tanitka Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 dzięki uprzejmości Lamia2:Rose: Happy zwany tez Maxem od dziś jest pod opieką Fundacji SFORA. tel. kom. 0 508 54 20 73 Quote
tanitka Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 no, w świetnych rękach, bo już mały znalazł DDDOOOOMMM!!!!!:multi: :multi: :multi: dzisiaj został już adoptowany pzrez sympatycznych ludzi, którzy przyjechali po psa na Paluch, ale żaden ich nie zauroczył i wzięli GGOOOOOO!!!!:lol: Piesek będzie miał towarzysza i wielki hektarowy teren do biegania wokół domu.:multi: Jak się cieszę!!!!:multi: :multi: Quote
Bonsai Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Suuuuper! :multi: :multi: :multi: Dom jak marzenie, niech mu się wiedzie! :lol: Quote
lamia2 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Ja tylko dla sprostowania, Ewa z którą się dzisiaj widziałyśmy jest z Warki, a Ewa z Łomianek to ta od wyżła Pepsi :cool3: jakby nie patrzeć Ciapek ma dom i to jest najważniejsze :multi: Quote
oktawia6 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 tak-wspaniale:laola: Tanitka dobra robota!!! dałaś radę sama:p Quote
Marka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='tanitka']no, w świetnych rękach, bo już mały znalazł DDDOOOOMMM!!!!!:multi: :multi: :multi: dzisiaj został już adoptowany pzrez sympatycznych ludzi, którzy przyjechali po psa na Paluch, ale żaden ich nie zauroczył i wzięli GGOOOOOO!!!!:lol: Piesek będzie miał towarzysza i wielki hektarowy teren do biegania wokół domu.:multi: Jak się cieszę!!!!:multi: :multi: Super wiadomość!!! :sweetCyb: :laugh2_2::jumpie: Widzisz Tati - kolejny bidak miał szczęście, że trafił na Ciebie :loveu: (to teraz już możesz bez przeszkód wpaść do mnie w tym tygodniu - patrz mail ;)) :lol: Quote
tanitka Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Ja tylko dla sprostowania, Ewa z którą się dzisiaj widziałyśmy jest z Warki, a Ewa z Łomianek to ta od wyżła Pepsi :cool3: tak, tak, oczywiście Pani Ewa z Warki- wszystko mi się już pokręciło z nerwów:lol: Quote
Recommended Posts