bognik Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 A ile rok temu kosztował bilet na wystawę? :razz: Quote
melinda:-) Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 witam mam pytanie o ktorej przyjecha na wystawe jak przed nami sa sedziowane ok 40 psów innej rasy i dopiero zaczynaja sie yorki czy ok 12 starczy czy nie bedzie za pozno jest moze ktos z oodziału chojnic zeby pomógł na kotra przyjecha byłabym wdzieczna chodzi mi o 3 grupe Yorkshire terrier Quote
setka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 bognik napisał(a):A ile rok temu kosztował bilet na wystawę? :razz: http://www.chojnice.pl/?zap=1&id=748 tanio:lol: Quote
bognik Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 setka napisał(a):http://www.chojnice.pl/?zap=1&id=748 tanio:lol: Ooo matko, byłam przygotowana na jakieś 10zł :evil_lol: Dziękuję bardzo ;) Quote
czarekk Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 ja akurat sie wybralem bo ja mieszkam w chojnicach:P fajnie bylo nawet z niemiec przyjechali wszystkie rasy byly i na sprzedasz psy nawet!! ejjj a do 18 lat mi kolesiówa powiedziala ze za darmola;) Quote
dog_master Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 czarekk napisał(a):i na sprzedasz psy nawet!! Akurat to powod do dumy nie jest ... SprzedaŻ psow pod wystawa... :/ Quote
daga10011 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 dog_master napisał(a):Akurat to powod do dumy nie jest ... SprzedaŻ psow pod wystawa... :/ dokladnie:shake:. Quote
Kiłi Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Wróciliśmy!:razz: Maniek: Ocena doskonała, zwycięzca młodzieży:loveu: Quote
Florka_xyz Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 BIS !!! 1.QUEENI OF NIGHT Arktogea - Siberan Husky :loveu: :loveu: :loveu: Wielkie Gratulacje dla Włascicieli :multi: 2.Mops - wl.Pani Małgorzata Supronowicz 3.Owczarek Niemiecki - wł. nie wiem Gratulacje dla Wszystkich wygranych i tych bardzej i tych mniej ;) ;) ;) Quote
bognik Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Wystawa super i nie padało (przynajmniej przed finałami, dalej to nie wiem) :razz: Mam masęęęę fotek :diabloti: Quote
Basik Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Słuchajcie pękam z dumy!!!!!!!!!! Dziś miała swój debiut wystawowy suczka z mojej hodowli, pokazana w klasie pośredniej labradorka RUTH Matrix zaszalała - CWC, NDSwR, BOB i BOG II !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dowiedziałam sie wieczorem - nadal jestem w szoku! Bardzo chcę podziękować właścicielce za nauczenie i wystawienie suni - może przeczyta:) Bardzo proszę o fotki jeśli ktoś ma :) Quote
jo-jo Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Basik napisał(a):Słuchajcie pękam z dumy!!!!!!!!!! Dziś miała swój debiut wystawowy suczka z mojej hodowli, pokazana w klasie pośredniej labradorka RUTH Matrix zaszalała - CWC, NDSwR, BOB i BOG II !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dowiedziałam sie wieczorem - nadal jestem w szoku! Bardzo chcę podziękować właścicielce za nauczenie i wystawienie suni - może przeczyta:) Bardzo proszę o fotki jeśli ktoś ma :) Basiu Gratulacje!!:multi: Quote
POMIAN Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ja właśnie też wróciłem z CHOJNIC, Dostałem BOB i najlepszy junior. Każdy z piesków coś dostał i przywiozłem puchary od sponsorów. Pogoda słoneczna choć chłodna ale taka najlepsza dla psów. Na finałach niebyłem bo mam złe połączenie więc lepszy szybki powrot nizeli nocleg na dworcu w połowie drogi. Gratulacja dla finalistów BISa Quote
Rinuś Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 ja byłam na wystawie ale jako obserwator :) głównie to w Beaglach i Jackach siedziałam :loveu::loveu: wszystkim gratuluję :) szkoda tylko że nie było Rogza ani Red Dingo :-( Quote
setka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 U nas ZWYCIĘSTWO MłODZIEŻY i NAJLEPSZY JUNIOR:multi:. WSZYSTKIM UCZESTNIKOM SERDECZNIE GRATULUJĘ!!:multi::multi::multi: Quote
Judit Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Może ktoś podac stawkę seterów irlandzkich czerwono-białych i gordonów? i jeśli ktoś ma to wyniki ;) Quote
jovi Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ja kojarzę , że na finałach jakieś setery na pudłach stały. Quote
osiem Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Rinuś napisał(a):ja byłam na wystawie ale jako obserwator :) głównie to w Beaglach i Jackach siedziałam :loveu::loveu: wszystkim gratuluję :) szkoda tylko że nie było Rogza ani Red Dingo :-( proszę o wyniki beagli :) Quote
Rinuś Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 tyle wiem : PSY Kl.młodzieży 1.LARES CONTE Cantabella 2.GRUNWALD z Chojniczanki 3.BILLY z Tucholskiego Boru 4.READY Topaz Złocisty Kl.pośrednia 1.BLOCK Bi Guru , NPwR, BOB BAYLI Vanila Sky DART TOM PACK z Gangu Tutich EDI Big White Kl.otwarta ARAMIS Ambroży OCTAVO Akson SUKI Kl.młodzieży BIZETTA Ambroży BONNY z Tucholskiego Boru DARLING Rodzina Asteriksa IGA Kujawski Czar LENA VICKINGUE Cantabella RIKA Topaz Złocisty Kl.pośrednia 1.Lyndex CHAOS 2.BUNGEE Ambroży Kl.otwarta 1.FURIA z Wiatrem Gna, NSwR 2.EYRA Dan-Lu 3.BLANCA Berkelejka 4.CRAZY TRUE ANGEL Beguelle Kl.użytkowa CHANTAL Weinlinie Quote
skubi Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 bognik, i gdzie te zdjęcia? :lol: Może załapał się jakis Bearded Collie??? Nam na wystawie poszło bardzo dobrze: Vega - Dosk.1, CWC, NDSwR, Bluesek - WO1, Najlepsze Szczenię :multi: Quote
Joanna G Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Wystawa w chojnicach dla nas bardzo udana i pod względem pogody i pod względem wyników. Moja czarna pudelka Miss Negry od Lalanki [SIZE=2]występująca w klasie pośredniej otrzymuje [SIZE=4]CWC , NDSwR,BOB oraz BOG-III :multi: :multi: :multi: Mam pytanie ,czy posiada ktos fotki z wyboru grupy IX????????????? Quote
bognik Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 skubi napisał(a):bognik, i gdzie te zdjęcia? :lol: Może załapał się jakis Bearded Collie??? Widziałam bearded'a ale na początku jak przyjechałam w 'biegu', nie zdążyłam ufocić ... Pomniejszę to wstawię zdjęcia ;) Gratulacje dla wszystkich!!! :multi: :multi: :multi: Tata mojej Lhary - Ti La Shu Jowo Azurowa Amhara CWC, NPwR, BOB :loveu: Quote
Recommended Posts