cavallo Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Myślisz Donya, że jeżeli Alpa nie chce jeść jarzynek i owoców, to znaczy, że tego nie potrzebuje? Za to chętnie je zieloną świeżą trawkę....:-o To może ona jest w typie Akity, a reszta jej jestestwa to krowa?:diabloti: Donya, a może tak do galerii nowe zdjątka Koisi????A kiedyś mi się o oczy obiły dwa biało-czarne koteczki, to pewnie już troszkę podrosły...:cool3: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
donya Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='cavallo']Myślisz Donya, że jeżeli Alpa nie chce jeść jarzynek i owoców, to znaczy, że tego nie potrzebuje? Za to chętnie je zieloną świeżą trawkę....:-o To może ona jest w typie Akity, a reszta jej jestestwa to krowa?:diabloti: Donya, a może tak do galerii nowe zdjątka Koisi????A kiedyś mi się o oczy obiły dwa biało-czarne koteczki, to pewnie już troszkę podrosły...:cool3: Pozdrawiam, Agata&Alpa Widocznie zielona trawka lepsza jest od tych jarzynek i owoców ;) Bimbo też nie jada jarzyn i owoców i jakoś żyje ;) Zdjęcia - niestety nie mam :shake: Quote
cavallo Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 hm, no to dobrze Donya, pocieszyłaś mnie, może trawka jest wystarczającą zieleninką. A jak tylko będą nowe zdjęcia, to bardzo proszę o wstawienie do galerii:loveu: Quote
Recommended Posts