Selket Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ale teraz to ja spać idę, bo łeb na klawiaturkę opada i sobie klawiszki ślinię :evil_lol: Dobranoc :calus: Quote
apple Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [FONT=Century Gothic]Witaj Kffiatuszku ty mój żółty ti ti ti ti ti :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='evaxon']czesc [FONT=Georgia]cześć :loveu::multi:[/FONT] [quote name='Fuga***']dobry wieczór, Salsinki [FONT=Georgia] dzień dobry ranek Fuginki :) :loveu::multi:[/FONT] [quote name='Selket']Ale teraz to ja spać idę, bo łeb na klawiaturkę opada i sobie klawiszki ślinię Dobranoc [FONT=Georgia] fakt nie jest dobrym pomysłem ślinić klawiaturkę :evil_lol:[/FONT] [quote name='agbar']witajcieeeeeeeeeeeeeeee [FONT=Georgia]cześć Aguś :multi::loveu:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Witaj Kffiatuszku ty mój żółty ti ti ti ti ti [/FONT] [FONT=Georgia]Ohhh moja zielono czerwona ti ti ti ti:loveu::loveu::loveu::loveu: hej :multi::multi::multi: [/FONT] [quote name='BeaC']mam nadzieję, ze TERAZ nie zdążyłaś witka [FONT=Georgia]cześć Beatko :loveu::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [FONT=Arial]:loveu::loveu:przyjdę jak wrócisz ze szkółki ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [FONT=Arial]cze szkoleniowcu... ty sie ucz a ONE ci tu zagadają :cool1:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 a tam godosz goopoty Klocuszkowo hihihiih witaj wiosenny kffiatuszku;-) Quote
Selket Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Dzień dobry :loveu: Przylazałam, a Ciebie niet :obrazic: Quote
jonQuilla Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='Alicja']przyjdę jak wrócisz ze szkółki :roll: nie przyszłaś :roll::roll: [quote name='clockwork']cze szkoleniowcu... ty sie ucz a ONE ci tu zagadają ONE są zUe? ;) :evil_lol: cześć :loveu::multi: [quote name='zuzolandia'] witaj wiosenny kffiatuszku witaj Kudłata :loveu::multi: [quote name='emdziolek']Hej Siostrzyczko! hej hej siostrzyczko :loveu: [quote name='evaxon']hej hej łańcuszku EFF cześć :loveu::multi: [quote name='Selket']Dzień dobry Przylazałam, a Ciebie niet już jestem :) dzień dobry :loveu::multi: Quote
jonQuilla Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 dzisiaj robiłam prezent dla przyjaciółki na urodziny :) nie miałam zbyt dużego funduszu więc nie wiedziałam co jej kupić ale w końcu coś wymyśliłam :) śliniak w antyramie zrobiony jako kartka z życzeniami :evil_lol: z tyłu są życzenia :) no i na nią mówią wszyscy Kasza, rok temu dałam jej kasze w woreczku i ona wsypała do szklaneczki ale jej szczur przewrócił szklaneczkę i wysypał jej zawartość więc w tym roku dostała zamkniętą :) i z informacją dla ogoniastego :evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 WItanko :multi: :multi: Taka piękna pogada dzisaj :loveu: Quote
jonQuilla Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='mia_mia']heloł:p szczura wstep wzbroniony:diabloti: hej :multi::multi::loveu: [quote name='Selket']WItanko :multi: :multi: Taka piękna pogada dzisaj :loveu: cześć :multi::loveu: piękna? u mnie nieee :roll::roll::roll: [quote name='apple']oto JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: to Tyyyyyyyyyy! :multi::multi::multi::multi::multi: *** Dzisiaj zaliczyłam poprzednie półrocze z historii :multi: oraz dałam do sprawdzenia prace domowe z historii i wosu...dostałam pozytywne oceny i z wosu już nie jestem zagrożona a z historii jeszcze powiedział że musi pomyśleć :eviltong::eviltong: tak czy siak został mi jeszcze polski a babka powiedziała że musi frekwencje mi podliczyć :oops::oops::oops: zobaczymy co to będzie ;) Wieczorkiem idę na piwko urodzinowe mojej przyjaciółki i będzie to połączone razem ze spotkaniem klasowym (gimnazjum)...może być ciekawie :eviltong: Zapewne na jednym nie skończymy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='jonQuilla'] Dzisiaj zaliczyłam poprzednie półrocze z historii :multi: oraz dałam do sprawdzenia prace domowe z historii i wosu...dostałam pozytywne oceny i z wosu już nie jestem zagrożona a z historii jeszcze powiedział że musi pomyśleć :eviltong::eviltong: tak czy siak został mi jeszcze polski a babka powiedziała że musi frekwencje mi podliczyć :oops::oops::oops: zobaczymy co to będzie ;) Wieczorkiem idę na piwko urodzinowe mojej przyjaciółki i będzie to połączone razem ze spotkaniem klasowym (gimnazjum)...może być ciekawie :eviltong: Zapewne na jednym nie skończymy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: łossszzz ty:mad:.........................baw się dobrze:evil_lol::loveu: Quote
Selket Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='jonQuilla'] Dzisiaj zaliczyłam poprzednie półrocze z historii :multi: oraz dałam do sprawdzenia prace domowe z historii i wosu...dostałam pozytywne oceny i z wosu już nie jestem zagrożona a z historii jeszcze powiedział że musi pomyśleć :eviltong::eviltong: tak czy siak został mi jeszcze polski a babka powiedziała że musi frekwencje mi podliczyć :oops::oops::oops: zobaczymy co to będzie ;) Wieczorkiem idę na piwko urodzinowe mojej przyjaciółki i będzie to połączone razem ze spotkaniem klasowym (gimnazjum)...może być ciekawie :eviltong: Zapewne na jednym nie skończymy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: łoooo...Gratuluję:multi::multi::multi: No widzisz, mówiłam, że będzie dobrze:multi: No to udanej imprezki zyczę:loveu: Odlej trochę browca dla mnie:eviltong: Quote
Pimpek Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Witanko :D Gratuluję i życzę dobrej zabawy!:multi::evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 wez mnie ze soba na piffko:razz: janime mam z kim pojsc:placz::placz::placz: tak mi smutno:placz::placz: Quote
apple Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Żonkilko:loveu: odsypiasz imprezke? :razz:Przyniosłam coś na ewentualnego kaczorka:diabloti: Quote
clockwork Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 ja też z pierwszą pomocą :razz::razz: bereczek... pobudka :diabloti: nie ma spania... w nocy sie śpi a nie lata bo imprezach :diabloti: Quote
Alicja Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 :hmmmm: wróciłaś do domku .... bo Cię na trasie nie spotkałam :razz::razz: berek ....:multi::multi::multi::loveu: pogadaj z kobitą z polaka :razz:...szkoda żeby rok się zmarnował ;) Quote
Recommended Posts