Iza. Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Izabela124. napisał(a):Ha ha prawda :) Trzeba teraz tylko poznać nasze psy ze sobą :cool3: sprawdzić jak pociągi jeżdżą ? na 3 nie mam planów :diabloti: Quote
Izabela124. Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Iza. napisał(a):sprawdzić jak pociągi jeżdżą ? na 3 nie mam planów :diabloti:3 jadę już do Karoliny, bo 4 matura :P wiec jak coś to zapraszam do niej :D Quote
BlackDream Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Wpadłam, żeby podziwiać rozbrajającego łysego blondyna :loveu: Kurcze prawie wszyscy mają dwa psy, ja też chcę! :placz: Quote
Izabela124. Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Iza. napisał(a):o której 3 jedziesz ? :P14:15 mam autobus. Jak dasz radę rano przyjechać to zapraszam :) BlackDream napisał(a):Wpadłam, żeby podziwiać rozbrajającego łysego blondyna :loveu: Kurcze prawie wszyscy mają dwa psy, ja też chcę! :placz:To spraw sobie :cool3: Quote
agaga21 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 BlackDream napisał(a):Wpadłam, żeby podziwiać rozbrajającego łysego blondyna :loveu: Kurcze prawie wszyscy mają dwa psy, ja też chcę! :placz:niektórzy mają 3 ;) hehe Quote
Iza. Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Izabela124. napisał(a):14:15 mam autobus. Jak dasz radę rano przyjechać to zapraszam :) Odpowiedz mi na sms :P Quote
Izabela124. Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 agaga21 napisał(a):niektórzy mają 3 ;) heheAlbo więcej :evil_lol: Iza. napisał(a):Odpowiedz mi na sms :PJuż zaglądam :eviltong: Quote
agaga21 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Izabela124. napisał(a):Albo więcej :evil_lol: też się zdarza Quote
BlackDream Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Sprawię sobie , ale teraz jeszcze nie mogę :shake: Racja, powinnam po prostu powiedzieć, że mają więcej niz jednego :lol: Quote
Vectra Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 o to też mało modne , mieć jednego psa .... dlatego nabyłam Bogusława , by mieć DWA psy :diabloti: ale barfa żreć nie chcą :shake: Quote
BlackDream Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Muszę się w końcu ogarnąć i stać się modna :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 agaga21 napisał(a):też się zdarzaMi jak na razie wystarczą dwa, nie mam warunków na więcej :) BlackDream napisał(a):Sprawię sobie , ale teraz jeszcze nie mogę :shake: Racja, powinnam po prostu powiedzieć, że mają więcej niz jednego :lol:Rasa już upatrzona? Vectra napisał(a):o to też mało modne , mieć jednego psa .... dlatego nabyłam Bogusława , by mieć DWA psy :diabloti: ale barfa żreć nie chcą :shake:Dwa psy i kilka suka ha ha Bobik barfa by jadł, na małym nie testowałam BlackDream napisał(a):Muszę się w końcu ogarnąć i stać się modna :evil_lol:No właśnie :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 M&S napisał(a):Witanko, fajny golas:):) Głaski dla psiuchów!!!Witam się :) Teraz mają dużo głasków, całusów i miziania, bo mam dużo czasu dla nich :) Quote
*Monia* Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Ale fajny blond golas, grzywa wygląda jak farbowana :loveu::loveu: Wow, jestem na czasie - mam 2 psy, lustro, karmię barfem i do tego Hexa śmigała po torze agilitowym :multi: :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 *Monia* napisał(a):Ale fajny blond golas, grzywa wygląda jak farbowana :loveu::loveu: Wow, jestem na czasie - mam 2 psy, lustro, karmię barfem i do tego Hexa śmigała po torze agilitowym :multi: :evil_lol:Natural blond :loveu: Mam nadzieję, ze mu taki rudawy nalot zostanie O to zazdraszczam bycia na czasie :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Izabela124. napisał(a):Ale obie mamy lustrzanki i szczeniaczki, więc trochę trendy jesteśmy :evil_lol: Ano się opala skóra, niedługo Kiss będzie opalony :) Charaktery mają bardzo różne. Wszystko zależy od socjalu, jeśli mają go mało będą bojaźliwe. Są to psy, które nigdy nie będą kochać obcych, ale trzeba je uczyć, by się nie bały nowych miejsc, ludzi, zwierząt. Są wpatrzone we właściciela i w ogóle kochane :loveu: Będę na wystawie w Wawie to zagadaj do mnie i poznasz małego :p My tez będziemy w W-wie, ale nie pamiętam, którego dnia; chyba w sobote... Izabela124. napisał(a):Zebrałam się żeby go pokazać ha ha Pewnie niedługo będziesz miała okazję :) Będę pewnie w oba dni. Jak na razie to na pewno będę też w Białym na wystawie. A gdzie jeszcze to nie wiem. Na razie matura na głowie W Białym tez pewnie bedziemy:) Ciekawski blondynek:) http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_2273.jpg Gratuluję Kiska:) pzdr. Quote
Izabela124. Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Asiaczek napisał(a):My tez będziemy w W-wie, ale nie pamiętam, którego dnia; chyba w sobote... W Białym tez pewnie bedziemy:) Ciekawski blondynek:) http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_2273.jpg Gratuluję Kiska:) pzdr.To się w końcu zobaczymy :) Quote
Marta_Ares Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 hej przyszłam podziwiać malutkiego kucyka :diabloti: świetny maluch, gratulacje! :loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Marta_Ares napisał(a):hej przyszłam podziwiać malutkiego kucyka :diabloti: świetny maluch, gratulacje! :loveu::loveu::loveu:[/QUOT] Ten mały kucyk jest bestyjką ha ha Gryzie mnie za ręce tymi swoimi igiełkami :lol: [quote name='Błyskotka']Gratuluję nowego domownika :)Dziękuję :) Quote
jamnicze Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 ceris napisał(a):A jak przyjął gołasa księciunio?:evil_lol: O to samo chciałam zapytać :) Śliczne maleństwo i jaki grubasek :) http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_2273.jpg Quote
Recommended Posts