Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mieszkam w Pruszkowie, troche beagli tutejszych znam ale raczej z widzenia - jesli jest potrzeba zeby pomoc, 'przechowac' mala albo cos, to ja moge pomoc - jak i rowniez w poszukiwaniach. Moge spotkac sie ze znalazca suni i ja obejrzec, moze akurat skojarze....

Magda
(tel. 660-70-49-71 podaje na wszelki wypadek)

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nio ja mam troche fotek z Sopotu głownie mojej suni :D wejdz do mnie na stronke i tam sobie obejrzyj :) mam lenia nie chce mi sie wklejac :D
link pod banerkiem :D

Posted

Polna napisał(a):
zadzwoncie do ZK i zapytajcie po tatuazu o hodowcę psa
Suczka nie moze miec tatuazu z literą B(nie robią takich) moze E ?

może mieć B !!

Btiar ma B-101...

Posted

Megii, na stronie ZKwP nie ma informacji o literce B jako typowej dla ktoregos z oddzialow ZK. W jakim oddziale urodzil sie Batiar? Bo moze sa jakies zmiany ;)

Posted

paulinka13 napisał(a):
Mam pytanko... ktos ma i moze wstawic tutaj fotki beagli z Sopotu?? w toruniu ja bede zdjecia trzaskala, ale w sopocie mi sie nie udało....

Ja mam tylko sfotografowaną stawkę suk - klasa otwarta. Nie są zdjęcia w sieci, ale mogę przesłać na mail-a.

Posted

Tiggy napisał(a):
Megii, na stronie ZKwP nie ma informacji o literce B jako typowej dla ktoregos z oddzialow ZK. W jakim oddziale urodzil sie Batiar? Bo moze sa jakies zmiany ;)

Batiar urodził się w Czechowicach-dziedzicach, a katowicami ;)

• 3 weeks later...
Posted

Witajcie :) Szukam beagla szczeniaka do kochanie. Znajomy uległ swojej córce ( i dobrze bo dziewcze rozumne i bardzo kocha psy) i obiecał jej kupić malucha ale...Jak to w życiu bywa stwierdził że nie da tyle szmalu ile kosztuje pies z rodowodem. Może dać połowe....Maluch nie będzie wystawiany za to będzie miał kochający dom . Pomożecie mi znaleźć szczenie nie wystawowe , tańsze ? Obiecałam pomóc bo obawiam się że facet poleci na targowisko i kupi od handlarza :placz: Powiedziałam ze szukanie potrwa i obiecał poczekać. Powiedziałam mu też o adopcjach i zgodził się ze to dobry pomysł ale wolałby aby to był młody piesek ( suczka tez bo i tak będzie sterylizowane).
Pomóżcie mi....

Posted

Tu taki mały offtopic:

Serdecznie zapraszam na Jesienny Spacer Beagli
w Powsinie, który
odbędzie się 30 września (sobota). Zbiórka o godzinie 14.00 przy parkingu
obok wejścia do Parku Kultury w Powsinie. Stamtąd przejdziemy na polanę,
gdzie nasze pupile się wybiegają do woli. Mile widziane aparaty :)
PROSZĘ NIE PRZYCHODZIĆ Z SUKAMI TUŻ PRZED, PO LUB W TRAKCIE CIECZKI!!!:mad: :mad:
Pod koniec planujemy mały beaglowy piknik w powsinie:)
Liczę na Państwa pomoc w rozwieszaniu ogłoszeń, oto link:
http://img516.imageshack.us/img516/4552/suo4.png

Serdecznie zapraszamy!!!;)

Organizatorka

Posted

martynkao napisał(a):
Mam nadzieje ze Fionka przyjedzie do Warszawy na IAl bedzie okolo 5 6 beagli:D

Raczej nas nie będzie, bo Fiona będzie miała "suczą przypadłość". Ale bardzo żałuję, bo chciałabym zobaczyć, jak biegają inne beagle. Do tej pory poznałam dopiero Was i Damiana z Drago z Włocławka. W sumie, to wszystko przed nami, bo my dopiero raczkujemy :lol: