Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='sunshine']Matko święta tobie się kroi już tysięczna strona OoRzeczywiście :D

Ale dziś okropna pogoda :( Leje okropnie :( Psy tylko poszły na siku ze mną i od razu ciągnęły do domu :( Nie cierpię deszczu

Posted

Selenne napisał(a):
Ah, nas tak dawno u Bobika nie było i widzę, że coś tu przybyło nieco bardziej kudłatego :)
Starsznie długo Cię nie było! Czemu opóćiłaś dogo? No kudłato-łysy przybył :D

Posted

[quote name='Izabela124.']Rzeczywiście :D

Ale dziś okropna pogoda :( Leje okropnie :( Psy tylko poszły na siku ze mną i od razu ciągnęły do domu :( Nie cierpię deszczu

Oj co Ty nie powiesz :P W anglii pada prawie codziennie. Jak sie zdarzy jeden dzien słoneczny to i tak mozna zapomniec o zabraniu psa do parku czy nad jezioro bo tyle ludzi że głowa mała. I sie drą jak sie psa ze smyczy spusci... a co to za frajda dla psa, chodzic cały czas na krótkiej smyczy?
Dizendoberek tak wogóle ;-)

Posted

emdziolek napisał(a):
Oj co Ty nie powiesz :P W anglii pada prawie codziennie. Jak sie zdarzy jeden dzien słoneczny to i tak mozna zapomniec o zabraniu psa do parku czy nad jezioro bo tyle ludzi że głowa mała. I sie drą jak sie psa ze smyczy spusci... a co to za frajda dla psa, chodzic cały czas na krótkiej smyczy?
Dizendoberek tak wogóle ;-)
W Suwałkach do tej pory była piękna pogoda :eviltong:
Oj żadna frajda chodzenie na krótkiej smyczy. Z moimi potworami codziennie chodzę na długie spacery bez smyczowe :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Rzeczywiście :D

u nas w nocy lało , z nieba leciał grad wielkości śliwek , teraz piękna pogoda z normalną temp.20 stopni a nie jak wczoraj 34

Milego :hand:

Posted

U nas to upał był ostatnio nie do wytrzymania, a teraz przez kilka dni ma padać
Ale dla Sary nie ma różnicy długa czy krótka smycz. Ona musi być zapięta. Jak się ją odpina, to stanie przed Tobą i będzie stać, dopóki znowu jej nie przypniesz :)

Posted

Alicja napisał(a):
u nas w nocy lało , z nieba leciał grad wielkości śliwek , teraz piękna pogoda z normalną temp.20 stopni a nie jak wczoraj 34

Milego :hand:
Nie wiem czy u nas w nocy padało, ale pewnie tak. Wczoraj była straszna duchota i deszcze był do przewidzenia

Posted

Selenne napisał(a):
U nas to upał był ostatnio nie do wytrzymania, a teraz przez kilka dni ma padać
Ale dla Sary nie ma różnicy długa czy krótka smycz. Ona musi być zapięta. Jak się ją odpina, to stanie przed Tobą i będzie stać, dopóki znowu jej nie przypniesz :)
Mam nadzieję, że u nas nie będzie padało kilka dni.
Sara jest wyjątkowa, moje uwielbiają być bez smyczy

Posted

cześć:loveu:

u nas w nocy była taka burza, że jeszcze nigdy takiej nie przeżyłam...:shake: grzmiało okrutnie, błyskało się i deszcz tak dudnił, że szok, od rana padało a teraz się przejaśnia i chyba skoczymy na spacer bo fajnie chłodno jest:p
u mnie też cezar woli bez smyczy spacerować.

Posted

justysiek napisał(a):
cześć:loveu:

u nas w nocy była taka burza, że jeszcze nigdy takiej nie przeżyłam...:shake: grzmiało okrutnie, błyskało się i deszcz tak dudnił, że szok, od rana padało a teraz się przejaśnia i chyba skoczymy na spacer bo fajnie chłodno jest:p
u mnie też cezar woli bez smyczy spacerować.
Tej nocy spałam tak mocno, że nie wiem czy burza była. Zazwyczaj przebudzam się jak grzmi. U nas właśnie przestało padać, ale coś czuję, że na krótko

Posted

Izabela124. napisał(a):
Tej nocy spałam tak mocno, że nie wiem czy burza była. Zazwyczaj przebudzam się jak grzmi. U nas właśnie przestało padać, ale coś czuję, że na krótko

u nas na pewno na jakiś czas spokój, także się powoli ogarniam i uciekam na spacer, wczoraj nie byliśmy z powodu ukropu na dłuższym i mój cielak nie wybiegany jest:diabloti:

Posted

justysiek napisał(a):
u nas na pewno na jakiś czas spokój, także się powoli ogarniam i uciekam na spacer, wczoraj nie byliśmy z powodu ukropu na dłuższym i mój cielak nie wybiegany jest:diabloti:
A ja wczoraj wybiegałam me psy i dziś jak zrobi się sucho to też pójdę :)

Posted

Izabela124. napisał(a):
A ja wczoraj wybiegałam me psy i dziś jak zrobi się sucho to też pójdę :)

mój jak jest sam to cięzko go wybiegać, bo ja z tą moją nogą nie dam rady, wg ostatnio nie chce wracać na zawołanie, tzn nie zawsze...

Posted

justysiek napisał(a):
mój jak jest sam to cięzko go wybiegać, bo ja z tą moją nogą nie dam rady, wg ostatnio nie chce wracać na zawołanie, tzn nie zawsze...
Dlatego przydałby Ci się drugi pies, same by się wtedy na spacerach sobą zajęły, tzn. bawiąc się by się wybiegały jak u mnie :)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Dlatego przydałby Ci się drugi pies, same by się wtedy na spacerach sobą zajęły, tzn. bawiąc się by się wybiegały jak u mnie :)

boję się, że dwóch bym mogła nie ogarnać nie wiem czemu Cezar teraz mniej się pilnuje na spacerze, wg cięzko mi skupić na sobie jego uwage:oops:

Posted

justysiek napisał(a):
boję się, że dwóch bym mogła nie ogarnać nie wiem czemu Cezar teraz mniej się pilnuje na spacerze, wg cięzko mi skupić na sobie jego uwage:oops:

Bo dojrzewa. Zmieni się, daj mu tylko trochę czasu. Kiss też teraz prawie w ogóle się mnie nie słucha i cieżko mu sie skupic na mnie. Ważniejsze ode mnie są psy spotkane na podwórku i suki wcieczce
Błyskotka napisał(a):
U nas też były sensacje pogodowe .......

Chyba w całej Polsce były

Posted

ja tylko tak nieśmiało napiszę, że jak nie mogę psów wybiegać, czy coś to daję jajo. Ale to każdy pojedynczo ma sesję, coby było sprawiedliwie ;) Jęzory wywalone i szczęśliwe...

poza tym branie drugiego psa, gdy pierwszy ma jeszcze jakieś problemy to nie polecałabym... Gdy Ciap czy Sonia się rozbawią to ja potrafię przerwać zabawę, niestety Gandolina idzie na żywioł :roll: Tylko moje beze mnie raczej bawić się nie umieją..

a moje psy maszerują na lince.. nawet Ciapka wczoraj nie puściłam wolno :mad: