Izabela124. Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 M&S napisał(a):A o której się wystawiacie? Już zaczynam trzymać, co trzeba...Nie wiem... Na tym elektronicznym potwierdzeniu nie widzę godz Dzięki :) BlackDream napisał(a):Będę trzymać kciuki najmocniej jak się da :)Dziękuję :) Quote
lasoa Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 chodzisz z Kissem na solarium ? :) Bo mojemu juz schodzi opalenizna :) Quote
Ptysiak Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Izabela124. napisał(a):Ja wprawdzie nie Mazury, ale na Suwalszczyznę zapraszam :) Na pewno kiedys skorzystam z zaproszenia :) A na Mazury też pewnie kiedyś w końcu pojadę :evil_lol: Quote
darii_iia Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Ja też będę trzymać kciuki! :) Kiss napewno wygra. :loveu: Quote
Kaaasia Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Gratulacje :smile: Szkoda, że spotkanie przelotem ale może jeszcze na jakiejś wystawie się spotkamy ;) Quote
darii_iia Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Gratulacje! :) W końcu docenili Kissiątko. :) Quote
bety Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Gratulacje i od nas jeszcze raz. :) Pzdr Quote
agaciaaa Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 magdabroy napisał(a):Jakie miejsce zajął Kiss?? Najlepsze szczenię w rasie :) Quote
*Magda* Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 To wielkie gratulacje dla Kissa :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Ptysiak Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!! :):):):multi: Quote
Alicja Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 agaciaaa napisał(a):Najlepsze szczenię w rasie :) super:bigcool: Quote
BlackDream Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Nie no, super! Gratulacje! :multi: :Cool!: Quote
M&S Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Doberek:) Kiss jest uroczy!!!! Gratulacje raz jeszcze:multi: Quote
Izabela124. Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 lasoa napisał(a):chodzisz z Kissem na solarium ? :) Bo mojemu juz schodzi opalenizna :)Nie chodzę i na pewno nigdy nie będdę chodziła :) Kissowi jeszcze nie schodzi, ale u nas cały czas słoneczko grzeje :) Ptysiak napisał(a):Na pewno kiedys skorzystam z zaproszenia :) A na Mazury też pewnie kiedyś w końcu pojadę :evil_lol:Cieszę się bardzo :) Błyskotka napisał(a):Powodzenia :) magdabroy napisał(a):Trzymam kciuki :) darii_iia napisał(a):Ja też będę trzymać kciuki! :) Kiss napewno wygra. :loveu: paulaa. napisał(a):Trzymam kciuki. :smile: Powodzenia! Ptysiak napisał(a):Trzymamy dziś kciuki :) dagaa111 napisał(a):powodzenia :) Alicja napisał(a)::kciuki: zaciśnięte Pusiakowa napisał(a):Też trzymam! :D unikatowydiament napisał(a):My też :) :)Dziękuję pięknie za trzymanie kciuków! :multi: Quote
Recommended Posts