Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzis rano w lesie siedział w krzakach i szczekał - jest zadbany, grubiutki (15 kg), czysty, ma jeszcze częśc mlecznych zębów- oceniam go na 5 miesięcy. Aportuje piłkę, chce sie bawić. Będzie dużym psem, mix owczarka niemieckiego.
szuka swego starego domu a jeśli go nie znajdzie przez kilka kolejnych dni- szuka nowego domu.

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tanitka']nie miał obroży....pewnie wyjeżdżali na wakacje...

Koperku- jak to nie widzisz zdjęć?

Jasne, a obroża się przyda, bo jak wrócą z wakacji wezmą młodszego szczeniaka .... buraki

Posted

nie mam juz złudzeń.....:shake:

spotkałam dziś w pobliżu tego miejsca kobitkę, która mi powiedziała że psiaczek tam siedział od środy, bo ona go tam dostrzegła i przynosiła mu jedzenie. On szczekał, a ona bała sie bliżej podejść. Pies był wystraszony, siedział tak na deszczu i czekał....
powiedizała jeszcze, ze na początku on tak pachniał... kurnikiem..???!!!

szuka nowego domu!!!

zainteresowani prosze o kontakt 0 602 704 701

Posted

jest coraz pewniejszy siebie, szczeka jak cholera i skacze w celu dominacji na moje małe jamniczki stare i chore na serce!

czy ktoś mógłby go wziać na tymczas??

Posted

Ten zadzior potrzebuje ułożenia-tresury oraz dłuuuugich przechadzek i uwagi-jak to młodzian-osoba, która spełni te kryteria jest wyśniona i by był dom z ogrodem-ma zadatki na dobrego stróża:evil_lol: -oczywiście nie na łańcuch! może coś się wyklaruje