Franca81 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Wiadomość od właściciela: Rambo jest wesołym i pogodnym pięcioletnim pieskiem, który bardzo lubi dzieci. Nie jest w stosunku do nikogo agresywny. Akceptuje otoczenie innych psów, lubi się z nimi bawić. Jest to pies stworzony do pieszczot i ciepłego traktowania. W razie potrzeby posiadam nr telefonu... Z tego co mi wiadomo, Rambo jest oddany z powodu choroby żony... Nic więcej nie wiem watek na innym forum boksiowym: http://www.bokserywpotrzebie.fora.pl/post1826.html#1826 http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=338578#post338578 Quote
Kitka20 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Jaki śliczny oby szybko znalazł domek hopkaj Rambo Quote
Ziutka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Kolejny boksio :placz: :placz: :placz:.....piękny faflunek....mam nadzieje, że szybko znajdzie dom. Quote
michelle04 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ...o Bogowie czy to sie nigdy nie skończy???? Przeciez biorąc psa bierzesz na siebie odpowiedzialnosc za niego, kiedy to dotrze do ludzi??????? Quote
rafalopole Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Jaki śliczny bokserek.Mam nadzieję że szybko znajdzie domek.Hop Rambo na pierwszą stronkę. Quote
Madziek Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 właściciel tego psiaka zadzwoniłdo mnie z prośbą o pomoc w znalezeniu nowego domu dla Rambo. Nie chce go oddawać do schroniska. Mam nadzieję, że się uda. Franca dziękuję za założenie wątku Quote
AgaiTheta Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Zwracam się znowu z prośbą o pomoc do wszystkich boksiarzy. W pewnym schronisku (wiadomo czemu nie moge napisać w jakim) jest bokser, który jest tam już jakiś czas. Biedulek prawdopodobnie zachorował na gronkowca, schronisko przeniosło go do izolatki, ale dali mu 7 dni (już teraz zostało ok 5-4) i jeżeli potwierdzi się opinia boksio bedzie uśpiony!!! bo oni "nie chcą syfu w schronie". Pomożemy mu??? Nas już nie stać... Błagam powiedzcie, że nam pomożecie w rozgłaszaniu www.bokserywpotrzebie.pl w trzymaniu wątków, bazarków, ogłoszeniach, sami nie damy już rady - plizzzz. Musimy go w weekend zabrać! Pomóżcie... Quote
caroolcia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Czy boksio jest jeszcze gdzieś ogłaszany???? Quote
Madziek Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 caroolcia napisał(a):Czy boksio jest jeszcze gdzieś ogłaszany???? chyba jeszcze nie, więc prosmy o pomoc Quote
caroolcia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Mogę zrobić allegro, tylko porposze o namiary na osobe kontaktową Quote
Madziek Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 caroolcia napisał(a):Mogę zrobić allegro, tylko porposze o namiary na osobe kontaktową Bardzo dziękujemy, numer telefonu do właściciela 602 599 254 Quote
caroolcia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 zrobione http://www.allegro.pl/item215598826_cudowny_bokser_potrzebuje_pilnej_pomocy.html Quote
Madziek Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 caroolcia ale masz tempo :cool3: wielkie dzięki ! Quote
caroolcia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Madziek napisał(a):caroolcia ale masz tempo :cool3: wielkie dzięki ! chociaż to mogę zrobić ;) a boksio jest przeuroczy - ehh dlaczego nie mam wielkiego rancza - wszystkie te biedy zabrałabym do domu.... Trzymam kciuki żeby kochany znalazłdomek jak najszybciej i nie wylądował w schronisku - bo dla boksiów/kanapowców to prawdziwa tragedia ;( Quote
Hippies Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 caroolcia napisał(a):chociaż to mogę zrobić ;) a boksio jest przeuroczy - ehh dlaczego nie mam wielkiego rancza - wszystkie te biedy zabrałabym do domu.... Trzymam kciuki żeby kochany znalazłdomek jak najszybciej i nie wylądował w schronisku - bo dla boksiów/kanapowców to prawdziwa tragedia ;( Ja pewnie też bym tak zrobiła, i zrobię tylko w totka muszę wygrać ;) Kolego hopaj do góry !!! Quote
dariaopole Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 ohhh kochane ja też mogłabym mieć kilkanaście psów byle by kasa była i wiecej terenu :p Quote
Recommended Posts