Marcin-H Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 Znalazlem fajowska grafike borzoji to sie nia dziele. Mam nadzieje ze mi moderatorzy tego nie wyrzuca. Acha ze specjalna dedykacja dla Amstera. Quote
Gocha Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 Marcin , a z facetem nie masz takiego obrazka ??? :lol: :lol: Quote
charciara Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 Ja poproszę obrazek z facetem z greyami albo whipetami :D . Quote
derwal Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 Niby one sa Goncze ale pyski maja charcie: A tu powinna byc dedykacja dla zon nawigatorow :D Quote
derwal Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 A co myslicie o sprzedawaniu chartow na Allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=22035838 A tu pozostale http://allegro.pl/search.php?string=chart&description=1 Quote
charciara Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 Jestem jak najbardziej za, zwłaszcza jeśli chodzi o pierwszy link :D . Quote
amster Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 ależ dziękuję Marcinie. bardzo ładne, choć nie w moim typie... :):) zarówno psy jak i owa człeczyna. Quote
Rotti Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 Gonek A afgana też masz ? Borzoj mnie rozwalił :D Quote
gonek Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 GonekA afgana też masz ? Borzoj mnie rozwalił :D Afgana nie ma, ale jest ten sam borzoj w innych pozycjach ;-) http://www.heatwole.com Czemu ja nie mam talentu (chociaż takiego pokręćkowanego;-)) Quote
Gocha Posted March 6, 2004 Posted March 6, 2004 Ja troszkę z innej beczki, ale chyba też dotyczy borzojarzy, czy znacie może Panią Anie Lipińską??? czy ma ktoś z nią jakiś kontakt, czy ma jeszcze jakieś borzoje u siebie. ??? Sprawa dosyć pilna. :angel: Quote
bagi Posted March 6, 2004 Posted March 6, 2004 Czy chodzi o ta z Puszczykowa , ktora miala Ermitaza ? Bo jesli tak z tego co wiem , to ma jeszcze jakies borzoje . Quote
Gocha Posted March 6, 2004 Posted March 6, 2004 Tak Bagi, właśnie o Tą Panią z Puszczykowa, a czy masz może chociaż jakiś adres, lub numer telefonu. ??? :lol: Quote
Marcin-H Posted March 6, 2004 Author Posted March 6, 2004 No mam najlepiej zadzwonic do P.Uli Smoczynskiej sekcyjnej z poznanskiego oddzialu ona na 100 % ma tel. ja moge podac adres Lipowa 10 62-040 Puszczykowo . Do p.Uli tel to 502601263 mam nadzieje ,ze jeszcze aktualny . Quote
bagi Posted March 6, 2004 Posted March 6, 2004 To oczywiscie bylam ja ,a nie Marcin . Wlazalam tylko przez jego przegladarke i to on tam jest zalogowany na dogomani . Quote
Gocha Posted March 6, 2004 Posted March 6, 2004 Dzięki Marcin-H, też właśnie pomyślałam że do poznańskiego oddziału zadzwonię, ale tam sekcja charta jest w pierwszy piątek miesiąca, także to było wczoraj, więc się spóźniłam, ale spróbuję na ten numer przedzwonić...a znasz Panią Anię L. - osobiście ?? Ups to sorki, zmyli,ło mnie Quote
bagi Posted March 6, 2004 Posted March 6, 2004 Osobiscie slabo , pare razy bylismy tam przejazdem jak wracalismy w toru Mosinskiego ,a ktos mial cos u nich do zalatwienia . A na sekcje poznanska to juz sie zalapalismy jak P.Ania juz nie byla sekscyjna . Quote
Gocha Posted March 6, 2004 Posted March 6, 2004 Wielkie dzięki Bagi, numer do Pani Ani już mam, więc może dzisiaj wieczorkiem sobie zadzwonię....ach, chyba zbyt dużo czasu ostatnio mam, bo różne myśli kołaczą mi się w głowie, czy aby dobrze robię, żeby Fatimę pokryć Rhaswanem... Quote
Recommended Posts