Iza. Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Szkoła średnia jest beznadziejna, zobaczysz jak skończysz, odetchniesz z ulgą :diabloti: Quote
M&S Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Cześć Bobiku:) Dobrej zabawy na studniówce!!! Quote
Izabela124. Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 M&S napisał(a):chyba, że tak.....:p agaciaaa napisał(a):Masz rację, zostań na drugi rok :diabloti: szkoła średnia jest super :lol:Jakby cała klasa została to czemu nie :evil_lol: Iza. napisał(a):Szkoła średnia jest beznadziejna, zobaczysz jak skończysz, odetchniesz z ulgą :diabloti:Oj,na pewno będę tęskniła :-( M&S napisał(a):Cześć Bobiku:) Dobrej zabawy na studniówce!!!Dziękuję ;) Quote
agaciaaa Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Iza. napisał(a):Szkoła średnia jest beznadziejna, zobaczysz jak skończysz, odetchniesz z ulgą :diabloti: Ja tam płakałam jak ją kończyłam i do dziś zdarza mi się tęsknić za tymi czasami :p Jakby nie patrzeć, to była jeszcze beztroska, studia to już co innego, trzeba nieco wydorośleć ;) Quote
Iza. Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 agaciaaa napisał(a):Ja tam płakałam jak ją kończyłam i do dziś zdarza mi się tęsknić za tymi czasami :p Jakby nie patrzeć, to była jeszcze beztroska, studia to już co innego, trzeba nieco wydorośleć ;) o ja jestem jakas inna :P Strasznie się cieszyłam że LO mam już za sobą, trochę przykro że niektórych ludzi już pewnie nie zobaczę, ale jakoś strasznie nie żałowałam ;) Iza!! Koniecznie foto przed i po studniówce :diabloti: Quote
agaciaaa Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Iza. napisał(a):o ja jestem jakas inna :P Strasznie się cieszyłam że LO mam już za sobą, trochę przykro że niektórych ludzi już pewnie nie zobaczę, ale jakoś strasznie nie żałowałam ;) Iza!! Koniecznie foto przed i po studniówce :diabloti: No wiesz, to też zależy od wielu czynników, dla mnie LO to był bardzo fajny okres w życiu :) U Ciebie akurat wyszło inaczej :lol: Zgadzam się! Dobrej zabawy :p Quote
M&S Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 ............................................................................... Quote
Sweet Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Właśnie foty obowiązkowo, bo chcę zobaczyć sukienkę ! :D I opowiedz jak było :D ja moją studniówkę mam dopiero za 3 tyg ...;/ mamy jako ostatni właściwie, bo chyba nikt później nie ma :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 agaciaaa napisał(a):Ja tam płakałam jak ją kończyłam i do dziś zdarza mi się tęsknić za tymi czasami :p Jakby nie patrzeć, to była jeszcze beztroska, studia to już co innego, trzeba nieco wydorośleć ;)Też będę tęskniła za tą beztroską i ludźmi Iza. napisał(a):o ja jestem jakas inna :P Strasznie się cieszyłam że LO mam już za sobą, trochę przykro że niektórych ludzi już pewnie nie zobaczę, ale jakoś strasznie nie żałowałam ;) Iza!! Koniecznie foto przed i po studniówce :diabloti:Jesteś inna :diabloti: Ha ha foty będą po feriach jak od fotografa dostanę agaciaaa napisał(a):No wiesz, to też zależy od wielu czynników, dla mnie LO to był bardzo fajny okres w życiu :) U Ciebie akurat wyszło inaczej :lol: Zgadzam się! Dobrej zabawy :pU mnie to też bardzo fajny okres w życiu M&S napisał(a):FOTY Obowiązkowo!!!!!Będą :p Sweet napisał(a):Właśnie foty obowiązkowo, bo chcę zobaczyć sukienkę ! :D I opowiedz jak było :D ja moją studniówkę mam dopiero za 3 tyg ...;/ mamy jako ostatni właściwie, bo chyba nikt później nie ma :evil_lol:Strasznie późno macie tą studniówkę. Było superowo! Wybawiłam się za wszystkie czasy. Mogę mieć studniówkę co tydzień :lol: Quote
kaskaSz Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Izabela124. napisał(a):Też będę tęskniła za tą beztroską i ludźmi Fajnie, że studniówka się udała, a z ta beztroską to fakt, że była. Teraz na 'swoim' i samemu to już nie to samo, pomimo tego, że kasa i tak od mamuśki idzie. Quote
M&S Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Izabela124. napisał(a): Było superowo! Wybawiłam się za wszystkie czasy. Mogę mieć studniówkę co tydzień :lol: ...a nie mówiłam;) Bobiś sliczny!!! Quote
Izabela124. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 kaskaSz napisał(a):Fajnie, że studniówka się udała, a z ta beztroską to fakt, że była. Teraz na 'swoim' i samemu to już nie to samo, pomimo tego, że kasa i tak od mamuśki idzie.Mimo, że na swoim zawsze inaczej to chciałabym już być na swoim M&S napisał(a):...a nie mówiłam;) Bobiś sliczny!!!Ano mówiłaś :) Dziękuję :p Quote
jonQuilla Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [FONT=Georgia]specjalnie dla mnie postawił sobie irokeza :loveu:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]specjalnie dla mnie postawił sobie irokeza :loveu:[/FONT]Oczywiście, że dla Ciebie :) [quote name='M&S']Hello:) a gdzie foty ze studniówki.....?!Jeszcze ich nie mam, ferie trwają. Po feriach zapewne będę je miała :) Quote
Izabela124. Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 M&S napisał(a):no fakt, ferie..... Miłego dnia:)Wzajemnie :) Quote
Izabela124. Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 M&S napisał(a):Urocza fota:):) Mi też się podoba :) Quote
Izabela124. Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 [quote name='M&S']Dzień dobry:)Witam wieczorową porą :) [quote name='Błyskotka']Świetne portrety :)Super, że się podobają :p nie spełna roczny dzieciak szuka domu! http://www.dogomania.pl/threads/221891-czarny-cudny-amstaff-szuka-domu-potrzebna-pomoc!?p=18492437#post18492437 Quote
Recommended Posts