agaciaaa Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Czemu akurat w piątek? :razz: Ja Cię do domu nie wpuszczę z takim zarośniętym psem :diabloti: Quote
Izabela124. Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 agaciaaa napisał(a):Czemu akurat w piątek? :razz: Ja Cię do domu nie wpuszczę z takim zarośniętym psem :diabloti:Bo wtedy będę miała czas :D Obecnie dorabiam w barze :D To nie przyjadę :( Po piątkowym goleniu zapewne ogolę go dopiero przed samą wystawą unikatowydiament napisał(a):ale szczęśliwe chłopaki:) :)Uwielbiają biegać na polach :) Milena9 napisał(a):Świetne zdjęcia :loveu:Dzięki :) Quote
agaciaaa Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Izabela124. napisał(a):Bo wtedy będę miała czas :D Obecnie dorabiam w barze :D To nie przyjadę :( Po piątkowym goleniu zapewne ogolę go dopiero przed samą wystawą Ooo prosze niemożliwe Iza pracuje :diabloti: Oj, no to nici z naszego spotkania :( :diabloti: Quote
Izabela124. Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 agaciaaa napisał(a):Ooo prosze niemożliwe Iza pracuje :diabloti: Oj, no to nici z naszego spotkania :( :diabloti:A jednak :D I tak miałam pociągiem jechać z rana :P Quote
agaciaaa Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Oj żartuje przecież Izuniu, jak ładnie poprosisz to Cię ugoszczę nawet z zarośniętym psem :lol: Quote
Pusiakowa Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_5388.jpg :loveu: Quote
Izabela124. Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 agaciaaa napisał(a):Oj żartuje przecież Izuniu, jak ładnie poprosisz to Cię ugoszczę nawet z zarośniętym psem :lol: Wiem, że żartujesz :eviltong: Pusiakowa napisał(a):http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_5388.jpg :loveu:Zaroślaka właśnie golę i odpoczynek sobie zrobiłam, bo zaraz ocipieję Quote
agaciaaa Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Izabela124. napisał(a):Wiem, że żartujesz :eviltong: Zaroślaka właśnie golę i odpoczynek sobie zrobiłam, bo zaraz ocipieję No oczywiście, już się doczekać nie mogę aż zobaczę się z Kissem :loveu: tzn z Tobą :eviltong: To już piątek? :crazyeye: Quote
Izabela124. Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 agaciaaa napisał(a):No oczywiście, już się doczekać nie mogę aż zobaczę się z Kissem :loveu: tzn z Tobą :eviltong: To już piątek? :crazyeye:Wiem, że wolisz Kissa :( Pokłóciłam się z mamą, więc musiałam jakoś się wyżyć i zaczęłam golić Kissa :D Quote
agaciaaa Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Izabela124. napisał(a):Wiem, że wolisz Kissa :( Pokłóciłam się z mamą, więc musiałam jakoś się wyżyć i zaczęłam golić Kissa :D Ja to sobie żartuje, ale zobaczymy czy Mariusz przypadkiem nie będzie chciał tak bardzo zobaczyć Kissa, że będziemy musieli spać w trójkę :evil_lol: Coś często się z tą mamą kłócisz :mad: Quote
Izabela124. Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 agaciaaa napisał(a):Ja to sobie żartuje, ale zobaczymy czy Mariusz przypadkiem nie będzie chciał tak bardzo zobaczyć Kissa, że będziemy musieli spać w trójkę :evil_lol: Coś często się z tą mamą kłócisz :mad:Ha ha jak masz duże łóżko to ja nie mam nic przeciwko :diabloti: Bo muszę się wyprowadzić i bardzo chcę, ale niestety... Quote
agaciaaa Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Izabela124. napisał(a):Ha ha jak masz duże łóżko to ja nie mam nic przeciwko :diabloti: Bo muszę się wyprowadzić i bardzo chcę, ale niestety... Na trójkę może być trochę małe :lol: A poza tym to nie masz prawa się zbliżać do mego mężczyzny!!! :diabloti: Do roboty i na swoje! :cool3: Quote
Izabela124. Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 agaciaaa napisał(a):Na trójkę może być trochę małe :lol: A poza tym to nie masz prawa się zbliżać do mego mężczyzny!!! :diabloti: Do roboty i na swoje! :cool3:Gość zawsze musi mieć wygodniej, więc ja zostaje na łóżku a wy śpicie na podłodze :evil_lol: Nie ma pracy :( Quote
darii_iia Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Boskie fotki . :) Ja się nie dziwię, że Ci się nie chce golić Kiss'a...nie zdawałam sobie sprawy, że Luka będzie mi tak szybko zarastał, a potem golić całe cielsko. :roll: Quote
agaciaaa Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Izabela124. napisał(a):Gość zawsze musi mieć wygodniej, więc ja zostaje na łóżku a wy śpicie na podłodze :evil_lol: Nie ma pracy :( Niech sobie sam śpi, a my na łóżku :lol: Wiem coś o tym :roll: a w tym barze to na jakiej zasadzie dorabiasz? Quote
Izabela124. Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 darii_iia napisał(a):Boskie fotki . :) Ja się nie dziwię, że Ci się nie chce golić Kiss'a...nie zdawałam sobie sprawy, że Luka będzie mi tak szybko zarastał, a potem golić całe cielsko. :roll:Na szczęście Kiss nie zarasta na całym ciele, najbardziej nogi i grzbiet :) agaciaaa napisał(a):Niech sobie sam śpi, a my na łóżku :lol: Wiem coś o tym :roll: a w tym barze to na jakiej zasadzie dorabiasz?To też jest pomysł :D Tak, na zastępstwa jestem Quote
agaciaaa Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Izabela124. napisał(a):To też jest pomysł :D Tak, na zastępstwa jestem Myślę, że on w niedziele przyjedzie, pewnie nie będzie mu sie chciało siedzieć na wystawie dwa dni ;) ale jakby co, to go na podłogę zrzucimy :lol: Dobre i to ;) ale szukasz jakiejś normalnej pracy? Quote
Izabela124. Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 agaciaaa napisał(a):Myślę, że on w niedziele przyjedzie, pewnie nie będzie mu sie chciało siedzieć na wystawie dwa dni ;) ale jakby co, to go na podłogę zrzucimy :lol: Dobre i to ;) ale szukasz jakiejś normalnej pracy?To i w sobotę wybierasz się na wystawę? Ej tak głupio mi przyjeżdżać do Ciebie szczególnie, że nie mieszkasz sama. Niby szukam, ale nic mi nie odpowiada, ale chyba muszę iść byle gdzie Quote
agaciaaa Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Izabela124. napisał(a):To i w sobotę wybierasz się na wystawę? Ej tak głupio mi przyjeżdżać do Ciebie szczególnie, że nie mieszkasz sama. Niby szukam, ale nic mi nie odpowiada, ale chyba muszę iść byle gdzie W sumie to nie wiem jeszcze czy będzie mi się chciało w sobotę, może tylko na trochę? A co Ty nie chcesz w sobotę na wystawę iść? A o której byś miała pociągi jakieś w sobotę? Bo ja to najpewniej bym się do Ciebie dosiadła w S-ce ;) Daj spokój, dlaczego głupio? Ty też mieszkałaś z koleżankami i się do Ciebie w trójkę zwaliliśmy :evil_lol: ja przynajmniej mam oddzielny pokój ;) Także wyluzuj, zapraszam jak najbardziej. A Ty w końcu jesteś już tech. wet.? Po lecznicach chodziłaś? Quote
Izabela124. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 (edited) agaciaaa napisał(a):W sumie to nie wiem jeszcze czy będzie mi się chciało w sobotę, może tylko na trochę? A co Ty nie chcesz w sobotę na wystawę iść? A o której byś miała pociągi jakieś w sobotę? Bo ja to najpewniej bym się do Ciebie dosiadła w S-ce ;) Daj spokój, dlaczego głupio? Ty też mieszkałaś z koleżankami i się do Ciebie w trójkę zwaliliśmy :evil_lol: ja przynajmniej mam oddzielny pokój ;) Także wyluzuj, zapraszam jak najbardziej. A Ty w końcu jesteś już tech. wet.? Po lecznicach chodziłaś?W sobotę mamy takie połączenia: odj. Suwałki 4:53 przyj. Białystok 7:08 [TABLE="class: hafasResult"] [TR="class: tpOverview"] [TD="class: sepline rtIcon"]odj. Suwałki 10:00 przyj. Białystok 12:22 W sierpniu wyniki, więc wtedy będę wiedziała czy jestem tech.wet[/TD] [/TR] [/TABLE] Edited July 27, 2012 by Izabela124. Quote
agaciaaa Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Łojezu to pierwsze to jakaś masakra :evil_lol: to może tym drugim, załapałybyśmy się jeszcze na kawałek wystawy ;) Quote
Izabela124. Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 agaciaaa napisał(a):Łojezu to pierwsze to jakaś masakra :evil_lol: to może tym drugim, załapałybyśmy się jeszcze na kawałek wystawy ;)Tym pierwszym miałam jechać w niedzielę :diabloti: No to jedziemy tym drugim :D Kiss będzie miał trochę socjalki Quote
agaciaaa Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Izabela124. napisał(a):Tym pierwszym miałam jechać w niedzielę :diabloti: No to jedziemy tym drugim :D Kiss będzie miał trochę socjalki No widzisz, socjal zawsze się przyda ;) i na wystawie i w domu :lol: a najlepiej to ja go posocjalizuję z sobą :lol: A Bobika też weźmiesz czy nie? Quote
Recommended Posts