Izabela124. Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Foxowa napisał(a):Yorków u mnie pełno, tak samo sznaucerów... A fotki wstawiaj nie ociągaj się :Pzaraz będą :D Quote
Foxowa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Izabela124. napisał(a):zaraz będą :D To czekam :D Może nie usne hahaha Quote
Izabela124. Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Foxowa napisał(a):To czekam :D Może nie usne hahahaBuuuu coś mi się zepsuło i nie chcą zdjęcia się ładować :( Zaraz coś pokombinuję Chyba ktoś rzucił urok na mój komputer :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Pojawia mi się komunikat, że wtyczka Adobe Flash uległa awarii :( Quote
Kaaasia Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 No i ze zdjęć d..a :diabloti: Jak Oli bawi się z czymś mniejszym to ja mam stan przedzawałowy, że on to coś połamie :evil_lol:. A mój poprzedni boksiu bardzo delikatnie bawił się z ratlerkiem, więc jak się chce to można :smile: Na temat gwałcenia to się nie wypowiadam bo strach pomyśleć co by było jakby jakiś pies miał taki zamiar :diabloti:. Natomiast jak go suka gwałciła to stał zdziwiony :question: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Kaaasia napisał(a):No i ze zdjęć d..a :diabloti: Jak Oli bawi się z czymś mniejszym to ja mam stan przedzawałowy, że on to coś połamie :evil_lol:. A mój poprzedni boksiu bardzo delikatnie bawił się z ratlerkiem, więc jak się chce to można :smile: Na temat gwałcenia to się nie wypowiadam bo strach pomyśleć co by było jakby jakiś pies miał taki zamiar :diabloti:. Natomiast jak go suka gwałciła to stał zdziwiony :question:A chciałam wstawić :lol: Niektóre wielkoludy są delikatne, ale wydaje mi się, że bardziej dorosłe niż szczeniaki. Bo takim szczylom to tylko zabawa w głowie :D Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Kaaasia napisał(a):No i ze zdjęć d..a :diabloti: Jak Oli bawi się z czymś mniejszym to ja mam stan przedzawałowy, że on to coś połamie :evil_lol:. A mój poprzedni boksiu bardzo delikatnie bawił się z ratlerkiem, więc jak się chce to można :smile: Na temat gwałcenia to się nie wypowiadam bo strach pomyśleć co by było jakby jakiś pies miał taki zamiar :diabloti:. Natomiast jak go suka gwałciła to stał zdziwiony :question: nie dziwnie się, że był zdziwony:evil_lol: Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Izabela124. napisał(a):A chciałam wstawić :lol: Niektóre wielkoludy są delikatne, ale wydaje mi się, że bardziej dorosłe niż szczeniaki. Bo takim szczylom to tylko zabawa w głowie :D no tak, bo nic innego w glowie nie ma, przynajmniej u nas:eviltong: Quote
Kaaasia Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 justysiek napisał(a):nie dziwnie się, że był zdziwony:evil_lol: Wszyscy byli :evil_lol: Ale ja już wolę jak jego niż jak on gwałci :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 justysiek napisał(a):no tak, bo nic innego w glowie nie ma, przynajmniej u nas:eviltong:Mój też ma tylko zabawę w głowie, no jeszcze gwałcenie :D Kaaasia napisał(a):Wszyscy byli :evil_lol: Ale ja już wolę jak jego niż jak on gwałci :diabloti:Dobrze, że Kiss jest mały i duże psy go olewają :D Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 w sumie ja też wolę jak jego gwałcą:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 [quote name='justysiek']w sumie ja też wolę jak jego gwałcą:evil_lol:Sami zboczeńcy na tym dogo :diabloti: W końcu wszystko naprawiłam i mam zdjęcia:lol: Są brzydkie, przepalone i okropne, ale i tak wstawię :D Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/IMG_7217.jpg i kto tu jest zboczeńcem?:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 [quote name='justysiek']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/IMG_7217.jpg i kto tu jest zboczeńcem?:evil_lol: Przecież to niewinna poza jest :diabloti::eviltong: Głodnemu chleb na myśli :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Chein napisał(a):Grzyweeek :loveu:Mój kochany grzywek :loveu: Quote
magda_p_dg Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 heheh jak bym widziała moje wczorajsze fotki :) tylko zamiast Bobika jest mój Clifford :) ale szał ciał był....dobrze że u mnie nie ma takiego bajorka bo byłoby codziennie przymusowe kąpanko :P Quote
Izabela124. Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 magda_p_dg napisał(a):heheh jak bym widziała moje wczorajsze fotki :) tylko zamiast Bobika jest mój Clifford :) ale szał ciał był....dobrze że u mnie nie ma takiego bajorka bo byłoby codziennie przymusowe kąpanko :PJa tam po tym błotku ich nie myłam, wyschło błotko, okruszyło się i tyle :D Ale jutro zamierzam umyć potwory i może jakaś domowa sesja będzie, ale zależy czy będzie mi się chciało :D Quote
magda_p_dg Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 oby się nie wykruszyło na pościeli w domowym łóżeczku hihihi Quote
Kaaasia Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/IMG_7217.jpg :evil_lol: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/IMG_7214.jpg Darmowe spa ;) Też wyznaję zasadę "co się wysuszy, to się wykruszy" :cool3: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 magda_p_dg napisał(a):oby się nie wykruszyło na pościeli w domowym łóżeczku hihihiPosprząta się :D Quote
Izabela124. Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 [quote name='Kaaasia']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/IMG_7217.jpg :evil_lol: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/IMG_7214.jpg Darmowe spa ;) Też wyznaję zasadę "co się wysuszy, to się wykruszy" :cool3:Jak bym miała ich kąpać po każdym takim spacerze to prawie codziennie bym musiała to robić :D Quote
Recommended Posts