Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Suki mlodziez
2 zdjecia razem (do sprawdzania zebow)

i po kolei wg katalogu
Human Dogs FCI LINDA EVANGELISTA - dosk

TINY TRINKET Diabelski Usmiech - dos, ZwMl (nie bylo mozliwe zrobic suce zadnego zdjecia w pozycji, gdy miala pokazac zeby oraz byc obmacana, wiec prosze nie zarzucac nam, ze zdjecia ponizej sa wklejone specjalnie)

Posted

Gratulujemy serdecznie wszystkim zwycięzkim psiakom :) Mimo strasznego upału wiodac na fotkach ze psiaki pokazały sie bardzo ładnie :loveu:
Specjalne głaski dla Carbusiowych dzieci :loveu: Trini i Voo Doo

Posted

A teraz tzw "luzne z komentarzem". Jejku, po wczesniejszych doswiadczeniach to sie teraz boje :-o:-o ze mi ktos proces wytoczy :p

ATHLETIC BOY Penn-Staff i "atletic pancio" :)

Antek - kochanek Lindy (z wzajemnoscia zreszta) - zakratowany

Lindzik w milionie obrozy, smyczy i uprzezy :)

Kazdy wie gdzie chce isc, tylko, ze Bonus nie tam zmierza gdzie Pancia :)

w koncu wie co go zainteresowalo za tasmami :)

loza szydercow nr 1, po lewej na drugim boku, niedaleko wejscia, byla nr 2 ;-)

a muuuu

Nooo, starsznie goraco - debatuje Goska z Kaska :)

niuniutek malutki - widz

Nowy typ ringowki

Taaaki mam dlugi jezor - mowi Zoska

A Linda sie na to chwali, ze go prawie umie zwinac jak Port Erinowe psiaki

Koria za to stwierdza, ze dla panci zrobi wiele, ale moglaby juz ja stad zabrac

No to na koniec jeszcze zrobie slodki ryjek i spadamy - Koria

Nie po oczach, nie po oczach

Drapie ta sztuczna trawa :?

I na koniec wystawcy ocenili sedzine 8)

Posted

...hmmm, ten pies a ściślej mówiąc suczka w dodatku w kl. młodzieży podobno wygrała, dobre :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
...ciekawe czy sędzina znała wzorzec, bo dla mnie na pierwszy rzut oka waży grubo powyżej, ciekawe czy jak będzie wystawiana w klasie otwartej to zmieści się w obiektywie,
...przykro stwierdzić, ale wiedza polskich sędziów na temat rasy oraz ocenianie staffików na naszych ringach pozostawia wiele do życzenia,
Szanowni Sędziowie!!!
przestańcie się kompromitować!!!

pozdrawiam
OBSERWATOR

Posted

Lambi napisał(a):
Strumyk wielkie dzięki za zdjęcia :loveu: :loveu: jesteś niezastąpiona, fotorelacja -rewelacja:lol: :lol: super!!!!!!!!!!

dzieki serdeczne, ale ja TYLKO wrzucam, pstryka chlop :)

Posted

hehehe, widzę młodzieży :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , że jeszcze musicie pojeździć na wystawy, żeby albo się do tego przyzwyczaić, albo omijać niektórych arbitrów szerokim łukiem.

Znowu mi przeszła przez głowę myśl, że trzeba byłoby zorganizowac jakąś porządną wystawę :lol:

Gratulacje dla Zwycięzców, bez wyjątku, tych z bdb też.

Posted

porterin napisał(a):
hehehe, widzę młodzieży :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , że jeszcze musicie pojeździć na wystawy, żeby albo się do tego przyzwyczaić, albo omijać niektórych arbitrów szerokim łukiem.

Znowu mi przeszła przez głowę myśl, że trzeba byłoby zorganizowac jakąś porządną wystawę :lol:

Gratulacje dla Zwycięzców, bez wyjątku, tych z bdb też.

... jak to mówią, to same pokolenie zawsze swój wspólny język znajdzie, więc i Ty nas świetnie jak widzę rozumiesz.;)

Posted

Oczywiście, że rozumiem.

Już z 9 lat temu przerabiałam wystawę, na której wygrał mój pies (hod. Z. Jarząbek):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i wywiązała sie awantura z tą samą sędziną, przy czym ja sobie stałam i się przyglądałam, a drugi wystawca kłócił się z sędziną, nie, że nie wygrał, tylko dlaczego wygrał taki przerost. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co prawda po jakimś czasie padłam na twarz, gdy okazało się, że chce nim kryć, ale to inny temat.

Więc zbyt wiele to ja nie wystawiałam tegoż psa, głównie dlatego, zeby ludzi nie denerwować. Jak to niektórzy mówią, to co mnie było potrzebne miał i nie chodzi mi o championat :eviltong:.

Moja wina, że parę razy wygrał? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dlatego do wystaw mam specyficzne podejście. Najważniejsze to znać wady swoich psów i coś tam próbować zmieniać i poprawiać. Wkurzam się kiedy nie rozumiem werdyktu, albo gdy mam jakieś dziwne rzeczy w opisie.

Natomiast na rewolucje typu zostań sędzią, co się z tymi sędziami dzieje, tak nie może być, itp. jestem za stara :eviltong:

lepiej od czasu do czasu zaprosić sędziego, który oczywiście też nam nie daje gwarancji bezstronności, ale jest nadzieja, że ma pojęcie :evil_lol:

Posted

Graty dla Wszystkich lokatowców i ich Panciostwa przede wszystkim za wytrzymałość w tej temperaturze a oceny pozostawie bez komentarza...powiem tak ja już się przyzwyczaiłam bo już nie jeżdze :evil_lol:
Wielkie Graty dla Strumyk i naprwde szkoda że jednak Sędzina nie znalazła u niej grama tłuszczyku bo niewiele brakowało do tych trzech literek naprawde wielka szkoda ale cóż któż mógł wiedziec ze osoba w tak śedziwym wieku będzie propagować tłuszczyk :evil_lol:
Strumyk dziękujemy za fotki bo dawno tatki Tako BP nie widzieliśmy :loveu:
Kasiu Wejher Wielkie Gratki :)))