Aldi1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Jest u mnie , niestety może zostać tylko na tą noc, jutro muszę ją oddać :( mam 3 psy w domu , nie mogę jej dłużej trzymać :( Znaleziona na bardzo ruchliwej ulicy :( Mysle ze ktoś wyrzucił ja z samochodu bo bardzo do nich ciągnie !! :angryy: Myślę , że wiek około 2-3 lata. Psychika doskonała, bardzo przyjazna do ludzi, boi się jedynie zakładanie obroży :(( Ma kochany charakter :-( Na brodzie zapalenie mieszków włosowych, na "pupie" po prawej stronie uraz, spuchnięty od uderzenia lub pogryzienia przez innego psa. Oraz problem ze skóra , nie wiem dokładnie co to jest , jest bardzo wyliniała. Jutro godz. 8 jade z nia do weta i zaraz napisze co i jak. Sunia jest kochana, nie chce oddawać jej do schronu :( ale jesli ktoś sie nie znajdzie będe musiala to zrobic :( Rano wstawie fotki suni :( Proszę pomóżcie, sunia w tej chwili jest u mnie na śląsku. Okolice Tarnowskich Gór, dla zainteresowanych podam dokładny adres. Mój numer tel 606143641. Quote
Ziutka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Kolejna psina "wakacyjnych porządków :angryy: :angryy: " Quote
Aldi1 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Sunia rano była u weta, dostala frontline, tabletki na odrobaczenie oraz antybiotyk na skóre, Wet podejrzewa uczulenie na pchli jad. Mam nadzieje ze szybko wróci do zdrowia . Ogólnei ma świetny charakter, i przyzwyczaiła sie już do mnie :(:( ale ja nei moge jej zatrzymać :( Jutro ostatecznie bede musiała podjac decyzje !! Quote
agusiazet Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 I co zrobisz? Szkoda psinki do schronu!! Gdzie te zdjęcia? Quote
Aldi1 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Tutaj sa fotki suni w tym linku. http://www.rozita.sxx.pl/kropka_adopcja.htm Quote
madzia828 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 śliczna niunia :loveu::loveu: szkoda ją oddawac do schronu:shake: Quote
Aldi1 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 SUNIA ZNALAZŁA DOM Wzięła ja moja przyjaciólka jak sie cieszę Temat mozna zamknac Quote
Ziutka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Aldi1']SUNIA ZNALAZŁA DOM Wzięła ja moja przyjaciólka jak sie cieszę Temat mozna zamknac To super wieści Aldi......bardzo się ciesze, że sunia nie trafiła do schroniska :multi: Quote
agusiazet Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Super!!! Pilnie poszukujemy transportu dla psiej mamy i dzieci na niedzielę 8 lipca na trasie Lublin Warszawa!!! Quote
Recommended Posts