Ewa&Duffel Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Cześć ! :) Wieki mnie tu nie było, no ale nadrobiłam już zaległości ;) Fajne wakacje miałaś, uśmiałam się czytając relację :evil_lol: Gratuluję nowego aparatu i czekam na jakieś fotki :D No i powodzenia w klasie maturalnej :kciuki: Quote
Izabela124. Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Ewa&Duffel napisał(a):Cześć ! :) Wieki mnie tu nie było, no ale nadrobiłam już zaległości ;) Fajne wakacje miałaś, uśmiałam się czytając relację :evil_lol: Gratuluję nowego aparatu i czekam na jakieś fotki :D No i powodzenia w klasie maturalnej :kciuki:Witaj :) Ja do was cały czas zaglądam, ale teraz w innych galeriach bardzo mało się udzielam. Fotki będą jak do domu wrócę, obecnie jestem z Bobikiem u koleżanki na wsi :) Dzięki :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Izabela124. napisał(a): obecnie jestem z Bobikiem u koleżanki na wsi :) [FONT=Comic Sans MS]A to masz fajnie, też bym sobie na wsi posiedziała z dala od hałasu, samochodów i ... wszystkiego :evil_lol:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Izabela124. napisał(a):Witaj :) Ja do was cały czas zaglądam, ale teraz w innych galeriach bardzo mało się udzielam. Fotki będą jak do domu wrócę, obecnie jestem z Bobikiem u koleżanki na wsi :) Dzięki :) Dobrze Wam:) Pzdr. Quote
C&B Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Izabela124. napisał(a):Ha ha w takim razie sesja będzie :evil_lol: Uff, to dobrze :d To jak będziesz miała wolny weekend to pisz ;) Quote
Izabela124. Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]A to masz fajnie, też bym sobie na wsi posiedziała z dala od hałasu, samochodów i ... wszystkiego :evil_lol:[/FONT] Asiaczek napisał(a):Dobrze Wam:) Pzdr.Lubię spędzać czas na wsi :) Uspokajam się tam a Bobik ma dużo swobody i ruchu, bo w tygodniu nie mam zbyt dużo czasu dla niego niestety C&B napisał(a):Uff, to dobrze :d To jak będziesz miała wolny weekend to pisz ;)Ok :) Quote
Alicja Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [FONT=Arial]:loveu:IZUNIA 100 LAT :Rose:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Pusiakowa napisał(a):Spełnienia marzeń, Izuś ;) Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:loveu:IZUNIA 100 LAT :Rose:[/FONT] Dziękuję :loveu::loveu::loveu: Quote
chita Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 oooo impreza była:cool3: najlepsiejszego:) Quote
Izabela124. Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 chita napisał(a):oooo impreza była:cool3: najlepsiejszego:) Dziękuję pięknie! Quote
jonQuilla Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [FONT=Georgia]Izuchna miała urodziny a ja tego nie zarejestrowałam :mad: Wszystkiego najlepszego :loveu::loveu::loveu::loveu: żyj nam długo, zdrowo i szczęśliwie :cool3:[/FONT] Quote
M&S Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 I od nas Wszystkiego najlepszego!!!!!!!! Quote
bety Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 I ode mnie STOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LAAAAAAAAAAAAAAT :) Pzdr Quote
jamnicze Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Buziaki i najlepsze życzenia od Sajduni i jamnicze :) Quote
Tengusia Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 spoznione ale szczere ... wszystkiego naj naj :Rose: Quote
Cienka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 A ja to chyba na fejsie składałam:hmmmm: jestem taka zalatana, że już nie pamiętam:oops: Quote
Asiaczek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Ja nie pamiętam, czy składałam na FB, ale najwyżej będa podwójne:) Samych Szczęśliwych Dni i Radości i Słoneczka i..... (wpisz to, co chcesz):) pzdr. Quote
Izabela124. Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 C&B napisał(a):100 lat Iza ;) jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]Izuchna miała urodziny a ja tego nie zarejestrowałam :mad:[/FONT] [FONT=Georgia]Wszystkiego najlepszego :loveu::loveu::loveu::loveu: żyj nam długo, zdrowo i szczęśliwie :cool3:[/FONT] Gioco napisał(a): M&S napisał(a):I od nas Wszystkiego najlepszego!!!!!!!! bety napisał(a):I ode mnie STOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LAAAAAAAAAAAAAAT :) Pzdr Marta1990 napisał(a):Świeeeetny jamnicze napisał(a):Buziaki i najlepsze życzenia od Sajduni i jamnicze :) Tengusia napisał(a):spoznione ale szczere ... wszystkiego naj naj :Rose: Cienka napisał(a):A ja to chyba na fejsie składałam:hmmmm: jestem taka zalatana, że już nie pamiętam:oops: papillonek napisał(a):NAJLEPSZEGO !!! :) Asiaczek napisał(a):Ja nie pamiętam, czy składałam na FB, ale najwyżej będa podwójne:) Samych Szczęśliwych Dni i Radości i Słoneczka i..... (wpisz to, co chcesz):) pzdr.Dziękuję bardzo za życzenia! Quote
Tengusia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 ty nie dziekuj tylko torta dawaj :diabloti: Quote
C&B Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Iza, jak z tym twoim wolnym weekendem? :diabloti: Quote
Recommended Posts