Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

psyja napisał(a):
o i ja tu pierwszy raz przyczłapałam :D zdjęcia śliczne, maluch jaki już duży a tak opalony wygląda fenomenalnie :loveu::loveu:
Hej :) Iza już się z Tobą kontaktowała? Bo jadę dziś do niej i chętnie Cię i psiaki poznam :D

Posted

psyja napisał(a):
nie kontaktowała, nic nie wiem... ja Ciebie i Twego malucha też z przejmnością bym poznała :)
No to pewnie jeszcze się do Ciebie ona odezwie. Teraz chyba w szkole jest, więc pewnie zajęta. No to super :) Tylko przed poznaniem będę musiała ogarnąć małego, bo jest taki zarośnięty, że szok ha ha

Posted

Izabela124. napisał(a):
No to pewnie jeszcze się do Ciebie ona odezwie. Teraz chyba w szkole jest, więc pewnie zajęta. No to super :) Tylko przed poznaniem będę musiała ogarnąć małego, bo jest taki zarośnięty, że szok ha ha

eee tam, Ty Lailucha w szczytowej formie owłosienia nie widziałaś :evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
oj , łatwo nie jest

Izabela124. napisał(a):
Z moimi rodzicami też łatwo nie było. Gdybym ich nie postawiła przed faktem dokonanym, nigdy by się nie zgodzili na drugiego psa :evil_lol:

Bo to najlepszy i jedyny sposób :diabloti:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Z moimi rodzicami też łatwo nie było. Gdybym ich nie postawiła przed faktem dokonanym, nigdy by się nie zgodzili na drugiego psa :evil_lol:

Ponarzekają,ponarzekają a potem kochają całym sercem.
:)

Posted

Świetny ten Twój blondas, napatrzeć się nie mogę mimo tego że grzywki to nie są moją miłością ale są urocze :)
Super się z Bobikiem dogadują :loveu: i fajnie że Irokeziarz odżył i odmłodniał przy towarzyszu :cool3:
wygłaskaj i wycałuj ;)

Posted

[quote name='unikatowydiament']popołudniowy dzieńdoberek:)

pozdrawiamy cieplutkoWitaj :)

[quote name='mychaaaaa']eee tam, Ty Lailucha w szczytowej formie owłosienia nie widziałaś :evil_lol:No nie widziałam, ale mi się nie podobają takie zarośnięte grzywki, mój musi być golony cały czas :D

[quote name='C&B']I co Iza, będziesz w niedzielę na zawodach? ;)Niestety nie, bo Iza pracuje w weekend. Nie będzie mnie w ogóle

[quote name='Vectra']Bo to najlepszy i jedyny sposób :diabloti:Też tak uważam :evil_lol:

[quote name='Pestka']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_3979.jpg7
Wow świetne! :loveu:Nie wiem o jakie zdjęcie chodzi, bo link nie działa

[quote name='Obama']Ponarzekają,ponarzekają a potem kochają całym sercem.
:)Właśnie ;)

[quote name='agaciaaa']Czekam na spacerkowe foteczki pieseczków :loveu: wrzucaj szybciutko :loveu:Jutro będą :loveu:

[quote name='jonQuilla']Świetny ten Twój blondas, napatrzeć się nie mogę mimo tego że grzywki to nie są moją miłością ale są urocze :)
Super się z Bobikiem dogadują :loveu: i fajnie że Irokeziarz odżył i odmłodniał przy towarzyszu :cool3:
wygłaskaj i wycałuj ;)O w końcu jesteś :multi:
Wygłaskane i wycałowane :p

[quote name='unikatowydiament']tulaski zasyłamy psiaką:)My również ;)

Posted

jonQuilla napisał(a):
byłam cały czas ale się tajniaczyłam ;)
teraz też nie wiadomo na jak długo powróciłam do pisania :D
Mam nadzieję, że na długo :)

Alicja napisał(a):
tajniaczka :lol:
Ale w końcu się ujawniła :lol:

jonQuilla napisał(a):
odkryłam swoje powołanie mianowicie zapragnęłam być jak co poniektórzy :) obserwuję i strzegę prawa potajemnie :evil_lol:
Ha ha niektórym się bardzo nudzą i lubią tajniaczyć :D

Posted

jonQuilla napisał(a):
próbujesz przedłużyć moje bycie czy mi się wydaje? xD haha
Ha ha jednak mnie przejrzałaś :evil_lol: Może jutro wstawię jak będę miała wolną chwilę :lol: