kaskaSz Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Znalazłaś dobrą stancję? Jedziesz z psem? Quote
Izabela124. Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 kaskaSz napisał(a):Znalazłaś dobrą stancję? Jedziesz z psem?Nie widziałam jej, koleżanka załatwiała. Jadę z Bobikiem :) Quote
kaskaSz Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 No to fajnie, powodzenia w nowym roku szkolnym i klasie maturalnej ;] Quote
Izabela124. Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 kaskaSz napisał(a):No to fajnie, powodzenia w nowym roku szkolnym i klasie maturalnej ;] Dzięki :) Ty masz jeszcze miesiąc wakacji, zazdroszczę :( Quote
Izabela124. Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 C&B napisał(a):Jaki masz aparat? :cool3:Canon 60d ;) Quote
C&B Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ooo, to liczę, że jak do nas przybędziesz to zrobisz Pradzie i Czice ładną sesję ;) Quote
Izabela124. Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 C&B napisał(a):Ooo, to liczę, że jak do nas przybędziesz to zrobisz Pradzie i Czice ładną sesję ;)Jak będziecie grzeczne to jak najbardziej:diabloti: Quote
kaskaSz Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Izabela124. napisał(a):Dzięki :) Ty masz jeszcze miesiąc wakacji, zazdroszczę :( oj, wolałabym chyba siedzieć ponownie 3 lata w liceum... To może i my się kiedyś na jakąś sesję załapiemy? :D Quote
Izabela124. Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 kaskaSz napisał(a):oj, wolałabym chyba siedzieć ponownie 3 lata w liceum... To może i my się kiedyś na jakąś sesję załapiemy? :DLiceum to najfajnieszje lata :) Na spacerek musimy się umówić! Quote
kaskaSz Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 grunt, że mieszkało się z rodziną i nie było się samemu. ;) Na spacer się umówimy, ale gdzieś w październiku jak się ze wszystkim ogarnę :) Quote
bety Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Izabela124. napisał(a):Mam z Hamburga zdjęcia, ale nie chce mi się ich na kompa wrzucić :evil_lol: Teraz Ci się nie chce, a potem będziesz miała wymówkę "mam dużo nauki" - eeeeeeeee ja się tak nie bawię, dawaj foty. :) Pzdr Quote
Izabela124. Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 kaskaSz napisał(a):grunt, że mieszkało się z rodziną i nie było się samemu. ;) Na spacer się umówimy, ale gdzieś w październiku jak się ze wszystkim ogarnę :)A mi bez rodziny super się mieszka, w pierwszej klasie trochę tęskniłam, a teraz żyję swoim życiem a oni swoim Ok :) bety napisał(a):Teraz Ci się nie chce, a potem będziesz miała wymówkę "mam dużo nauki" - eeeeeeeee ja się tak nie bawię, dawaj foty. :) PzdrTakiej wymówki na pewno nie będę miałą :) Quote
Asiaczek Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='Izabela124.']Od wczoraj jestem już w Polsce ;) Teraz czeka mnie pakowanie do Łomży, bo w środę wyjeżdżam W środę, czyli dzisiaj... [quote name='Cienka']Ja nie znosiłam powrotu do szkoły i te żenujące pytania nauczycieli jak spędziliście wakacje i tak przez tydzień na każdej lekcji. A niektórzy jeszcze kazali pisac wypracowania... [quote name='Izabela124.']Pies wykąpany, ja spakowana. Niedługo wyruszam do Łomży. Muszę wam się pochwalić, że od wczoraj mam nowy aparat :multi:, jeszcze tylko czekam na obiektyw :cool3: Jeeeee! Super!!! [quote name='Izabela124.']Canon 60d ;) fiu fiu fiu... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Asiaczek napisał(a):W środę, czyli dzisiaj... A niektórzy jeszcze kazali pisac wypracowania... Jeeeee! Super!!! fiu fiu fiu... Pzdr.Witaj Asiaczku :) Quote
C&B Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Izabela124. napisał(a):Jak będziecie grzeczne to jak najbardziej:diabloti: Cziku jest zawsze grzeczna (choć będzie po cieczkowo, więc różnie z tym może być :diabloti:) Prada dobrze udaje, że jest grzeczna, a ja to... no tak różnie ;) :evil_lol: Quote
Cienka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 kaskaSz napisał(a):grunt, że mieszkało się z rodziną i nie było się samemu. ;) Na spacer się umówimy, ale gdzieś w październiku jak się ze wszystkim ogarnę :) Kasia ja wiem, ze przeżywasz skok w dorosłe życie ale zobaczysz będzie dobrze i niedługo powiesz kurde czego ja się tak właściwie bałam :) Izabela124. napisał(a):Liceum to najfajnieszje lata :) Na spacerek musimy się umówić! Oj błądzisz kochana poczekaj jak pójdziesz na studia :) Quote
bianka19 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 M&S napisał(a):Miłego nowego roku szkolnego!!!!!! no ja nie wiem, czy dla kogoś kolwiek będzie on miły. :eviltong: cześć. :calus: Quote
Guest papillonek Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 bianka19 napisał(a):no ja nie wiem, czy dla kogoś kolwiek będzie on miły. :eviltong: Mi sie na razie zapowiada dobrze mam dobry plan lekcji :) Ale racja to nie to samo co wakacje ;) Quote
Pusiakowa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 I jak tam po szkole? :loveu: :diabloti: Skoro masz już aparat to ja poproszę zdjęcia Bobisia :D Quote
Izabela124. Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 C&B napisał(a):Cziku jest zawsze grzeczna (choć będzie po cieczkowo, więc różnie z tym może być :diabloti:) Prada dobrze udaje, że jest grzeczna, a ja to... no tak różnie ;) :evil_lol:Ha ha w takim razie sesja będzie :evil_lol: Cienka napisał(a): Oj błądzisz kochana poczekaj jak pójdziesz na studia :)Jeśli pójdę na studia ;) M&S napisał(a):Miłego nowego roku szkolnego!!!!!!Był miły :) bianka19 napisał(a):no ja nie wiem, czy dla kogoś kolwiek będzie on miły. :eviltong: cześć. :calus:Hejka :p NATKA napisał(a):Póki co przyszłam się przywitać :lol:Witam się ;) papillonek napisał(a):Mi sie na razie zapowiada dobrze mam dobry plan lekcji :) Ale racja to nie to samo co wakacje ;)A ja nie wiem jaki mam plan lekcji, bo nie poszłam wczoraj do szkoły :diabloti: Błyskotka napisał(a):Hejka :) :) M&S napisał(a):Cześć piątkowo:)Cześć dziewczyny :p Pusiakowa napisał(a):I jak tam po szkole? :loveu: :diabloti: Skoro masz już aparat to ja poproszę zdjęcia Bobisia :DNie byłam w niej :eviltong::diabloti: Ale jeszcze obiektywu nie mam :eviltong: Quote
Recommended Posts