Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)
  • Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

Izabela124. napisał(a):
U nas padało, ale teraz piękne słoneczko świeci :)

u nas też jest słońce, mam nadzieje, że nie będzie upału, bo inaczej na spacer pójdziemy dopiero wieczorem.

Posted

justysiek napisał(a):
u nas też jest słońce, mam nadzieje, że nie będzie upału, bo inaczej na spacer pójdziemy dopiero wieczorem.
Czuję, że u nas upał będzie. Spacer dłuższy też będą miały wieczorem dopiero

Posted

Izabela124. napisał(a):
Mogłabym przenieść się do jakiegoś kraju gdzie nie ma w ogóle zimy :lol:

nie wiem jak nasze spacery beda wygladaly w zimie:shake: dla mnie 10min i nie moge sie ruszyc.

Posted

justysiek napisał(a):
nie wiem jak nasze spacery beda wygladaly w zimie:shake: dla mnie 10min i nie moge sie ruszyc.

Cezarro na pewno będzie bardzo zadowolony :D U mnie Bobik nie lubi zimy, a Kiss będzie miał pierwszą zimę w swoim życiu :D

Posted

Izabela124. napisał(a):
Cezarro na pewno będzie bardzo zadowolony :D U mnie Bobik nie lubi zimy, a Kiss będzie miał pierwszą zimę w swoim życiu :D

Cezar zimę uwielbia, uwielbia szaleć w śniegu, ale mam podwórko, albo męża:evil_lol: więc jakoś damy rade ze spacerami w zimie.

Posted

justysiek napisał(a):
Cezar zimę uwielbia, uwielbia szaleć w śniegu, ale mam podwórko, albo męża:evil_lol: więc jakoś damy rade ze spacerami w zimie.

W sumie Kiss też miał już styczność ze śniegiem, bo w końcu 31 stycznia się urodził :lol: Podejrzewam jednak, ze książę nie lubi śniegu, bo jest mokry :evil_lol:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Gaduły, ja przyszłam nacieszyć oczy Bobikiem i Kissem a tu jest tyle nagadane, że trzeba iść parę stron wstecz:evil_lol:

Więc szykuj nowe zdjęcia:diabloti::DMam zdjęcia przygotowane :eviltong:

Posted

[quote name='darii_iia']Jakie dwa słodziaki. :loveu:
Już zapomniałam jak Kiss wyglądał przed opalaniem. :lol:Też zapomniałam :lol:

[quote name='Klaudia&Aza']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/IMG_7459.jpg Aaa to jak świetnie :loveu: i jaki fajny żółty kolor ściany masz :loveu:Moi dwaj modele :loveu:

Ja pi.....ę jestem cała mokra! Poszłam z psami na spacer i taki nas deszcz złapał, że szok. Teraz psy wariują, bo są mokrzy :evil_lol: Mają świetna zabawę ha ha