Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

M&S napisał(a):
Bardzo fajna fotorelacja, ale Bobik wyglada najlepiej:):)

Dobrze, że chłopak zdrowy jest!!!
To jeszcze nie wszystkie zdjęcia :)
Jeszcze jutro mocz i wtedy będzie można stwierdzić, że Bobik jest całkowicie zdrowy :)

Posted

M&S napisał(a):
Bobik nie wygląda na swoje lata. A obecność malucha odmłodzi go:) Wiem to z doświadczenia...;)
Obecność Kissa bardzo go odmłodziła :) Nikt nie daje mun 11 lat, nawet wetka oglądając zęby się dziwiła

Posted

Izabela124. napisał(a):
Obecność Kissa bardzo go odmłodziła :) Nikt nie daje mun 11 lat, nawet wetka oglądając zęby się dziwiła

I bardzo dobrze:)

Posted

Kaaasia napisał(a):
A zdjęcia boksiom to nie można zrobić? :evil_lol:

Supre, że Bobik zdrowy. Powodzenia przy łapaniu siuśków :eviltong:
W sobotę dotarłam dopiero po 13 na wystawę, więc nie wiele widziałam, a w niedzielę mało zdjęć robiłam, prawie tylko grzywkom :eviltong:

zuzolandia napisał(a):
Spoznione gratki dla Kissa ;-) i mizianko dla Bobisia!
Bylam ogladalam i spadam dalej;-)

Buziaki!
Jej, ale Cię dawno nie było!
Dzięki!

Posted

Izabela124. napisał(a):
Jeszcze jutro mocz i wtedy będzie można stwierdzić, że Bobik jest całkowicie zdrowy :)

I może się dowiemy dlaczego Bobik dwa razy obsikał mi podłogę w domu.... :diabloti:

Posted

agaciaaa napisał(a):
I może się dowiemy dlaczego Bobik dwa razy obsikał mi podłogę w domu.... :diabloti:
Być może to z emocji, bo cały dzień miał tyle bodźców i w ogóle. No chyba, że wyniki będą złe to wtedy będzie inny powód

Posted

[quote name='agaciaaa']No to super :) Widocznie rzeczywiście to był tylko stres, emocje czy coś takiego ;) ucałuj ode mnie gejków :loveu:Na pewno było to spowodowane dużą ilością nowych wrażeń :) Gejki ucałowane :diabloti:

Posted

[h=1]Pomóżcie nam wygrać karmę dla naszych podopiecznych![/h] W tym miesiącu stajemy do walki o bardzo dużo karmy - wygrana to byłaby dla nas olbrzymia pomoc.
Żeby ją zdobyć, musimy jedynie zwyciężyć w głosowaniu na forum sklepu KrakVet: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15606

Nie uda nam się to jednak bez Waszej pomocy.

Jak możecie pomóc?
To bardzo proste i potrwa tylko kilka minut. Trzeba:

1. Zarejestrować się na forum KrakVetu http://www.krakvet.pl/forum
    (Link do rejestracji znajduje się w prawym górnym rogu ekranu.
    Po kliknięciu "Zarejestruj się" zostaniemy przeniesieni na stronę z regulaminem rejestracji, który należy zaakceptować; następnie pojawi się formularz rejestracyjny, który trzeba wypełnić: wpisać nazwę użytkownika, dwa razy adres e-mail, dwa razy hasło oraz należy rozwiązać zadanie będące potwierdzeniem rejestracji i wcisnąć "Wyślij".
    Na podany adres e-mail przyjdzie wiadomość (UWAGA, często ląduje ona w spamie), zawierająca link aktywujący kono, należy kliknąć na ten link.)
  2. Napisać jeden post (to wymagane dla weryfikacji konta) w temacie:
    http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14611
  3. Oddać głos na Fundację JOKOT (pozycja nr 7) w ankiecie:
    http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15606
    (wątek jest zamknięty, nie można się w nim dopisać, ale można głosować)
  4. Podać numer swojego telefonu komórkowego (będzie on przetwarzany przez organizatora jedynie w celach konkursowych; podanie tego numeru nie powoduje otrzymywania spamu, nie wymaga wysyłania smsów) - na ten numer zostanie przesłany kod sms w celu autoryzacji poprawności głosowania. Podanie numeru NIE GENERUJE ŻADNYCH KOSZTÓW, otrzymuje się tylko jeden sms.
  5. Potwierdzić swój głos otrzymanym kodem

Głosowanie trwa do końca miesiąca - ankieta nie zamyka się automatycznie, ale do ostatecznego wyniku liczyć się będą wyłącznie głosy oddane do 31 sierpnia br. do godz. 24:00. [h=2]Za wszystkie głosy serdecznie dziękujemy![/h]