Izabela124. Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='Ania!']Fajnego masz tego malucha :mdrmed:[/QUOTE] A dziękuję, dziękuję :) Quote
jamnicze Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Piękny portrecik http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/IMG_5672.jpg U nas też pojawił się na osiedlu border - tricolor. Quote
Izabela124. Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='Milena9']Jaki ładny border :loveu: [quote name='jamnicze']Piękny portrecik http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/IMG_5672.jpg U nas też pojawił się na osiedlu border - tricolor.To border forumowej Unbelievable Quote
Izabela124. Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='Błyskotka']Widać że świetnie się razem bawią :)[/QUOTE]Towarzystwo przypadło sobie do gustu :) Quote
magda_p_dg Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 jaki on słodki. i taki podobny do mojego, tylko ma grzywę bujniejszą, ale mordka i umaszczenie,jak na niego patrzę to widzę mojego łobuza :) a widzę że uszka nadal podklejasz....jeszcze mu się zaginają? mojemu na szczęście już stanęły na dobre no i muszę się pochwalić że nie sikamy już w domku :) sporadycznie zdarza się jakaś wpadka ale z reguły Masterek potrafi już wytrzymać sporo czasu, a matę kładziemy już tylko na noc, na wypadek. a u was jak z tymi sprawami? czytałam że pod koniec lipca w Będzinie ( u mnie) jest wystawa psiaków. będziecie z Kissem? Quote
Izabela124. Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='magda_p_dg']jaki on słodki. i taki podobny do mojego, tylko ma grzywę bujniejszą, ale mordka i umaszczenie,jak na niego patrzę to widzę mojego łobuza :) a widzę że uszka nadal podklejasz....jeszcze mu się zaginają? mojemu na szczęście już stanęły na dobre no i muszę się pochwalić że nie sikamy już w domku :) sporadycznie zdarza się jakaś wpadka ale z reguły Masterek potrafi już wytrzymać sporo czasu, a matę kładziemy już tylko na noc, na wypadek. a u was jak z tymi sprawami? czytałam że pod koniec lipca w Będzinie ( u mnie) jest wystawa psiaków. będziecie z Kissem?[/QUOTE]A no podobni, mój tylko bardziej poteżny :) Kiss nie sika w ogóle w domu, zaczął w koncu sygnalizować kiedy mu się chce na dwór. Uszy jeszcze kleję, bo jedno mu się wywija do tyłu, drugie jest ok. Niestety Będzin za daleko, więc nas nie będzie. Teraz planuję Białystok CACIB i krajowa Wawa. A co dalej to nie wiem. Quote
magda_p_dg Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 bardziej potężny??? hmmmm...a ile mierzy i waży? Quote
magda_p_dg Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Master właśnie poszedł z Cliffordem na wieczorny spacerek, jak wróci to go zmierzę i zważę, to porównamy :) często golisz Kissa? Quote
Izabela124. Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='magda_p_dg']bardziej potężny??? hmmmm...a ile mierzy i waży?[/QUOTE]Wydaje mi się, że Twój jest drobniejszy. Nie wiem ile ma wzrostu, ale ok30cm, waży 5kg z kawałkiem Quote
Izabela124. Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='magda_p_dg']Master właśnie poszedł z Cliffordem na wieczorny spacerek, jak wróci to go zmierzę i zważę, to porównamy :) często golisz Kissa?[/QUOTE]No ja może jutro go zmierzę dokładnie, ale trudne to jest, bo ona ma ADHD ha ha Zależy jak mi się chce, albo co tydzień albo dwa go golę :) Też zaraz z kundlami idę na spacer :) Quote
Izabela124. Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='magda_p_dg']33 cm i 5,6 kg[/QUOTE]Waga podoba, a wzrost to zobaczymy jak go zmierzę. Ale mój chyba jest mocniejszej budowy, ale może tylko mi się wdaje :) Quote
magda_p_dg Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 musieli by się spotkać na żywo żeby ocenić. Mój Master jest szczupły - tak uważam, jak się wyija, obraca albo inne rzeczy robi to można mu żebra policzyć :) kości pokryte skórką :) ale głodomor z niego straszny. jak by mógł to by konia z kopytami zjadł....no i oczywiście na dworze - śmietnik, co zobaczy to by jadł......wrrrrr Quote
Izabela124. Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 [quote name='magda_p_dg']musieli by się spotkać na żywo żeby ocenić. Mój Master jest szczupły - tak uważam, jak się wyija, obraca albo inne rzeczy robi to można mu żebra policzyć :) kości pokryte skórką :) ale głodomor z niego straszny. jak by mógł to by konia z kopytami zjadł....no i oczywiście na dworze - śmietnik, co zobaczy to by jadł......wrrrrr[/QUOTE] Niestety daleko od siebie mieszkamy :( Ale może na jakiejś wystawie się spotkamy :) Moim zdaniem Kiss ma idealną wagę, jest ani gruby ani chudy. Z jedzeniem też nie ma problemów. Zjada wszystko co mu dam. Na podwórku też jest śmietnikowcem :D Quote
DomixX Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Witam się i u Was. ;) http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/IMG_5782.jpg Niczym lew wypatrujący zwierzynę :evil_lol: Fajne masz te piesy :loveu: ty to ta w niebieskim tak? Śliczne zdjęcia i ślicznie wszyscy wyglądali :smile: Quote
Izabela124. Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 [quote name='DomixX']Witam się i u Was. ;) http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/IMG_5782.jpg Niczym lew wypatrujący zwierzynę :evil_lol: Fajne masz te piesy :loveu: ty to ta w niebieskim tak? Śliczne zdjęcia i ślicznie wszyscy wyglądali :smile:Witam nowego gościa :) Kiss wypatrywał Brumy :D Tak, ja w tej niebieskiej sukience :) Quote
DomixX Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 No to mało się pomyliłam :D ale fajnie to tak wygląda, ta grzywa i skupienie :cool1: Quote
Izabela124. Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 [quote name='DomixX']No to mało się pomyliłam :D ale fajnie to tak wygląda, ta grzywa i skupienie :cool1:[/QUOTE]Te skupienie to tylko chwilowe ha ha On nie potrafi usiedzieć w jednym miejscu :D Quote
kalyna Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Przyszłam z rewizyta :) witamy :multi: masz piękny zwierzyniec :loveu: a zdjęcia z wesela mają piękne kolorki :loveu: Quote
Recommended Posts