Izabela124. Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Kaaasia napisał(a):Gratulacje :smile: Szkoda, że spotkanie przelotem ale może jeszcze na jakiejś wystawie się spotkamy ;-)Było mi bardzo miło Cię poznać :loveu: darii_iia napisał(a):Gratulacje! :smile: W końcu docenili Kissiątko. :smile: bety napisał(a):Gratulacje i od nas jeszcze raz. :smile: Pzdr magdabroy napisał(a):To wielkie gratulacje dla Kissa Ptysiak napisał(a):GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!! :smile::smile::smile::multi: C&B napisał(a):Gratuluję! :smile: Alicja napisał(a):super:bigcool: BlackDream napisał(a):Nie no, super! Gratulacje! :multi: Dziękuję dziewczyny :loveu: M&S napisał(a):Doberek:smile: Kiss jest uroczy!!!! Gratulacje raz jeszcze:multi:Było mi bardzo miło Cię poznać :loveu: agaciaaa napisał(a):Najlepsze szczenię w rasie :smile:Dzięki Agatko za przekazanie wieści :loveu: Quote
M&S Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Ooo, już wrócilaś do domu.... Mi również było bardzo miło:) Buziaki dla maluszka i głaski dla Bobika. Quote
Izabela124. Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 (edited) magdabroy napisał(a):Jakie miejsce zajął Kiss?? Milena9 napisał(a):I jak było ? Kiss WO I BOB Puppy :multi: W końcu wstałam " title=""> Do domu wróciłam ok.24. Wystawa super, było bardzo miło Z Kissa jestem mega dumna! Był na MP z osobą, której w ogóle nie znał i najpierw wygrał w grupie starszej a potem całego MP! Trzeba dodać, że na finałach handlerzy zamieniają się psami, więc Kiss szedł z dwiema nieznanymi mu osobami. Mam fotki, więc jak je ogranę to wstawię :) Edited September 9, 2012 by Izabela124. Quote
Izabela124. Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 M&S napisał(a):Ooo, już wrócilaś do domu.... Mi również było bardzo miło:) Buziaki dla maluszka i głaski dla Bobika.Zdążyłam na autobus, więc pojechałam :) Kiss odsypia dzień pełen wrażeń i długą podróż :)ż Quote
M&S Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Izabela124. napisał(a):Zdążyłam na autobus, więc pojechałam :) Kiss odsypia dzień pełen wrażeń i długą podróż :)ż To super. Niech odpoczywa maleńtas. Spisał się fantastycznie!!!! Quote
Izabela124. Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 M&S napisał(a):To super. Niech odpoczywa maleńtas. Spisał się fantastycznie!!!!Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś poznam Twoje szpice :) Quote
M&S Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Izabela124. napisał(a):Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś poznam Twoje szpice :) Pewnie kiedyś tak:) Quote
Ptysiak Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Dzień dobry :) Jeszcze raz gratulację dla Kissa :) No i czekamy na foteczki ;) Quote
*Magda* Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Dzień dobry :) Nie mogę się doczekać fotek :) Quote
owczarek'ab Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Izabela124. napisał(a):Kiss WO I BOB Puppy :multi: W końcu wstałam " title=""> Do domu wróciłam ok.24. Wystawa super, było bardzo miło Z Kissa jestem mega dumna! Był na MP z osobą, której w ogóle nie znał i najpierw wygrał w grupie młodszej a potem całego MP! Trzeba dodać, że na finałach handlerzy zamieniają się psami, więc Kiss szedł z dwiema nieznanymi mu osobami. Mam fotki, więc jak je ogranę to wstawię :) W starszej grupie MP ;) Jeszcze raz gratuluję i dzięki za niego :) Quote
Izabela124. Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Ptysiak napisał(a):Dzień dobry :) Jeszcze raz gratulację dla Kissa :) No i czekamy na foteczki ;) magdabroy napisał(a):Dzień dobry :) Nie mogę się doczekać fotek :)Na fotki trochę niestety poczekacie, dziś raczej nie będzie owczarek'ab;19643091 napisał(a):W starszej grupie MP ;) Jeszcze raz gratuluję i dzięki za niego :)Już zobaczyłam w katalogu, że źle napisałam :evil_lol: Zaraz poprawię :) Zawsze do usług :) W sumie to Twoja zasługa, że go dobrze pokazałaś i przekupiłaś kiełbaską :D Quote
Daga&Maks Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 gratulacje :) to teraz tylko na fotki pozostaje czekać :) Quote
jamnicze Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Izabela124. napisał(a):Kiss WO I BOB Puppy :multi: W końcu wstałam " title=""> Do domu wróciłam ok.24. Wystawa super, było bardzo miło Z Kissa jestem mega dumna! Był na MP z osobą, której w ogóle nie znał i najpierw wygrał w grupie starszej a potem całego MP! Trzeba dodać, że na finałach handlerzy zamieniają się psami, więc Kiss szedł z dwiema nieznanymi mu osobami. Mam fotki, więc jak je ogranę to wstawię :) Gratulacje !!! Tak trzymać :) Quote
Pusiakowa Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Cześć, cześć! :) Również gratuluję :D Quote
Izabela124. Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 dagaa111 napisał(a):gratulacje :) to teraz tylko na fotki pozostaje czekać :) jamnicze napisał(a):Gratulacje !!! Tak trzymać :) Pusiakowa napisał(a):Cześć, cześć! :) Również gratuluję :DDzięki dziewczyny :) Quote
Izabela124. Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Kaaasia napisał(a):Pięknie się spisał chłopak :loveu:Oby tak dalej :) Quote
*Magda* Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Izabela124. napisał(a):Na fotki trochę niestety poczekacie, dziś raczej nie będzie A jutro ?? Quote
Ty$ka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Hej! Wielkie gratulacje dla Kissa :loveu: Quote
Izabela124. Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 magdabroy napisał(a):A jutro ??Jutro tak :) Gioco napisał(a):Gratulacje :-) Ty$ka napisał(a):Hej! Wielkie gratulacje dla Kissa :loveu: Vectra napisał(a):Gratulacje dla Was !!!! ogromneDzięki dziewczyny :) Quote
*Magda* Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Izabela124. napisał(a):Jutro tak :) Hura :multi: Quote
Izabela124. Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 magdabroy napisał(a):Hura :multi: Zdjęcia grzywaczy: https://picasaweb.google.com/Izabela124/Warszawa8092012r?authkey=Gv1sRgCOXu4bDFzcXuCg# Quote
M&S Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Zdjęcia widziałam. Fajne kurdupelki;) Miłego dnia:) Quote
Recommended Posts