nie pchała się w obiektyw :lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):

------------

kalyna, co jak co, ale użytki mają inny charakter niż showy - rozmawiałam z właścicielami użytków i każdy mi mówił, że charakter ich podopieczny jest równie trudny co maliniaków, a showy to już inna bajka ;). Stąd opieram swoje zdanie. ;) Zresztą nikt by z miękkim ONem ćwiczył IPO czy robił z niego psa policyjnego. To znaczy są wyjątki, ale ich nie liczę, bo one są pod opieką baaaaardzo doświadczonych osób.
Tak czy inaczej uważam, że ONy mają niefajne kątowanie - widziałam kilka 'na chodzie' i one omal nie szurały zadem o ziemię... Reszta to tylko z fotek i filmików, przyznaję się bez bicia - jednak większość z nich to nie była ustawiana, więc nie sądzę, że to tylko tak się wydaje podczas oglądania psów na wystawie. Co nie znaczy, że nie ma ładnych ONów wystawianych, bo są, ale ich jest bardzo mało w Polsce moim zdaniem (porównując do wszystkich ONów i psów w typie rasy). Co nie znaczy, że brałabym psa spoza ZKwP - tego nie powiedziałam :)

DO Policji nie PRZYJMUJĄ ONKÓW, z naszych hodowli się nie nadaja, nie tylko ze względu na budowę, ale głównie z powodu fatalnej psychiki. Wiem to od Dziewczyny, która pracuje z psami w szkole policyjnej i równocześnie działa w psiej szkole, do której chodzę z moim szczylem.

Posted

M&S napisał(a):
DO Policji nie PRZYJMUJĄ ONKÓW, z naszych hodowli się nie nadaja, nie tylko ze względu na budowę, ale głównie z powodu fatalnej psychiki. Wiem to od Dziewczyny, która pracuje z psami w szkole policyjnej i równocześnie działa w psiej szkole, do której chodzę z moim szczylem.

Nie no to jest jasne. I o tym też przecież napisałam ;) Z tego też względu m.in. nie chciałabym wystawowego ONa. EOT ;) Jak ktoś chce to zapraszam na PW to pogadamy, ale nie będę już zaśmiecać wątku :D

Posted

Izabela124. napisał(a):
Marzy mi się taki duży pudliszon biały albo czarny, ale pewnie nigdy do mnie nie zawita albo za trylion lat :D

Wszystko przed Tobą;)