Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='C&B']buuu, ja w niedzielę tylko mogę być. O ile rozkminię jak tam dojechać :hmmmm:[/QUOTE]

do białegostoku a z białegostoku pks :P

Posted

to daj mi znać, czy będziesz w niedzielę, to najwyżej bym się z tobą pks zabrała, o ile znajde naszego fizjologa :evil_lol:

Posted

Kurczoki świetne! Ostatnio byłam na wsi i widziałam na trawniku przy drodze takie małe puchate kulki.
No weź tu się człowieku powstrzymuj, chciałam je wyłapać ale komuś za bramę wbiegły. :lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']eej to ja też się może z sukiem pofatyguję :razz:[/QUOTE]
wpadaj, wpadaj, chcę w końcu Brumiczka poznać ;)

Posted

[quote name='C&B']Iza, wybierasz się może na zawody agility 9-10 czerwca gdzieś koło Białego? ;)

[quote name='Iza.']ja się wybieram :razz:

[quote name='Unbelievable']eej to ja też się może z sukiem pofatyguję :razz:No to i ja muszę się wybrać :lol:

[quote name='Onomato-Peja']Kurczoki świetne! Ostatnio byłam na wsi i widziałam na trawniku przy drodze takie małe puchate kulki.
No weź tu się człowieku powstrzymuj, chciałam je wyłapać ale komuś za bramę wbiegły. :lol:Ja zawsze chce takiego kurczaczka złapać i pomiziać :evil_lol:

[quote name='M&S']Witamy się poniedziałkowo i miłego dnia:)Witam :p

No i na reszcie stres maturalny mam za sobą. Dziś miałam ostatnią maturę. Ustne mam zaliczone, teraz tylko oczekiwanie na wyniki z pisemnych. Jutro próbny zawodowy egzamin i do 18 czerwca wolne
:multi: Jutro albo w środę wracam do domu. Już nie mogę doczekać się kiedy zobaczę Bobika. Muszę poskarżyć się na Kissa, bo okropny z niego diabeł. Wszystko gryzie i nie lubi zostawać sam. Jednak szczeniaki są okropne, wolę tysiąc razy lepiej dorosłe, mądre, wyuczone psy :evil_lol: Bobik przy Kissie to ideał!

Posted

Witam :)
Super, że już po maturach :thumbs: Ja też się nie mogę doczekać kiedy zobaczę Bibika :cool3: :eviltong: i Kissa też. Muszę powiedzieć, że też chyba wolę dorosłe psy. Szczeniaki może są i słodkie i pocieszne, ale też męczące :evil_lol: A swobodny spacer z wyszkolonym psem to bajka :grins:

Posted

[quote name='BlackDream']Witam :)
Super, że już po maturach :thumbs: Ja też się nie mogę doczekać kiedy zobaczę Bibika :cool3: :eviltong: i Kissa też. Muszę powiedzieć, że też chyba wolę dorosłe psy. Szczeniaki może są i słodkie i pocieszne, ale też męczące :evil_lol: A swobodny spacer z wyszkolonym psem to bajka :grins:[/QUOTE]
Popieram Cię. Szczeniaczki są tylko słodkie i nic więcej he he