Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślisz Donya, że jeżeli Alpa nie chce jeść jarzynek i owoców, to znaczy, że tego nie potrzebuje? Za to chętnie je zieloną świeżą trawkę....:-o To może ona jest w typie Akity, a reszta jej jestestwa to krowa?:diabloti:
Donya, a może tak do galerii nowe zdjątka Koisi????A kiedyś mi się o oczy obiły dwa biało-czarne koteczki, to pewnie już troszkę podrosły...:cool3:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='cavallo']Myślisz Donya, że jeżeli Alpa nie chce jeść jarzynek i owoców, to znaczy, że tego nie potrzebuje? Za to chętnie je zieloną świeżą trawkę....:-o To może ona jest w typie Akity, a reszta jej jestestwa to krowa?:diabloti:
Donya, a może tak do galerii nowe zdjątka Koisi????A kiedyś mi się o oczy obiły dwa biało-czarne koteczki, to pewnie już troszkę podrosły...:cool3:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Widocznie zielona trawka lepsza jest od tych jarzynek i owoców ;) Bimbo też nie jada jarzyn i owoców i jakoś żyje ;)
Zdjęcia - niestety nie mam :shake:

Posted

hm, no to dobrze Donya, pocieszyłaś mnie, może trawka jest wystarczającą zieleninką. A jak tylko będą nowe zdjęcia, to bardzo proszę o wstawienie do galerii:loveu: