Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nikt sie nie zglosil, nikt o niego nie pyta w azylu ani w lecznicach.

Ogolnie to mlody ma sie swietnie. szalec wlasciwie nie przestaje z przerwa na sen i jedzenie.

ta noga tez jemu specjalnie nie dokucza. dziwnie ja stawia i jak przeciazy, to sie mu trzesie. ale nie uwiera go jakos specjalnie.

no i katar caly czas jeszcze ma. dzisiaj idziemy na zastrzyki. czekamy az przestanie padac:roll:

Posted

[quote name='daga_27']...co do oczu to moze to byc nuzyca, albo ktos mu wczesniej oczy przemywal rumiankiem. wowczas podobno tez powstaja takie okularki.

takie "okularki" mają też "alergiczne czarne buldożki" ... ;) ... więc może to nie nużyca

Posted

Daga, wstawiam małego na stronę jako Korkiego.
Podaję kontakt do Ciebie, wiem, że przetrzepiesz chętnych. :p
Napisałam też, że zostanie oddany po warunkiem kastracji, lub po kastracji.
Jak będziesz chciała umowę adopcyjną,chyba niezłą, to mamy,
mogę Ci przesłać.
Napisałam, że do dzieci i psów jest ok, bo nie piszesz, że coś nie tak.
Jestem nim zauroczona i znowu żałuję, że nie mam domu z gumy.:cool3:

Jaki wiek określił wet? Podaję na stronie Twoje szacowanie.

Posted

wet wiek okresla na te 6 - 7 miesiecy. z dziecmi i z psami nie ma najmniejszych problemow.

z umowy na pewno skorzystam ;-)

moze ktos mi pomoc w oglaszaniu mlodego. moglby ktos zrobic jemu allegro?

Posted

boksiedwa napisał(a):
śliczny prawie czarnulek :)
oczka to mogą być zapuchnięte z kurzu i brudu czy od jakiegoś uczulenia. Spróbuj mu zakroplić świetlik, jeśli nie masz to przemyj rumiankiem albo herbata. Może też to być brak witamin, on nie wygląda na specjalinie wypasionego :(

nie powinno sie przemywac rumiankiem oczu psa, ani kota - moze (i na 90% spowoduje) jeszcze wieksze zapalenie. Rumianek zawiara flawanoidy, ktore (dla czlowieka łagodzące wszelkie stany zapalne i zakażenia) dla skóry większości zwierząt są substancją bardzo drażniącą
dziewczyny, przepraszam - wczesniej nie wyswietlila mi sie wiekszosc postów (?) stąd moje 'naukowe' mądrzenie się na temat rumianku - wczesniej przerabiany;). fajnie, ze coraz wiecej osob ma swiadomosc szkodliwosci ziół dobrych dla tylko dla ludzi:)

Posted

mOn4 napisał(a):
no to Emil pewnie zadowolony z przyjścia nowego kolegi?:razz:

Emil, to tak naprawde mlodego ma w nosie, chyze ze ten zabierze mu ukochanego krolika (lub to co z niego zostalo:roll: ) zrobie raz jemu zdjecie:diabloti: Emil go odziedziczyl w spadku po Adeli:evil_lol: ile to ja razy probowalam go juz wyrzucic:mad:

mlody juz calkowicie "wrosl" w nasza rodzine. czuje sie co raz pewniej.

w domu non stop by szalal. sie wyglupia, kula, skacze a kiedy wychodzi na dwor to od razu jest zmeczony i sie co kawalek kladzie:roll: Beata miala wczoraj okazje to zaobserwowac:lol: dodam, ze pierwsze kalpniecie na podloge jest juz przy windzie:crazyeye:

Posted

Zwracam się znowu z prośbą o pomoc do wszystkich boksiarzy. W pewnym schronisku (wiadomo czemu nie moge napisać w jakim) jest bokser, który jest tam już jakiś czas. Biedulek prawdopodobnie zachorował na gronkowca, schronisko przeniosło go do izolatki, ale dali mu 7 dni (już teraz zostało ok 5-4) i jeżeli potwierdzi się opinia boksio bedzie uśpiony!!! bo oni "nie chcą syfu w schronie". Pomożemy mu??? Nas już nie stać... Błagam powiedzcie, że nam pomożecie w trzymaniu wątków, bazarków, ogłoszeniach, sami nie damy już rady - plizzzz. Musimy go w weekend zabrać! Pomóżcie...

Posted

Daga powiedz mi jak Wy na chłopaka wołacie, bo to Korki mnie poprostu dobija, sorki ale to jakaś pomyłka.

On jest śliczny i ciudowny. Nie masz kłopotów, że masz go w domu?

Posted

daga_27 wrzuciłam boksia (allegro) na forum Tczewskie, bo wczoraj właśnie jakaś pani do mnie dzwoniła w sprawie innego psa który ma już dom, więc może i nim się zainteresuje. Szkoda tylko że dzwoniła z zastrzeżonego:roll:

Posted

Dabaska napisał(a):
daga_27 wrzuciłam boksia (allegro) na forum Tczewskie, bo wczoraj właśnie jakaś pani do mnie dzwoniła w sprawie innego psa który ma już dom, więc może i nim się zainteresuje. Szkoda tylko że dzwoniła z zastrzeżonego:roll:

dzieki!:multi: