Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja troszkę z innej beczki, ale chyba też dotyczy borzojarzy, czy znacie może Panią Anie Lipińską??? czy ma ktoś z nią jakiś kontakt, czy ma jeszcze jakieś borzoje u siebie. ??? Sprawa dosyć pilna. :angel:

Posted

No mam najlepiej zadzwonic do P.Uli Smoczynskiej sekcyjnej z poznanskiego oddzialu ona na 100 % ma tel. ja moge podac adres Lipowa 10 62-040 Puszczykowo . Do p.Uli tel to 502601263 mam nadzieje ,ze jeszcze aktualny .

Posted

Dzięki Marcin-H, też właśnie pomyślałam że do poznańskiego oddziału zadzwonię, ale tam sekcja charta jest w pierwszy piątek miesiąca, także to było wczoraj, więc się spóźniłam, ale spróbuję na ten numer przedzwonić...a znasz Panią Anię L. - osobiście ??

Ups to sorki, zmyli,ło mnie

Posted

Osobiscie slabo , pare razy bylismy tam przejazdem jak wracalismy w toru Mosinskiego ,a ktos mial cos u nich do zalatwienia . A na sekcje poznanska to juz sie zalapalismy jak P.Ania juz nie byla sekscyjna .

Posted

Wielkie dzięki Bagi, numer do Pani Ani już mam, więc może dzisiaj wieczorkiem sobie zadzwonię....ach, chyba zbyt dużo czasu ostatnio mam, bo różne myśli kołaczą mi się w głowie, czy aby dobrze robię, żeby Fatimę pokryć Rhaswanem...