Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na razie nic już źle nie będę prorokować-do mnie jak moją ślepa Sikorka przyjechała z Łodzi i okazało się, że ma nowotwór (gruczolakoraka-dającego przerzuty drogą naciekową-od małego do największego stopnia złośliwośći) i została tylko dla tego-(była wzięta na tymczas)-została by godnie umrzeć i wcale nie chce umrzeć! nie ma przerzutów i każdy się dziwi bo to już nie przelewki-jest jej tak dobrze że się nie daje-a to już prawie rok!!! Wiem Auraa, że niszczy komórki mózgowe na pewno wskazane by było CT głowy-i tak dalej i tak dalej.....Wiesz...czekam jak na szpilkach:roll: :roll: :sadCyber:

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

najważniejsze,że już dostaje leki. Ale one zaczynają wnikac w odpowiedniej dawce dopiero po kilku dniach, wiec mała moze jeszcze mieć ataki. Wejdź na watek padaczkowy tam sie można wiele dowiedzieć. Dostaniesz nazwiska lekarzy, którzy zajmują tą chorobą. Czy jak malutka przyjedzie do ciebie to będę mogła was odwiedzić? :lol:

Posted

Relka - to powiedz kiedy, ja tez sie do Okty musze wybrac :mad: napadniemy jej loggie we dwie :diabloti:
ja tylko cichutko powiem, ze ataki padaczki moga byc wywolane przez stres... jesli tak jest, to pobyt w DT moze miec wplyw zbawienny:roll:

pzdr
GreenEvil

Posted

zgadamy się;) . Najważniejsze żeby malutka mogła do niej przyjechać.
Z niepokojem czekam na wiadomości. Obydwie przeżyłyśmy ataki Lady. Było źle a teraz ładnie wyszła.:lol:

Posted

Najpierw dobra wiadomosc - niunia dzis czuje sie lepiej niz wczoraj. Nie miala ataku. Jej stan jest stabilny ale jest bardzo slaba. Jest karmiona i pojona strzykawka. Weterynarz przyjezdza do niej co dziennie. Wczoraj nie rokowal dobrze - dzis stwierdzil ze rokowania sa bardziej optymistyczne. Mala ma szanse.
W tej chwili Pani Kierownik zajmuje sie glownie mala - jest przy niej caly czas.
Zla wiadomosc jest taka ze mala bedzie mozna odebrac najwczesniej w poniedzialek (o ile jej stan utrzyma sie/poprawi). Na razie jest zbyt slaba na tak daleka podroz.
W kazdym razie - z jej zdrowiem jest lepiej. Trzymajcie za nia kciuki.

Posted

zaglądam tu co chwila. z amitnych urlopowych planów porządkowych nici.:p
Dobrze że mąż nie widzi co ja tak naprawde robię ;) Trzymam kciuki za malutką.

Posted

Israel jak nasz raport?:evil_lol: jak maluszka-ktoś do mnie dzwonił ale nie zdrzążyłam dolecieć by odebrać-bo mam sprzątanie-a tel. wygląda na numer z Twoich okolic

Posted

Nie chce zapeszac ale, jest lepiej, sunia nie miala od ostatniego razu ataku. Wczoraj nawet wstala na nozki - co prawda na chwilke ale zawsze.

Kciuki nadal potrzebne!

Posted

Nasza Malenka Niunia zasnela...
Po poludniu jej stan bardzo sie pogorszyl, zaczela odchodzic...
Wezwany weterynarz podjal decyzje o eutanazji...

W tej najtrudniejszej chwili nie byla sama, zasnela na rekach osoby ktora opiekowala sie Nia w tych ostatnich dniach...

Juz nikt Cie nigdy nie skrzywdzi Kruszynko...

[']

Posted

Maluszko-już Ci wymyśliłam imię-miałaś się nazywać Balbinka:placz: :placz:
wiedziałam...:placz: :placz: :placz:
jak dostałam telefon od Israel, że Balibinka odeszła płakałam i od razu zaczął padać deszcz-już ustał ale na niebie widzę z okien tęczę:-(
jesteś już daleko Balbinko...
oto ta tęcza-widzisz ją:placz:

jadę po twoją koleżankę.

Posted

San_(jagodowa:) napisał(a):
No to nie założysz szeleczek,które dla Ciebie kupiłam, psinko...Śpij spokojnie tam,gdzie już nic nie boli...

• :-(

• nie założy:placz: ale tak jak obiecałam jadę po jej koleżankę-kruszynkę w poniedziałek-jeśli możesz SanJagodowa to tamtej kruszynce by się bardzo przydały:oops: -w transporcie pomaga Tanitka.

Posted

oktawia6 napisał(a):
    nie założy:placz: ale tak jak obiecałam jadę po jej koleżankę-kruszynkę w poniedziałek-jeśli możesz SanJagodowa to tamtej kruszynce by się bardzo przydały:oops: -w transporcie pomaga Tanitka.

Szeleczki oczywiście dostanie w spadku po koleżance :-( druga sunia mam nadzieje,że nie będą za duże:oops:

• 2 weeks later...