caroolcia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Rambo biedaczku szyukaj domku - dlaczego takla ccisza?? Taki piekny pies :shake: Quote
caroolcia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Prezentuj się ładnie na allegro żeby dobry domek cie znalazł - proszę Quote
Kitka20 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Podnoszę Cię Rambo bo spadłeś a tak domku nie znajdziesz Quote
Agga Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Po prostu nie mogę czytać tych tematów. A zwłaszcza o boksiach. Cierpie w milczeniu. Jakiś czas temu postanowiłam niedawno podzieliłam się z tym z moim chłopakiem. Że jak już zamieszkamy razem to chcę uszczęśliwić właśnie takiego boksia ze schroniska. Quote
Hippies Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Agga ja też tak właśnie myślałam i zrobiłam :diabloti: teraz mam jeszcze jedno marzenie ... tylko będę musiała się wyprowadzić do Wrocławia bo w Niemodlinie nie mam na to warunków :-( . Nawet auto mam już przepełnione :shake: i nic więcej się nie wciśnie :oops: . Quote
Franca81 Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Hippies a może do Opola? :cool3: Wtedy nie będzie problemów ze wspólnymi spacerkami.:evil_lol: Rambo w górę. Czy na allegro ktoś się zainteresował? Quote
Hippies Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Franca81 napisał(a):Hippies a może do Opola? :cool3: Wtedy nie będzie problemów ze wspólnymi spacerkami. Bardzo chętnie tylko że najpierw musiałabym kupić mieszkanko :shake: a qurcze chyba kasy nie mam :oops: Jak wygram w totka to pomyślę nad tą propozycją :diabloti: Quote
caroolcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Słuchajcie chyba mam dla niego domek - Pan mieszka 30 km od Opola. Na allegro zalicytował (chociaż nie powinien:eviltong: ) dzwonil do mnie wieczorem, brzmi na sympatycznego, czy na pewno boksiu jeszcze aktualny? Czy ktoś będzie mógł sprawdzic ten domek? Quote
Hippies Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 A jaka miejscowość ?? Jakby się znazlazł odpowiedni pan to byłoby super :multi: Quote
caroolcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Pan jest z Kropkowa, czy coś w tym stylu, mam co niego wszystkie namiary, podałam mu nr tel. do włąściciela, pozniej przedzwonie czy sie dodzwonil i czy coz zalatwili, pan ma małą sunie kundelka, z tego co wiem domek i dzialke i ktoś z rodziny ma boksera i on się charakterem boksiow zachwycal, brzmial b. symaptycznie Quote
dariaopole Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 byłoby super jakby domek wypalił, Franca wystawiła ten wątek na prośbę więc bezpośrednio w tym nie uczestniczymy, niech ten Pan zadzwoni do właściciela i się dogada ale sprawa raczej aktualna bo Pan nie poinformował nas że znalazł już jakiś domek. No cóż pozostaje nam teraz trzymać kciuki aby wszystko było ok !! a miejscowośc to chyba Krapkowice lub Grodków ;) Quote
caroolcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 dariaopole napisał(a):byłoby super jakby domek wypalił, Franca wystawiła ten wątek na prośbę więc bezpośrednio w tym nie uczestniczymy, niech ten Pan zadzwoni do właściciela i się dogada ale sprawa raczej aktualna bo Pan nie poinformował nas że znalazł już jakiś domek. No cóż pozostaje nam teraz trzymać kciuki aby wszystko było ok !! a miejscowośc to chyba Krapkowice lub Grodków ;) Masz racje to były na 99,99% Krapkowice Quote
Hippies Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Jeżeli Krapkowice to ja nie mogę pomóc :-( ale trzymam kciuki za dobry domek :cool3: Quote
caroolcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Podałam nr tel. do właściciela, ale na razie sie nie skontaktował, nie mogę się dodzwonić, wiec nie wiem czy próbował.... Quote
Donvitow Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 To dzwoń dalej:mad: Tymbardziej że ze z pracy:evil_lol: Quote
dariaopole Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 mysle ze z transportem problemu nie bedzie , jezeli chodzi o sprawdzenie domku to sie okaze co na to wszystko powie wlasciciel Quote
caroolcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dzwoniłam i podobno właściciel już oddał tego bokserka!!!! pan szuka dalej - bokserka albo labradorka do wieku 5 lat tylko z transportem bo sam nie ma jak jechać Quote
Recommended Posts