Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

M&S napisał(a):
chyba, że tak.....
:p

agaciaaa napisał(a):
Masz rację, zostań na drugi rok :diabloti: szkoła średnia jest super :lol:
Jakby cała klasa została to czemu nie :evil_lol:

Iza. napisał(a):
Szkoła średnia jest beznadziejna, zobaczysz jak skończysz, odetchniesz z ulgą :diabloti:
Oj,na pewno będę tęskniła :-(

M&S napisał(a):
Cześć Bobiku:)

Dobrej zabawy na studniówce!!!
Dziękuję ;)

Posted

Iza. napisał(a):
Szkoła średnia jest beznadziejna, zobaczysz jak skończysz, odetchniesz z ulgą :diabloti:

Ja tam płakałam jak ją kończyłam i do dziś zdarza mi się tęsknić za tymi czasami :p Jakby nie patrzeć, to była jeszcze beztroska, studia to już co innego, trzeba nieco wydorośleć ;)

Posted

agaciaaa napisał(a):
Ja tam płakałam jak ją kończyłam i do dziś zdarza mi się tęsknić za tymi czasami :p Jakby nie patrzeć, to była jeszcze beztroska, studia to już co innego, trzeba nieco wydorośleć ;)

o ja jestem jakas inna :P
Strasznie się cieszyłam że LO mam już za sobą, trochę przykro że niektórych ludzi już pewnie nie zobaczę, ale jakoś strasznie nie żałowałam ;)

Iza!! Koniecznie foto przed i po studniówce :diabloti:

Posted

Iza. napisał(a):
Strasznie się cieszyłam że LO mam już za sobą, trochę przykro że niektórych ludzi już pewnie nie zobaczę, ale jakoś strasznie nie żałowałam ;)

No wiesz, to też zależy od wielu czynników, dla mnie LO to był bardzo fajny okres w życiu :) U Ciebie akurat wyszło inaczej :lol:

Zgadzam się! Dobrej zabawy :p

Posted

Właśnie foty obowiązkowo, bo chcę zobaczyć sukienkę ! :D I opowiedz jak było :D
ja moją studniówkę mam dopiero za 3 tyg ...;/ mamy jako ostatni właściwie, bo chyba nikt później nie ma :evil_lol:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Też będę tęskniła za tą beztroską i ludźmi

Iza. napisał(a):

Jesteś inna :diabloti:
Ha ha foty będą po feriach jak od fotografa dostanę

agaciaaa napisał(a):
No wiesz, to też zależy od wielu czynników, dla mnie LO to był bardzo fajny okres w życiu :) U Ciebie akurat wyszło inaczej :lol:

Zgadzam się! Dobrej zabawy :p
U mnie to też bardzo fajny okres w życiu

M&S napisał(a):
FOTY Obowiązkowo!!!!!
Będą :p

Sweet napisał(a):
Właśnie foty obowiązkowo, bo chcę zobaczyć sukienkę ! :D I opowiedz jak było :D
ja moją studniówkę mam dopiero za 3 tyg ...;/ mamy jako ostatni właściwie, bo chyba nikt później nie ma :evil_lol:
Strasznie późno macie tą studniówkę. Było superowo! Wybawiłam się za wszystkie czasy. Mogę mieć studniówkę co tydzień :lol:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Też będę tęskniła za tą beztroską i ludźmi

Fajnie, że studniówka się udała, a z ta beztroską to fakt, że była. Teraz na 'swoim' i samemu to już nie to samo, pomimo tego, że kasa i tak od mamuśki idzie.

Posted

Izabela124. napisał(a):

Było superowo! Wybawiłam się za wszystkie czasy. Mogę mieć studniówkę co tydzień :lol:

...a nie mówiłam;)

Bobiś sliczny!!!

Posted

kaskaSz napisał(a):
Fajnie, że studniówka się udała, a z ta beztroską to fakt, że była. Teraz na 'swoim' i samemu to już nie to samo, pomimo tego, że kasa i tak od mamuśki idzie.
Mimo, że na swoim zawsze inaczej to chciałabym już być na swoim

M&S napisał(a):
...a nie mówiłam;)

Bobiś sliczny!!!
Ano mówiłaś :)
Dziękuję :p

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]specjalnie dla mnie postawił sobie irokeza :loveu:[/FONT]Oczywiście, że dla Ciebie :)

[quote name='M&S']Hello:)

a gdzie foty ze studniówki.....?!Jeszcze ich nie mam, ferie trwają. Po feriach zapewne będę je miała :)