Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny!
A jakby dać gdzieś ogłoszenie /mamy już 200,-/ lub czytać ogłoszenia?
Moze znalazłby sie ktoś,kto wraca w stronę Trójmiasta?
I odpłatnie wziąłby pieska?

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem czy to dobry pomysł, ale na stronach gumtree jest dział przejazdy ( w dzisle społexczność ) TU jest dla trójmiasta akurat, bo dla Szzcecina nie ma osobno, ale mozeby dac tam ogłoszenie, ( ja tak szukałam dla świnki morskiej do Warszawy, i zgłosiła sie jedna dziewczyna :oops:), albo na jakiejs innej podobnej stronie

wiem ze tak wpadam jak filip z konopii, ale jak nie bedzie nic innego to zawsze to dodatkowa opcja / możliwość

Posted

No to poproszę o nr.konta na który mam przelać te 100,-
Tylko pełny tzn.z opisem właściciela konta. Może być na PW lub na wątku!
Tylko proszę w miarę szybko,bo dziś piątek to pieniądze mogą dziś nie dotrzeć,dopiero w poniedziałek!

Posted

Kurczę, Szczecin - Tczew przez Łódź. Dobrze że o Kraków nie zahaczyliśmy. Ale jak to się mówi "Lepszy rydz niż nic" - i nie wiem dlaczego bo rydze są bardzo smaczne ;-)

Posted

MAMY TRANSPORT !

Aga, pasowaloby Ci w niedziele ?????

Jesli tam zabralybysmy ja w sobote, wykapaly, na noc zostałaby u mnie i w niedziele około 6 wyruszyłaby do Ciebie...

Posted

nie dziwisz sie marillka, jutro Luka miala byc w domu, bylysmy przyszykowane na wziecie jej dzisiaj, zarezerowana byla, obroza smycz kupione, koszulka na zmiane zeby ja wymyc porzadnie, jutro z rana transport, a agabe sie nie odzywa...