deedee77 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ale jestem do tyłu:roll::oops: Co za cudna Pchełka-Perełka:crazyeye::loveu: Quote
brazowa1 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='weszka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: akucha a skąd pomysł że ona ma krew yorkową??? To sprawdzona wiadomość? Jeśli tak to dopiszę oczywiście, z bólem serca :evil_lol: . Pomysl z krwia Yorka wział sie stad,ze 3 niezalezne od siebie osoby,ktore zobaczyly Pchełke,miały to samo wrazenie:wyrosniety,nieudany York,cos,co gdy bylo szczeniaczkiem,moglo robic za "pieseczka torebkowego" Ona ma miekki wlos,zupełnie bez podszerstka. Quote
weszka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Nie będe już mieszać w aukcji. Jest napisane że mix, nie musi byc szczegółów, a jak się ktoś zainteresuje to wtedy się będzie wyjaśniać przypuszczenia co do rodziców ;) Miękki włos się zdarza i to wcale nie tak rzadko, zwłaszcza u sznaucerów niewiadomego pochodzenia. Tak czy siak Pchełeczka jest super! Wierzę że długo nie zabawi w schronisku. Quote
akucha Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 To lecimy Pchełka, szkoda czasu! Komu takie cudo? Quote
weszka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Nikt się nie interesuje zabraniem Pchełki do domku...? :( Quote
wiewiora1 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 A MI ONA TROCHE PRZYPOMINA DIDI PETKOWA!!!jEST TAK LADNIE OSTRZYZONA JAK ONA,,,OBY DOMEK SIE ZNALAZL!!!! ROCZNA MLODA LADNA I NIEZALEZNA!!!!! Quote
akucha Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 No właśnie!!!! A ja się zastanawiałam, skąd ja taką mordkę kojarzę :lol: Tylko łapki długie ma... Hopaj maluchna, niech dom cię wypatrzy!!! Wiewiórko, leć do Rokiego, zobacz jaki on piękny jest! Quote
wiewiora1 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 bYLam u Rokiego i na prawde az mi milo patrzec na te zdjatka!!! Zyczylabym kazdemu psu takiego wspanialego domu i ludzi!!!! kiedy sobiev pomysle jak on przez tyle czasu siedzial w schronie ,,to,,,,,, a wiele innych kochanych psiakow siedzi i siedzi nadal,,,,, Ok to nie jego watek ,,wiec,,,,, Hopaj mala!!!!! Quote
wiewiora1 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 a co do zdjatka to jest to mieszanka PETKI DIDI I KAPUCYNKI!!!! Quote
akucha Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Kapucynki nie znamy :razz: Ale Pchełka fajniuchna jest, słodziak i tyle. Quote
desdemona Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 no tak. nie zaden york, wiec trzeba bylo sie jej pozbyc. co za... Quote
akucha Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 DEBILE... nie krępuj się cioteczko ;) Warto sobie czasem ulżyć. Takie czasy... Quote
olenka_f Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=214085676 zobaczyłam że jutro kończy się jej allegro to dałam następne tekst jak zwykle zwaliłam z trójmiejskich Quote
brazowa1 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Kochana Olenka!!! :multi: :multi: :multi: Quote
weszka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='olenka_f']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=214085676 zobaczyłam że jutro kończy się jej allegro to dałam następne tekst jak zwykle zwaliłam z trójmiejskich Super! Tylko myślę że lepiej gdybyś w tytule aukcji dała że to mix york i sznaucer (a nie sznaucerek) bo wtedy ogłoszenie będzie się pokazywać jak ktos będzie szukał po rasie. Quote
brazowa1 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 juz mialam telefon-bardzo udany od miłej pani,ale mysle,ze dla nich cos spokojniejszego by sie przydało-zaprosilam do schronu i bedziemy w kontakcie. Quote
olenka_f Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 weszka napisał(a):Super! Tylko myślę że lepiej gdybyś w tytule aukcji dała że to mix york i sznaucer (a nie sznaucerek) bo wtedy ogłoszenie będzie się pokazywać jak ktos będzie szukał po rasie. no właśnie taki tytuł dałam Quote
weszka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 olenka_f napisał(a):ma obserwatora;) U mnie też :) W tytule jest zdrobnienie: "sznaucerka" i jak się wpisuje w wyszukiwanie "sznaucer" to sie nie pokazuje Quote
Recommended Posts