Cambel&Megi Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 matusz5 napisał(a):dobry dzień w tą upalną niedzielę ;) Dzień Dobry :loveu: Ech..te upały źle na nas działają... W takiej temperaturze to nie idzie wytrzymać, a co dopiero myśleć o spacerach i wogóle..:shake: Quote
Frytela Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Cambel ja mam metode, rano ide o 5 coś na spacer a poźniej o 21 buahahaha xd ;) Quote
Cambel&Megi Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Frytela napisał(a):Cambel ja mam metode, rano ide o 5 coś na spacer a poźniej o 21 buahahaha xd ;) Tylko ja mam taki problem, że mieszkam w bloku, a nie chcę, żeby mi się zlała na środku dywanu :evil_lol: Ale ja też tak robię, idę na dłuższy spacer, jak jest jeszcze chłodno, i wieczorem, jak już jest chłodno. :lol: Quote
Frytela Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Cambel napisał(a):Tylko ja mam taki problem, że mieszkam w bloku, a nie chcę, żeby mi się zlała na środku dywanu :evil_lol: Ale ja też tak robię, idę na dłuższy spacer, jak jest jeszcze chłodno, i wieczorem, jak już jest chłodno. :lol: hehe moje psy same mi ochłode dają... etna zanurzając się w wodzie wyskakuje i koło mnie sie zawsze otrzepuje xD kiedyś mojego tate do rzeczki wepchała xD Quote
psiulka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Wiesz co :mad: Ja sobie idę i żadnych zdjęć ode mnie nie będzie :mad: Paaa :calus: Do wieczorka :bye: Quote
Cambel&Megi Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='psiulka']Wiesz co :mad: Ja sobie idę i żadnych zdjęć ode mnie nie będzie :mad: Paaa :calus: Do wieczorka :bye: No wiesz Ty co... :shake: Wstrętny babsztyl. :roll: :evil_lol: Paaaa :calus: Quote
Samturia Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Witamy!!! :D dziękujemy za odwiedzinki... :cool3: a u was fot nima :( ja chce Megusie... :placz: :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Samturia napisał(a):Witamy!!! :D dziękujemy za odwiedzinki... :cool3: a u was fot nima :( ja chce Megusie... :placz: :evil_lol: Matko, Wy mnie dobijecie :mdleje: Może potem coś wstawię :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):CZEŚĆ :cool3: Witaj Gosiu :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Ania-shira napisał(a):Wpadam sie przywitać :multi: Hello Hej Ajkowe :loveu::loveu: Quote
puchu Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Doberek :) My mamy ten sam problem w upały. Psica przesypia większość dnia, a wychodzi tylko za potrzeba i szybko wraca do domu. Jedynie wieczorem daje się wyciągnąć na dłuższy spacer Quote
g_o_n_i_a Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Lisiczki, wybieracie sie jutro na spacerro na Baranowke? Quote
Cambel&Megi Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Jutro do weta, a potem do babci.... :roll: A w jakich godzinach? Bo jak ma być taki upał ja się nie piszę...Pies jak wyjdzie, to już sapie :roll: Puchu, chyba wszyskim psom doskwiera upał, eh... Quote
g_o_n_i_a Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Ewa coś mowila, ze 17 - 18. Ale ja nie wiem, nikt nic nie wie o spacerku... ech nie wiem czy jest sens jechac taki kawalek z Azą zeby spotkać się tylko z Rosą, mozna juz na Wilkowyji sie spotkac albo zrezygnowac zupelnie. Pewnie i tak nie dojdzie on do skutku. Quote
Cambel&Megi Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ewa coś mowila, ze 17 - 18. Ale ja nie wiem, nikt nic nie wie o spacerku... ech nie wiem czy jest sens jechac taki kawalek z Azą zeby spotkać się tylko z Rosą, mozna juz na Wilkowyji sie spotkac albo zrezygnowac zupelnie. Pewnie i tak nie dojdzie on do skutku. No ja mam autobus chyba o 19... :shake: Możemy się spotkać, jak wróce [ok. czwartku], wtedy będę w pełni dyspozycyjna, nawet na Wilkowyje do Was moge przyjechać. :cool3: Quote
Frytela Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Cambel sie rozleniwiła ;) Dawaj foty bo cie Frytą i Etną poszczuje, a Kokos szczeknie ze ogłuchniesz ;) Quote
Cambel&Megi Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Frytela napisał(a):Cambel sie rozleniwiła ;) Dawaj foty bo cie Frytą i Etną poszczuje, a Kokos szczeknie ze ogłuchniesz ;) Boję się :evil_lol::evil_lol: Foty zaraz, jak kopnę kompa i komórkę, i będzie łączność, potem je pomniejszę i rozjaśnię trochę, i zhostuję. :roll: Quote
Ania-shira Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Super będą fotki więc czekam :multi: :lol: Quote
Recommended Posts