lasoa Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Izabela124. napisał(a):Musisz go najpierw wrzucić np.na youtube :) I wkleja się tak jak zdjęcie :) mam juz na youtube i co dalej bo jestem zielona :lol: Quote
Izabela124. Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 lasoa napisał(a):mam juz na youtube i co dalej bo jestem zielona :lol:Klikasz na ten film, potem udostępnij, kopiujesz link i wklejasz na forum :) Quote
lasoa Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Izabela124. napisał(a):Klikasz na ten film, potem udostępnij, kopiujesz link i wklejasz na forum :) cos mi nie wyszło bo jest tylko link a nie film w poście :) Quote
Izabela124. Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 lasoa napisał(a):cos mi nie wyszło bo jest tylko link a nie film w poście :)Ja też wstawiam, ze jest tylko link. Jak inaczej wstawić to nie wiem :) Quote
Izabela124. Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 lasoa napisał(a):już mam :) Ale b. dziekuje za pomoc :)To napisz mi jak to się robi, będę wiedziała na przyszłość :) Quote
lasoa Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Podczas pisania postu masz ikonkę "dodaj film" obok ikonki "wstaw obrazek" i tam należy umieścić link do filmu :) Quote
Izabela124. Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 lasoa napisał(a):Podczas pisania postu masz ikonkę "dodaj film" obok ikonki "wstaw obrazek" i tam należy umieścić link do filmu :) Dziękuję :) Quote
Klaudia&Aza Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nie to że może cię upominam czy coś, ale miały być dzisiaj zdjęcia :diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Nie to że może cię upominam czy coś, ale miały być dzisiaj zdjęcia :diabloti:Już pisałąm u Ptyśkowej, że idę ogarniać fotki :eviltong: Quote
Klaudia&Aza Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Izabela124. napisał(a):Już pisałąm u Ptyśkowej, że idę ogarniać fotki :eviltong: Jeszcze dzisiaj tam nie byłam więc nie wiedziałam :eviltong: Quote
Izabela124. Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']Jeszcze dzisiaj tam nie byłam więc nie wiedziałam :eviltong:Wybaczam :eviltong: Quote
meow Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 pierwsze 2 zdjęcia są super :) a na ostatnim genialna mina :) Quote
Izabela124. Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 meow napisał(a):pierwsze 2 zdjęcia są super :) a na ostatnim genialna mina :)Witam nowego gościa i zapraszam częściej :) Quote
meow Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Bobik ukradł moje serce więc na pewno będziemy częściej :) Quote
Izabela124. Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 meow napisał(a):Bobik ukradł moje serce więc na pewno będziemy częściej :)Oj jak miło :) Quote
Izabela124. Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 unikatowydiament napisał(a):popołudniowe dzień dobry:)Witaj :) :) :) Quote
Izabela124. Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Ptysiak napisał(a):Masz szczęście ;) Ta zamazana to Ty?Na fotkach mnie nie ma, ja je robiłam :) Psy zabrały mi koleżanki :lol: Quote
Ptysiak Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Zdjęcia śliczne tylko szkoda, że twarze zamazane :eviltong: Bobik strasznie przypomina mi moją Majeczkę, która była moim pierwszym pieskiem :) Tylko ona była czarna ;) Quote
Izabela124. Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Ptysiak napisał(a):Zdjęcia śliczne tylko szkoda, że twarze zamazane :eviltong: Bobik strasznie przypomina mi moją Majeczkę, która była moim pierwszym pieskiem :) Tylko ona była czarna ;)Jak ze mną są fotki to twarzy nie zamazuję :eviltong: Może rodzina :lol: Quote
Ptysiak Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Izabela124. napisał(a):Jak ze mną są fotki to twarzy nie zamazuję :eviltong: Może rodzina :lol: Jakoś dawno nie widziałam tu z Tobą fotek :eviltong: Może :evil_lol: ale Majka chyba byłaby praprababcią Bobika ... co najmniej bo żyła prawie 20 lat a to było z 15 lat temu jak odeszła :) Quote
Recommended Posts