Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='monika_wiki']Zostanie to rodzina po tragicznych przeżyciach kochająca i odpowiedzialna zamieszka z dziewczynką chyba 10 letnią Wymarzony dom zresztą to córka mojej sąsiadki więc będzie kontakt.
Cudne wieści z rana:):multi:
monika_ wiki - gratulacje za sprawną akcję szukania domku dla Muszki:)
A jakie imię będzie nosiła w nowym domku?

Muszka:loveu:
http://img7.imageshack.us/img7/5676/img1757800x600.jpg

Pzdr.

Posted

Dzieczyny pomocy rodzina do której miała iść Mucha dostała dzisiaj szczeniaka i nie chcą Muchy jak zwykle ludzie zawalili a ja ją specjalnie trzymałam i odmawiałam że już zajęta itd a tu klapa nie mogę jej tak długo trzymać pilnie szukamy kochającego i cierpliwego domku :(

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

monika_wiki napisał(a):
Muszka nadal czeka:-(

Muszka jest już u nas od ferii:)Świetny pies bardzo w typie Basenji tylko...szczeka;)Mądra bestia,kocha zwierzęta i świat który zaczęła na nowo odkrywać.Kompletne adhd.Kochamy ją na zabój:)

Posted

Baksa napisał(a):
Muszka jest już u nas od ferii:)Świetny pies bardzo w typie Basenji tylko...szczeka;)Mądra bestia,kocha zwierzęta i świat który zaczęła na nowo odkrywać.Kompletne adhd.Kochamy ją na zabój:)

Super wieści:)

Pzdr.

Posted

Zrobiłabym ale nie umiem wrzucać fotek a męża nie mogę się doprosić:(próbowałam i nic:(udaje mi się tylko posty z fotkami kopiować hehe
Muszka ma teraz przyjaciela yorka(8kg:))chłopca z Anglii ,właściciele chcieli go uśpić bo sikał w domu jak zostawał sam:(najpierw wzięłam go na tymczas ale został bo Muszka go kocha i moja córcia 2,5 roku Kajcia też.Zresztą Toffi jest super.I tak mamy 2psy do polowań na małe zwierzęta po których chodzą nasze szczurki:)
Muszkę kocha cała rodzina,ma teraz tyle miłości że czasem nie wie co ma z nią robić.Swoją drogą nie pojmuję dlaczego była w schronie aż tak długo,miała 3mce jak tam trafiła 10mcy jak my ja zabraliśmy.Gdyby nie monika-wiki i jej rottweilery to kto wie co by dalej z Muchą było.Mamy kontakt do dziś bo jestem jej wdzięczna za tak wspaniałego psa.Pozdrawiam wszystkich kochających Basenji i nie tylko:)