Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matusz5 napisał(a):
dobry dzień w tą upalną niedzielę ;)

Dzień Dobry :loveu:
Ech..te upały źle na nas działają...
W takiej temperaturze to nie idzie wytrzymać, a co dopiero myśleć o spacerach i wogóle..:shake:

Posted

Frytela napisał(a):
Cambel ja mam metode, rano ide o 5 coś na spacer a poźniej o 21 buahahaha xd ;)

Tylko ja mam taki problem, że mieszkam w bloku, a nie chcę, żeby mi się zlała na środku dywanu :evil_lol:
Ale ja też tak robię, idę na dłuższy spacer, jak jest jeszcze chłodno, i wieczorem, jak już jest chłodno. :lol:

Posted

Cambel napisał(a):
Tylko ja mam taki problem, że mieszkam w bloku, a nie chcę, żeby mi się zlała na środku dywanu :evil_lol:
Ale ja też tak robię, idę na dłuższy spacer, jak jest jeszcze chłodno, i wieczorem, jak już jest chłodno. :lol:

hehe moje psy same mi ochłode dają...
etna zanurzając się w wodzie wyskakuje i koło mnie sie zawsze otrzepuje xD
kiedyś mojego tate do rzeczki wepchała xD

Posted

[quote name='psiulka']Wiesz co :mad: Ja sobie idę i żadnych zdjęć ode mnie nie będzie :mad:

Paaa :calus: Do wieczorka :bye:

No wiesz Ty co... :shake: Wstrętny babsztyl. :roll: :evil_lol:

Paaaa :calus:

Posted

Samturia napisał(a):
Witamy!!! :D
dziękujemy za odwiedzinki... :cool3: a u was fot nima :(
ja chce Megusie... :placz:

:evil_lol:

Matko, Wy mnie dobijecie :mdleje: Może potem coś wstawię :eviltong:

Posted

Doberek :) My mamy ten sam problem w upały. Psica przesypia większość dnia, a wychodzi tylko za potrzeba i szybko wraca do domu. Jedynie wieczorem daje się wyciągnąć na dłuższy spacer

Posted

Jutro do weta, a potem do babci.... :roll:
A w jakich godzinach? Bo jak ma być taki upał ja się nie piszę...Pies jak wyjdzie, to już sapie :roll:

Puchu, chyba wszyskim psom doskwiera upał, eh...

Posted

Ewa coś mowila, ze 17 - 18. Ale ja nie wiem, nikt nic nie wie o spacerku... ech nie wiem czy jest sens jechac taki kawalek z Azą zeby spotkać się tylko z Rosą, mozna juz na Wilkowyji sie spotkac albo zrezygnowac zupelnie. Pewnie i tak nie dojdzie on do skutku.

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Ewa coś mowila, ze 17 - 18. Ale ja nie wiem, nikt nic nie wie o spacerku... ech nie wiem czy jest sens jechac taki kawalek z Azą zeby spotkać się tylko z Rosą, mozna juz na Wilkowyji sie spotkac albo zrezygnowac zupelnie. Pewnie i tak nie dojdzie on do skutku.

No ja mam autobus chyba o 19... :shake: Możemy się spotkać, jak wróce [ok. czwartku], wtedy będę w pełni dyspozycyjna, nawet na Wilkowyje do Was moge przyjechać. :cool3:

Posted

Frytela napisał(a):
Cambel sie rozleniwiła ;) Dawaj foty bo cie Frytą i Etną poszczuje, a Kokos szczeknie ze ogłuchniesz ;)

Boję się :evil_lol::evil_lol: Foty zaraz, jak kopnę kompa i komórkę, i będzie łączność, potem je pomniejszę i rozjaśnię trochę, i zhostuję. :roll: