Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Guest papillonek
Posted

Niedługo wszyscy z dogo się wyniosą z Łomży :roll: Aż tak tu źle??:placz::placz::placz:

Posted

M&S napisał(a):
Powodzenia w realizacji.....
Dziękuję :p

kaskaSz napisał(a):
ja się z chęcią zamienię... siedzę w tej Łomży jak na skazaniu, a teraz tak fajnie w domku. jak sobie pomyśle, że za tydzień sobie jadę to aż mi się nie chce...
A o jakichś konkretnych studiach myślisz?
Bo nie jesteś jeszcze przyzwyczajona. A ja już 4lata mieszkam poza domem i bardziej chyba tęsknię za współlokatorkami niż za domem.

Iza. napisał(a):
nie działają, strona się nie ładuje :/
buuuuu :shake:

papillonek napisał(a):
Niedługo wszyscy z dogo się wyniosą z Łomży :roll: Aż tak tu źle??:placz::placz::placz:
Nie jest źle, ale nie ma perspektyw w Łomży dla mnie

Guest papillonek
Posted

rozumem ;)
gdyby było dobrze to nikt nie wyjeżdżał by na studia ,a wyjeżdżają i to 'hurtowo' :(
A co zamierzasz robic po szkole?

Posted

papillonek napisał(a):
rozumem ;)
gdyby było dobrze to nikt nie wyjeżdżał by na studia ,a wyjeżdżają i to 'hurtowo' :(
A co zamierzasz robic po szkole?
Też zapewne wyjedziesz ;D
Tak jak napisałam wcześniej, studia zaoczne i praca :)

Guest papillonek
Posted

Ja chcę wyjechać nawet gdyby były w Łomży ;)
A co będziesz studiowac?? :cool3:

Guest papillonek
Posted

Ale mi szkoda tych co wyjezdzają i z rodziny ode mnie dużo osób wyjechało bo pracy nie ma ;)

Posted

C&B napisał(a):
no nie, uciekniesz nam :mad:
Ale ci się nie dziwię - ja już mam ochotę się wyprowadzić, ale przede mną jeszcze liceum :roll:

Kobieto strzeli Ci jak z bicza. Ciesz się tym co akurat jest potem im dalej to tylko głupie komentarze kiedy dziecko bo lata lecą... Jak by dziecko było celem samy w sobie. Mnie to nawet ostatnio o to zapytała sześciolatka ciociu a czemu wy z wujkiem nie macie dzieci:angryy:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Widze zmiana sprzetu. :)
Tak :p

C&B napisał(a):
no nie, uciekniesz nam :mad:
Ale ci się nie dziwię - ja już mam ochotę się wyprowadzić, ale przede mną jeszcze liceum :roll:
Ale na spacerki w Łomży zawsze będę chętna :p
Liceum minie bardzo szybko, zobaczysz

M&S napisał(a):
Dzień dobry:)

Miłego dnia.
Wzajemnie ;)

Cienka napisał(a):
Kobieto strzeli Ci jak z bicza. Ciesz się tym co akurat jest potem im dalej to tylko głupie komentarze kiedy dziecko bo lata lecą... Jak by dziecko było celem samy w sobie. Mnie to nawet ostatnio o to zapytała sześciolatka ciociu a czemu wy z wujkiem nie macie dzieci:angryy:
Ja za bardzo dzieci nie lubię i rodzice wiedzą, że wnuka lub wnuczkę nie szybko będą mieli

Posted

Cienka napisał(a):

Do pewnego wieku chce być się starszym, a potem już nie koniecznie :lol:
Dla mnie pytania o dzieci są niestosowne - to sprawa pary, a nie całej rodziny, i nie dziwię ci się, że cię to wkurza ;)

Posted

[quote name='Artemida']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_1401.jpg jaki piękny profilek :loveu:Mi też się podoba :p

[quote name='Gioco']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/IMG_1396.jpg -czegoż to Bobisław tak słucha z zainteresowaniem?Mówiłam: "kici kici" działa to na niego :evil_lol:

[quote name='C&B']Do pewnego wieku chce być się starszym, a potem już nie koniecznie :lol:
Dla mnie pytania o dzieci są niestosowne - to sprawa pary, a nie całej rodziny, i nie dziwię ci się, że cię to wkurza ;)Ja bym chciała ciągle mieć 18lat, ale niestety latka lecą...

Posted

jamnicze napisał(a):
Eeee 18, toż to jeszcze małolactwo ;). mi tam najfajniej było w wieku 24-34 :)

Życie zaczyna się po czterdziestce, serio!!!

Posted

jamnicze napisał(a):
Eeee 18, toż to jeszcze małolactwo ;). mi tam najfajniej było w wieku 24-34 :)

Tu się z Tobą nie zgodzę to wszystko zależy od człowieka i sytuacji życiowej. Często nie jeden 18latek jest bardziej dojrzały i odpowiedzialny niż 30 latek który nadal mieszka z mamusią.

Posted

M&S napisał(a):
Życie zaczyna się po czterdziestce, serio!!!

Życie jest zawsze tylko my sobie zawsze musimy wymyślać głupie ideologie właściwie nie wiadomo po co, że prawdziwe życie to dopiero na studiach, po ślubie w małżeństwie lub po czterdziestce. Ja tam schematom mówię zdecydowanie NIE. Żyjmy tu i teraz bo życie jest fajne i trzeba je fajnie przeżyć.

Posted

Cienka napisał(a):
Życie jest zawsze tylko my sobie zawsze musimy wymyślać głupie ideologie właściwie nie wiadomo po co, że prawdziwe życie to dopiero na studiach, po ślubie w małżeństwie lub po czterdziestce. Ja tam schematom mówię zdecydowanie NIE. Żyjmy tu i teraz bo życie jest fajne i trzeba je fajnie przeżyć.

oczywiście, że jest zawsze i to nie są głupie ideologie.....zobaczysz jak dorosniesz:evil_lol: