Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

jaki on słodki. i taki podobny do mojego, tylko ma grzywę bujniejszą, ale mordka i umaszczenie,jak na niego patrzę to widzę mojego łobuza :)

a widzę że uszka nadal podklejasz....jeszcze mu się zaginają? mojemu na szczęście już stanęły na dobre no i muszę się pochwalić że nie sikamy już w domku :) sporadycznie zdarza się jakaś wpadka ale z reguły Masterek potrafi już wytrzymać sporo czasu, a matę kładziemy już tylko na noc, na wypadek. a u was jak z tymi sprawami?

czytałam że pod koniec lipca w Będzinie ( u mnie) jest wystawa psiaków. będziecie z Kissem?

Posted

[quote name='magda_p_dg']jaki on słodki. i taki podobny do mojego, tylko ma grzywę bujniejszą, ale mordka i umaszczenie,jak na niego patrzę to widzę mojego łobuza :)

a widzę że uszka nadal podklejasz....jeszcze mu się zaginają? mojemu na szczęście już stanęły na dobre no i muszę się pochwalić że nie sikamy już w domku :) sporadycznie zdarza się jakaś wpadka ale z reguły Masterek potrafi już wytrzymać sporo czasu, a matę kładziemy już tylko na noc, na wypadek. a u was jak z tymi sprawami?

czytałam że pod koniec lipca w Będzinie ( u mnie) jest wystawa psiaków. będziecie z Kissem?[/QUOTE]A no podobni, mój tylko bardziej poteżny :) Kiss nie sika w ogóle w domu, zaczął w koncu sygnalizować kiedy mu się chce na dwór. Uszy jeszcze kleję, bo jedno mu się wywija do tyłu, drugie jest ok. Niestety Będzin za daleko, więc nas nie będzie. Teraz planuję Białystok CACIB i krajowa Wawa. A co dalej to nie wiem.

Posted

[quote name='magda_p_dg']Master właśnie poszedł z Cliffordem na wieczorny spacerek, jak wróci to go zmierzę i zważę, to porównamy :) często golisz Kissa?[/QUOTE]No ja może jutro go zmierzę dokładnie, ale trudne to jest, bo ona ma ADHD ha ha Zależy jak mi się chce, albo co tydzień albo dwa go golę :) Też zaraz z kundlami idę na spacer :)

Posted

musieli by się spotkać na żywo żeby ocenić. Mój Master jest szczupły - tak uważam, jak się wyija, obraca albo inne rzeczy robi to można mu żebra policzyć :) kości pokryte skórką :) ale głodomor z niego straszny. jak by mógł to by konia z kopytami zjadł....no i oczywiście na dworze - śmietnik, co zobaczy to by jadł......wrrrrr

Posted

[quote name='magda_p_dg']musieli by się spotkać na żywo żeby ocenić. Mój Master jest szczupły - tak uważam, jak się wyija, obraca albo inne rzeczy robi to można mu żebra policzyć :) kości pokryte skórką :) ale głodomor z niego straszny. jak by mógł to by konia z kopytami zjadł....no i oczywiście na dworze - śmietnik, co zobaczy to by jadł......wrrrrr[/QUOTE]
Niestety daleko od siebie mieszkamy :( Ale może na jakiejś wystawie się spotkamy :) Moim zdaniem Kiss ma idealną wagę, jest ani gruby ani chudy. Z jedzeniem też nie ma problemów. Zjada wszystko co mu dam. Na podwórku też jest śmietnikowcem :D

Posted

[quote name='DomixX']No to mało się pomyliłam :D ale fajnie to tak wygląda, ta grzywa i skupienie :cool1:[/QUOTE]Te skupienie to tylko chwilowe ha ha On nie potrafi usiedzieć w jednym miejscu :D