brazowa1 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 pcheka jest w schronisku od 3 tygodni.Chyba wiemy dlaczego wlasciciele sie jej pozbyli-po pierwsze urosła za duza i nie chciala byc Yorkiem,a poza tym,pewnie nie chciala byc maskotka dla dzieci.Sunia nauczyla sie,ze wystarczy chwycic zabkami reke (oczywiscie nie gryzie mocno,ona straszy),a reka puszcza.Widac,ze byla noszona na rekach,wałkowana,bez uznawania jej prawa do odpoczynku. Ma roczek.W schronisku zostala ostrzyzona (wybaczcie,ze niewprawnie,ale człowiek sie uczy na błedach :lol: ).Podczas strzyzenia-niestety musiala miec kaganiec,bo wcale nie chciala wspołpracowac,za to po wszystkim wcale nie miala do nas zalu i z radoscia pobawila sie piłeczka.Bawiła sie z pasja i przepieknie. Nie dala nam sie we znaki jako pies szczekliwy. Kogo widze z Pchełka? Na pewno nie rodzina z małymi dziecmi. Ktos z poczuciem humoru,kto chce miec w domu zywe sreberko.Kto zaprowadzi ja do fryzjera i bedzie dbał o jej image.Bedzie mial ochote na długie spacerki,ewentualnie z radoscia bedzie uprawial miniagility.Pchełka jest pieskiem do kochania,ale o temperamencie terierka. Pamietaj tylko,ze to nie maskotka.Ta sunia ma zęby i charakter.Nie skrzywdz jej nieprzemyslana adopcja. Pchełka jest niewysterylizowana. Wazy okolo 10 kilo.Wielkosci sznaucerka miniatury. Quote
asiak Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 śliczna... taka mała bestyjka ;-) domek na pewno się znajdzie... Quote
Ania_i_Kropka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 O jeju jakie cudo. Normalnie zakochałam się:loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Wyjątkowo orginalna ;) Tylko ją dobrze "rozreklamować", a domek się znajdzie na mur- beton :lol: Quote
brazowa1 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 ja sie boje,ze ja wezmie byle kto,kto sie pokusi na jej wyglad....a potem odda,bo nie spełni oczekiwan. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Tez fakt, dziewczynka w koncu charrakterrnaa.. ale nalezy to zaznaczac po prostu w kazdym ogloszeniu, podopisywac, ze nie nadaje sie do dzieci.. Pewnie chetnych bedzie wielu, ale jak przystalo na profffesssjonalnąą dogo- adopcję zostanie wybrany ten odpowiedni człowiek.Ot co ! I nie ma co martwić się na zapas. Quote
brazowa1 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Masz racje-co sie martwic na zapas. Akuche poprosimy o trojmiejskie ogloszenia.I dom z dziecmi ponizej 14 roku zycia ma sie nie odzywac! Quote
akucha Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Kasiu, Tobie Brązowa nie odmówi, no daj spokój Kamil mysli jak pełnoletnia osoba!!! Niektórzy mogliby sie od niego uczyć. No i on lepszy szachrajek od Pchełki :evil_lol: Co tam takie ząbki, Sendi ma większe! Wystawiam cudaczka-rozśmieszaczka. Quote
Kasia25 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 akucha napisał(a):Kasiu, Tobie Brązowa nie odmówi, no daj spokój Kamil mysli jak pełnoletnia osoba!!! Niektórzy mogliby sie od niego uczyć. No i on lepszy szachrajek od Pchełki :evil_lol: Co tam takie ząbki, Sendi ma większe! Wystawiam cudaczka-rozśmieszaczka. Musiałam skasować post, dostałam ochrzan:lol!: Idź Perełko do ludzi! Quote
weszka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ale słodzizna! To niewątpliwie jakaś mikstura sznaucerka miniaturki. Poza wyglądem i charrrakterek na to wskazuje. Ciotki sznaucerkowe przystępują do działania! Quote
akucha Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Skacz Pchełko!!! Po co kasowałaś Kasiu??? Boisz się? Quote
weszka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 http://www.allegro.pl/item210218261_pchelka_mix_sznaucer_mini_sliczna_i_smutna.html Quote
weszka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 brazowa1 napisał(a):Dziekujemy Weszko,za Pchełke :) Nie ma za co :oops: Żeby tylko coś pomogło... :roll: Quote
akucha Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 :evil_lol: Widać, ze ciocia od sznaucerków wystawiła, bo o krwi yorkowej nie wspomniała :evil_lol: Dziękujemy!!! Ile już wejść ma :-o Quote
Kasia25 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 a ja już im zazdroszcze, tym ludkom co ja zabiorą......... Te galopadki, piłecki, patycki, poszarpane nogaweczki, ech zabawa, że HEJ! A radości ile w domu!!!!!!!!!!!!! Quote
weszka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='akucha']:evil_lol: Widać, ze ciocia od sznaucerków wystawiła, bo o krwi yorkowej nie wspomniała :evil_lol: Dziękujemy!!! Ile już wejść ma :-o :evil_lol::evil_lol::evil_lol: akucha a skąd pomysł że ona ma krew yorkową??? To sprawdzona wiadomość? Jeśli tak to dopiszę oczywiście, z bólem serca :evil_lol: Co do wejść to nie całkiem to prawda - wcześniej to była aukcja Hugo z Rzeszowa który wczoraj odszedł za TM i zamieniłam aukcję. On miał coś ok. 500 wejść - kolejne to już Pchełeczki. Quote
akucha Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Nie zmieniaj nic! :lol: Ja tylko tak, bo podoba mi sie podejście sznaucerkowe :evil_lol: O mixie napisała Brązowa, w tytule wątku, ja tam się nie znam nic a nic. Biedny Hugo [ ' ], może podaruje dom Pchełce... Quote
Recommended Posts