Jump to content
Dogomania

Ruda Fałszywa, Rudy Długouch i Bury Agresor ... czyli Salsa, Teodor i Kiciuś

Recommended Posts

Posted

A no to dobre oko miałam:razz:
Mój brat też miał dwie szczurzyce-Helcie i Ewcie i taki mi lekki sentyment został za to moja mam przekonała sie wtedy że ten ich łysy ogonek to w sumie nic strasznego;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Witanko poranne :p

Witam :) :multi:

Kurde...zaczęło się grzmocić a ja chciałam iść porobić Salsie zdjęcia i wrzucić :angryy::angryy: mam nadzieje że jak będzie burza to szybko sobie pójdzie :)

[quote name='groszek83']A no to dobre oko miałam:razz:
Mój brat też miał dwie szczurzyce-Helcie i Ewcie i taki mi lekki sentyment został za to moja mam przekonała sie wtedy że ten ich łysy ogonek to w sumie nic strasznego;)

bo kto raz ma do czynienia ze szczurem...zako****e (no dajcie spokój:roflt: takie ładne słowo a mi tutaj cenzurę wpychają) się w nich :)
U mnie w domu też podziałało...moja mama je lubi i chwali się wszystkim dookoła że ma szczurki w domu i jakie to one nie są mądre :cool3::cool3:

Posted

[quote name='dealer']bylam widzialam...mozez jeszcze cos dorzucic bo nudyyyyyy:cool1: :diabloti:

mogę ale tylko jedno ;)

hmm...napis na pleckach pasuje do niej :cool3:
widać chyba że gdzieś w głębi serca marzyłam o Yorku albo Chiuau'ku :roflt::roflt:

Posted

[quote name='jonQuilla']
dzisiaj rano szczurki już połączyłam i śpią wtulone w siebie :loveu: uwielbiam ten widok :)

nie wierze.... udowodnij :razz::razz::razz: zdjecia prosze :diabloti:

byłam, poczytałam... o poprzednim psiaczku też

• :-(

i o Salsie... która miała byc jorczkiem... oszukano cie :diabloti::diabloti::diabloti: nie przejmuj sie- ja też kupowałam MINIATURKE :p
  • Posted

[quote name='clockwork']
    nie wierze.... udowodnij :razz::razz::razz: zdjecia prosze :diabloti:

teraźniejszych nie mam...bo mają taki hamak że wchodzą głównie do środka i ja ich nie widzę, muszę mieć wiele szczęścia żeby spały na widoku...ale dam starsze zdjęcia śpiących szczurków :)[quote name='clockwork'] i o Salsie... która miała byc jorczkiem... oszukano cie :diabloti::diabloti::diabloti: nie przejmuj sie- ja też kupowałam MINIATURKE :p

ufff...dobrze że nie jestem sama :)

zdjęcia robione kiedy jeszcze były 3 panny :) i telefonem także jakość pozostawia wiele do życzenia ;)

Shiro i Bazyla...kawałek Dewi też tam jest :cool3:

Dewi i Bazyla :)

Wszystkie razem :)

Dewi :evil_lol:

Bazyla i Dewi lubiąca dziwne pozy :evil_lol:

Posted

5 tyg. Shiro :loveu::loveu: lubię to zdjęcie :)

i dla porównania wielkości :)
    5tyg. Shiro i 2 letnie Bazyla - pierwszy dzień Shiro u mnie w domu :)

no i wyszło sporo zdjęć :P ale nie mogłam się powstrzymać :evil_lol:

Posted

Witam na Naszym Blogasie :cool3: :multi:

Dzisiaj czas iść do szkoły :angryy: jestem zUa ;) i wcale mi się tam nie śpieszy...chyba ich tam wymorduje :mad: i przedłużę tym samym sobie wakacje :evil_lol::diabloti: szatański plan ;)
    Na dzień dobry wrzucili mi 6 lekcji, jakby 3 nie mogli :evil_lol:

Tak więc życzę Wam miłego dnia i do przeczytania w porach popołudniowych :evil_lol: ;)

Cieszę się że moje Śmierdziele ;) Wam się podobają :) :evil_lol: