Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mam fotek z finałów bo musiałam się już zwijać, sama na wystawie nie byłam więc byłam 'uzależniona' od kogoś (ale dzięki temu komuś właśnie pojechałam ;) ).

Macie fotki :razz: :

Posted

Czy orientuje się ktoś jaki sędzia oceniał cocker spaniele angielskie? (według planu sędziowania miał oceniać p. Ściesiński, ale nie jestem pewna czy faktycznie sędziował).

Posted

Pan Sciesinski zawiodl organizatorow i niedojechal. Charty sedziowal pan SIEJKOWSKI a spaniele jedna z sedzin jak podawal spiker a byla to Pani KORPETTA ktora oceniala wszystkie spaniele po ocenie goldenow. Przez to troche bylo dezorganizacja niezwiazana z winy organizatorow. Najgorsze jest to gdy sędzia potwierdził przyjazd a nie przyjechał.:shake:

Posted

Basik napisał(a):
Słuchajcie pękam z dumy!!!!!!!!!! Dziś miała swój debiut wystawowy suczka z mojej hodowli, pokazana w klasie pośredniej labradorka RUTH Matrix zaszalała - CWC, NDSwR, BOB i BOG II !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dowiedziałam sie wieczorem - nadal jestem w szoku! Bardzo chcę podziękować właścicielce za nauczenie i wystawienie suni - może przeczyta:) Bardzo proszę o fotki jeśli ktoś ma :)

[SIZE="6"]Wieeelgachne gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: . My też zrobiliśmy Monice miłą niespodziankę i wróciliśmy z Zw.Mł i Najlepszym Juniorem :lol:

Florka_xyz napisał(a):
BIS !!!

1.QUEENI OF NIGHT Arktogea - Siberan Husky :loveu: :loveu: :loveu: Wielkie Gratulacje dla Włascicieli :multi:

2.Mops - wl.Pani Małgorzata Supronowicz

3.Owczarek Niemiecki - wł. nie wiem

Gratulacje dla Wszystkich wygranych i tych bardzej i tych mniej ;) ;) ;)

POMIAN napisał(a):
Ja właśnie też wróciłem z CHOJNIC, Dostałem BOB i najlepszy junior. Każdy z piesków coś dostał i przywiozłem puchary od sponsorów.

setka napisał(a):
U nas ZWYCIĘSTWO MłODZIEŻY i NAJLEPSZY JUNIOR:multi:.
WSZYSTKIM UCZESTNIKOM SERDECZNIE GRATULUJĘ!!:multi::multi::multi:

skubi napisał(a):
Nam na wystawie poszło bardzo dobrze: Vega - Dosk.1, CWC, NDSwR, Bluesek - WO1, Najlepsze Szczenię :multi:

Joanna G napisał(a):
Wystawa w chojnicach dla nas bardzo udana i pod względem pogody i pod względem wyników.
Moja czarna pudelka Miss Negry od Lalanki [SIZE=2]występująca w klasie pośredniej otrzymuje [SIZE=4]CWC , NDSwR,BOB oraz BOG-III :multi: :multi: :multi:

bognik napisał(a):
Tata mojej Lhary - Ti La Shu Jowo Azurowa Amhara CWC, NPwR, BOB :loveu:

I zbiorowe gratulacje dla [SIZE="6"]POZOSTAŁEJ DOGOMANIACKIEJ EKIPY :laola:

Posted

czy ktoś z wystawiających w Chojnicach goldeny lub spaniele mógł by mi coś napisać o sędzinie? może być na prive co by wątku nie zaśmiecać...

• 4 years later...