Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

Foxowa napisał(a):
To czekam :D
Może nie usne hahaha
Buuuu coś mi się zepsuło i nie chcą zdjęcia się ładować :( Zaraz coś pokombinuję
Chyba ktoś rzucił urok na mój komputer :diabloti:

Posted

No i ze zdjęć d..a :diabloti:

Jak Oli bawi się z czymś mniejszym to ja mam stan przedzawałowy, że on to coś połamie :evil_lol:. A mój poprzedni boksiu bardzo delikatnie bawił się z ratlerkiem, więc jak się chce to można :smile:
Na temat gwałcenia to się nie wypowiadam bo strach pomyśleć co by było jakby jakiś pies miał taki zamiar :diabloti:. Natomiast jak go suka gwałciła to stał zdziwiony :question:

Posted

Kaaasia napisał(a):

Jak Oli bawi się z czymś mniejszym to ja mam stan przedzawałowy, że on to coś połamie :evil_lol:. A mój poprzedni boksiu bardzo delikatnie bawił się z ratlerkiem, więc jak się chce to można :smile:
Na temat gwałcenia to się nie wypowiadam bo strach pomyśleć co by było jakby jakiś pies miał taki zamiar :diabloti:. Natomiast jak go suka gwałciła to stał zdziwiony :question:
A chciałam wstawić :lol:
Niektóre wielkoludy są delikatne, ale wydaje mi się, że bardziej dorosłe niż szczeniaki. Bo takim szczylom to tylko zabawa w głowie :D

Posted

Kaaasia napisał(a):

nie dziwnie się, że był zdziwony:evil_lol:

Posted

Izabela124. napisał(a):
A chciałam wstawić :lol:
Niektóre wielkoludy są delikatne, ale wydaje mi się, że bardziej dorosłe niż szczeniaki. Bo takim szczylom to tylko zabawa w głowie :D

no tak, bo nic innego w glowie nie ma, przynajmniej u nas:eviltong:

Posted

justysiek napisał(a):
no tak, bo nic innego w glowie nie ma, przynajmniej u nas:eviltong:
Mój też ma tylko zabawę w głowie, no jeszcze gwałcenie :D

Kaaasia napisał(a):
Wszyscy byli :evil_lol:
Ale ja już wolę jak jego niż jak on gwałci :diabloti:
Dobrze, że Kiss jest mały i duże psy go olewają :D

Posted

[quote name='justysiek']w sumie ja też wolę jak jego gwałcą:evil_lol:Sami zboczeńcy na tym dogo :diabloti:

W końcu wszystko naprawiłam i mam zdjęcia:lol: Są brzydkie, przepalone i okropne, ale i tak wstawię :D

Posted

heheh jak bym widziała moje wczorajsze fotki :) tylko zamiast Bobika jest mój Clifford :)

ale szał ciał był....dobrze że u mnie nie ma takiego bajorka bo byłoby codziennie przymusowe kąpanko :P

Posted

magda_p_dg napisał(a):
heheh jak bym widziała moje wczorajsze fotki :) tylko zamiast Bobika jest mój Clifford :)

ale szał ciał był....dobrze że u mnie nie ma takiego bajorka bo byłoby codziennie przymusowe kąpanko :P
Ja tam po tym błotku ich nie myłam, wyschło błotko, okruszyło się i tyle :D Ale jutro zamierzam umyć potwory i może jakaś domowa sesja będzie, ale zależy czy będzie mi się chciało :D