KWL Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Śliczna młoda (1,5-2 lata) sunia znaleziona na ulicy w Sochaczewie poszukuje nowego domu. Jest niezwykle pogodna i pokojowo nastawiona. Uwielbia zabawy i pieszczoty. Bardzo potrzebuje "swojego" człowieka. Jest wielką kudłatą przytulanką i boi się burzy na dworze... Nie rozumie dlaczego musi spać na dworze w budzie i nie ma swojego domku i działki do pilnowania - w geście protestu przewraca swoją budę... Quote
Justynna Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 ale misiurek kudłaty. :laola: Do góry piękna! A czy ma już allegro albo jakies inne ogłoszenia? Przydałoby się wiecej zdjęc Quote
KWL Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Nowe zdjęcia będą po weekendzie i oczywiście prosimy o Allegro, przydałoby się zdecydowanie Quote
Justynna Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Z miła checią je zrobie. To czekam na zdjęcia. Buzka Quote
asiamm Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Jeszcze trochę foteczek maleństwa mam ;) uśmiech na pięknej mordeczce :) kupka wełny :evil_lol: panika przed burzą: to sprzed tygodnia: jeszcze chyba jakieś mam, poszukam Quote
asiamm Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Jak jutro będzie taka pogoda to się lepszych nie zrobi :shake: Quote
Justynna Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 e, spokojnie te wystarczą. wieczorem będzie gotowe. A jakie mam podąc namiary? wyslijcie mi na pv buziiak Quote
asiamm Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Justynna napisał(a):ej misie. jaki jest kierunek do sochaczewa? bo mi nie dalyscie kierunek? :roll: Quote
Justynna Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Oki, już sobie poszukałam. Gwarą zaleciałam. KIerunkowy :) prosze tu macie allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=213494230 Czytać i mówić czy wszystko w porządeczku. podałam mój mail bo waszych nie mam. Moge to jeszcze zmienic. Quote
asiamm Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 dzięki za allegro :) wszystko ok tylko ten kierunkowy niepotrzebny bo to jest numer komórki ;) możesz podać mój mail - asiam34@poczta.onet.pl [quote name='Justynna']Oki, już sobie poszukałam. Gwarą zaleciałam. KIerunkowy :) prosze tu macie allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=213494230 Czytać i mówić czy wszystko w porządeczku. podałam mój mail bo waszych nie mam. Moge to jeszcze zmienic. Quote
Justynna Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Zrobione :) Ja się już w niej zakochałam..mam nadzieje, zenie bedzie musiała czekać długo na dom. Quote
asiamm Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 a mi się wyświetla ta poprzednia wersja :roll: czy link też się zmienił? Quote
desdemona Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 od razu widac, ze sunia jest bardzo lagodna:) oby jak najszybciej znalazla swoj dom. Quote
Justynna Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=213494230 a teraz? Quote
przyjaciel_koni Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Maleństwo wygląda na nieco młodszą niż w opisie .... Może się mylę, ale jakoś mi tak jeszcze "dziecięco" zalatuje.... Piękna !!!!! Szkoda jej....Powinna szybko trafić do jakiegoś rozsądnego domu... Quote
asiamm Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='przyjaciel_koni']Maleństwo wygląda na nieco młodszą niż w opisie .... Może się mylę, ale jakoś mi tak jeszcze "dziecięco" zalatuje.... i zachowuje się też jak szczeniak ;) a dzisiaj ładnie konisko na dwóch łapkach stawało, ale mój aparat ma taki refleks, że nie udało mi się tego uchwycić :cool1: tu przymierza się do powstania na dwie łapy: i tu też no i buda w pozycji horyzontalnej bo inaczej kaukazia nie lubi :evil_lol: Quote
przyjaciel_koni Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Urocza dziewczynka...... W tych ujęciach potwierdza moje domniemania.... Czy udało się zobaczyć ząbki ???? Koniecznie szybko musi trafić do własnego domu !!!! Prosimy o pomoc !!!! Quote
Ziutka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ząbki widziałyśmy tydzień lub dwa tygodnie temu. Suna jest młodziutka, ząbeczki są piękne, nie pościerane i bielusieńkie. Wet ocenił Ją na 1,5 roku do 2 lat. Quote
Recommended Posts