Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

powiem tak...w gdyni sa setki psow,,,codziennie,jak juz pisalam z dziesiatki razzy,przychodzi nawet po dziesiec osobnikow,,,,czesto w tak wielkim tlumie sa niezauwazalne przez przechodniow,,a ponadtto wsrod nich jest masa mlodziakow ktore ida na pierwszy rzut,,,to one ladniutkie ,,mlodziutkie znajduja domki pierwsze(choc sa tez przypadki ze i im sie nie udaje tak szybko dostac szanse),,,a o takim koksie nikt nawet nie mysli,,tym bardziej ze on nawet juz stracil nadzieje i zaprzestal prezentowania sie,,,bo i zapewne mysli,,,,i na coz mi to,,,,przepychany z kata w kat funkcjonuje juz tak od miesiecy czy nawet lat,,,,
Pamietajmy w gdyni jest duzo psow ktore czekaja na czlowieka....wsrod nich jest tez Koks!!!
Moze i jemu sie uda kiedys tak samo jak rudemu Grabowi ktory zastapil szuwarka,,,(po jego odejsciu),i przyniosl swojej panci radosc!!!!
Gdynskie psy czekaja,!!!!!!

Posted

Chyba czas zamknac kolejny watek-na odleglosc nic nie zrobimy,wolontariuszy z Gdyni brak :(
Nie wiemy nic i nie mozemy nic.Jasne,mozna dzwonic do biura i sie pytac ,czy zyje,ale....po co?

Posted

smutne,,czesto probuje poruszyc,,,osobyz gdyni ,,wysylam nawet linki z metamorfoz z you tube,,zeby wziela ich zazdrosc i zabrali sie tez tak samo i efektownie ,,ale niestety,,,najwyrazniej potrzeba im takich oddanych wolontariuszy jak brazowa i dziewczyny biurowe.....................

Posted

Pewnie,ze wewnetrznie ostro dzialaja i wiele psow idzie do domow.

Tylko,ze my znamy jednego Koksa :( a on do tego domu jakos nie idzie:( bo jest ciezkim psem do adopcji-starszy,pudlowaty,niewidoczny dla odwiedzajacych.

Posted

Fakt my znamy ,,,,szkoda ze wiecej chetnych nie ma na jego poznanie,,to mily pies ,,i ladny,,,,,i oddany,,,,,
I jak juz kiedys sama twierdzilam bez osoby ktora ma kontakt z psem watek nie ma wiekszej przyszlosci,,,bo bez codziennych relacji z zachowania i poczynan psa ,,watek umiera!!!!!:placz:...Bo wiemy tylko ze on jest ,,ale co narozrabial ,,,czym rozsmieszyl,,do kogo sie przytulil,,kogo rozbawil,,,,,,jak zachowywal sie podczas kapieli,,,,,,,ktoz to wie!!!!???:placz:

Posted

kurcze wiem ze ten watek nic nie przyniesie,,bo suche fakty leca codziennie jak nic,,,,,ale przekreslamy tym psa,,,moze jeszcze napisze do wolontariuszek ,,i jak Roki kiedys tak i jemu sie uda,,,,,,,,,,hej hej wolontariuszki gdynskie!!!!!!!!!szukamy was!!!!!!
Brazowa daj mu jeszcze z 3 dni,,,,zlapie dziewczyny gdynskie:placz:

Posted

Eh... Nie mam dużo czasu, na prawdę ciągle jestem zajęta, ale zawsze staram się choć raz w tygodniu być w Ciapkowie. Postaram się dostarczać tu nowych wiadomości o Koksie. Nie chcę żeby wątek został zamknięty, skoro już został założony.
Jestem chora,ale wpadłam dziś na chwilkę do schronu. Jednak gdy już dotarłam to co chwile padało i nie bardzo miałam jak wyciągać psiaki, poza tym czas uciekał... Jednak odwiedziłam boks Koksa. To na prawdę śliczny psiak. Jest bardzo kochany jednak jest z dwoma innymi samcami(jeden jest dość duży, to Mefi z wątku założonego przeze mnie) więc Koks bał się trochę podejść, ale gdy już uspokoiłam Mefiego, Koks dał się pogłaskać, bardzo ucieszył się że ktoś chce nawiązać z nim kontakt. On bardzo potrzebuje miłości. Lgnie do ludzi. Jest łagodny i przyjazny. Nie mogę obiecać wiele, ale proszę, nie zamykajcie wątku. Postaram się tu coś naskrobać raz na tydzień.

Posted

Moje drogie absolutnie nie zgadzamsię z tym co piszecie...:shake:
Ja załozyłam wątek 12 letniej Bulince ze schronu w obornikach mimo, ze nie widziałam jej na oczy a byłam tylko jej opiekunka wirtualna... To taki zwykły kunbdelek, który urodził się w scronie no i ten wiek... I co ? Podnosiłam wątek miesiącami właściwie bez wiekszej nadzie - allegro, alegratka itp. Potem pojawiła się Hala, która zaczeła odwiedzać Bulinkę.
Bulinka siedzi teraz w SWOIM domku w krakowie :loveu:

Dajcie koksikowi szanse... co to kosztuje?:oops:

Posted

ojejku.. ja tez jestem z gdyni..ale nigdy w ciapkowie tego pudelka nie widzialam...:( sama mam jedengo i wlasnie czarnego sredniego... i wiem jakie to dla pudelka bolesne siedzenie w klatce...