Kluska4 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Oj Dagusiu widzę, że się dorobiłaś następnego boksia :razz: A tak na poważnie .......... nikt się po niedo nie zgłosił? :shake: Quote
Diana S Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Taki maly a tyle juz chorob zlapal....Boksery sa strasznie wrazliwe:placz: Quote
daga_27 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 nikt sie nie zglosil, nikt o niego nie pyta w azylu ani w lecznicach. Ogolnie to mlody ma sie swietnie. szalec wlasciwie nie przestaje z przerwa na sen i jedzenie. ta noga tez jemu specjalnie nie dokucza. dziwnie ja stawia i jak przeciazy, to sie mu trzesie. ale nie uwiera go jakos specjalnie. no i katar caly czas jeszcze ma. dzisiaj idziemy na zastrzyki. czekamy az przestanie padac:roll: Quote
Maupa4 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='daga_27']...co do oczu to moze to byc nuzyca, albo ktos mu wczesniej oczy przemywal rumiankiem. wowczas podobno tez powstaja takie okularki. takie "okularki" mają też "alergiczne czarne buldożki" ... ;) ... więc może to nie nużyca Quote
joaaa Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Daga, wstawiam małego na stronę jako Korkiego. Podaję kontakt do Ciebie, wiem, że przetrzepiesz chętnych. :p Napisałam też, że zostanie oddany po warunkiem kastracji, lub po kastracji. Jak będziesz chciała umowę adopcyjną,chyba niezłą, to mamy, mogę Ci przesłać. Napisałam, że do dzieci i psów jest ok, bo nie piszesz, że coś nie tak. Jestem nim zauroczona i znowu żałuję, że nie mam domu z gumy.:cool3: Jaki wiek określił wet? Podaję na stronie Twoje szacowanie. Quote
daga_27 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 wet wiek okresla na te 6 - 7 miesiecy. z dziecmi i z psami nie ma najmniejszych problemow. z umowy na pewno skorzystam ;-) moze ktos mi pomoc w oglaszaniu mlodego. moglby ktos zrobic jemu allegro? Quote
joaaa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 napisz w tytule prośbę o allegro, to pewnie ktoś się znajdzie. Quote
mOn4 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 no to Emil pewnie zadowolony z przyjścia nowego kolegi?:razz: Quote
marta925 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 boksiedwa napisał(a):śliczny prawie czarnulek :) oczka to mogą być zapuchnięte z kurzu i brudu czy od jakiegoś uczulenia. Spróbuj mu zakroplić świetlik, jeśli nie masz to przemyj rumiankiem albo herbata. Może też to być brak witamin, on nie wygląda na specjalinie wypasionego :( nie powinno sie przemywac rumiankiem oczu psa, ani kota - moze (i na 90% spowoduje) jeszcze wieksze zapalenie. Rumianek zawiara flawanoidy, ktore (dla czlowieka łagodzące wszelkie stany zapalne i zakażenia) dla skóry większości zwierząt są substancją bardzo drażniącą dziewczyny, przepraszam - wczesniej nie wyswietlila mi sie wiekszosc postów (?) stąd moje 'naukowe' mądrzenie się na temat rumianku - wczesniej przerabiany;). fajnie, ze coraz wiecej osob ma swiadomosc szkodliwosci ziół dobrych dla tylko dla ludzi:) Quote
daga_27 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 mOn4 napisał(a):no to Emil pewnie zadowolony z przyjścia nowego kolegi?:razz: Emil, to tak naprawde mlodego ma w nosie, chyze ze ten zabierze mu ukochanego krolika (lub to co z niego zostalo:roll: ) zrobie raz jemu zdjecie:diabloti: Emil go odziedziczyl w spadku po Adeli:evil_lol: ile to ja razy probowalam go juz wyrzucic:mad: mlody juz calkowicie "wrosl" w nasza rodzine. czuje sie co raz pewniej. w domu non stop by szalal. sie wyglupia, kula, skacze a kiedy wychodzi na dwor to od razu jest zmeczony i sie co kawalek kladzie:roll: Beata miala wczoraj okazje to zaobserwowac:lol: dodam, ze pierwsze kalpniecie na podloge jest juz przy windzie:crazyeye: Quote
daga_27 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Beatka, dziekuje za allegro:lol: http://www.allegro.pl/item215463780_mlody_bokser_szuka_kochajacego_domku_.html#photo Quote
AgaiTheta Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Zwracam się znowu z prośbą o pomoc do wszystkich boksiarzy. W pewnym schronisku (wiadomo czemu nie moge napisać w jakim) jest bokser, który jest tam już jakiś czas. Biedulek prawdopodobnie zachorował na gronkowca, schronisko przeniosło go do izolatki, ale dali mu 7 dni (już teraz zostało ok 5-4) i jeżeli potwierdzi się opinia boksio bedzie uśpiony!!! bo oni "nie chcą syfu w schronie". Pomożemy mu??? Nas już nie stać... Błagam powiedzcie, że nam pomożecie w trzymaniu wątków, bazarków, ogłoszeniach, sami nie damy już rady - plizzzz. Musimy go w weekend zabrać! Pomóżcie... Quote
AgaiTheta Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Daga powiedz mi jak Wy na chłopaka wołacie, bo to Korki mnie poprostu dobija, sorki ale to jakaś pomyłka. On jest śliczny i ciudowny. Nie masz kłopotów, że masz go w domu? Quote
daga_27 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 wolamy na niego Młody. o jakich klopotach piszesz? z psem czy z TZ-tem?:cool3: Przedstawie Wam jeszcze najlepsza przyjaciolke mlodego.:lol: niewiele wieksza od jego glowy, ale im to nie przeszkadza:loveu: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=215466595#photo Quote
israel Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Czy jest jakies zainteresowanie malutkim z allegro? Po takiego slicznotka to powinna kolejka juz czekać :) Quote
Dabaska Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 daga_27 wrzuciłam boksia (allegro) na forum Tczewskie, bo wczoraj właśnie jakaś pani do mnie dzwoniła w sprawie innego psa który ma już dom, więc może i nim się zainteresuje. Szkoda tylko że dzwoniła z zastrzeżonego:roll: Quote
Diana S Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 po domek po domek... kochana psinko............. Quote
daga_27 Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Dabaska napisał(a):daga_27 wrzuciłam boksia (allegro) na forum Tczewskie, bo wczoraj właśnie jakaś pani do mnie dzwoniła w sprawie innego psa który ma już dom, więc może i nim się zainteresuje. Szkoda tylko że dzwoniła z zastrzeżonego:roll: dzieki!:multi: Quote
Recommended Posts