kaerjot Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 A wczoraj na wystawie widziałyśmy takiego dziwnego pudla, niby był biały, a miał czarny "beret" Quote
brazowa1 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 to był pudal,ale u nas tego umaszczenia nie uznaja.My tu gadu-gadu,a Koks czeka.Trzeba by na watek zawołac Wole z Gdyni. Quote
akucha Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 A ja łaciate lubię pudle. One takie nowoczesne... Koksik szuka swojego domu! Quote
olenka_f Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 O K A Z J A zabierać Koksa a ja od siebie dorzucę fretkę:diabloti: Quote
brazowa1 Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 I kebaba Olenko! I kebaba z ostrym sosem! Quote
olenka_f Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 i kebab iiiiiiiiiiiiiiii uwaga : NUŚKE:angryy: :diabloti: Quote
kaerjot Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 olenka_f napisał(a):i kebab iiiiiiiiiiiiiiii uwaga : NUŚKE:angryy: :diabloti: Taaaaaaaaaaaa, już widzę, jak pędzą ludziska tabunami.:diabloti: Quote
wiewiora1 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Tak jak stado bizonow w serengeti:eviltong: Quote
brazowa1 Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 WIEWIORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZYJESZ!!! JAK TAM LWY,WIELBŁADY,KROKODYLE I PAJAKI??????????? Azor wczoraj do domu poszedl i Zmurka tez :) :) :) Quote
wiewiora1 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 OOOOOOOOO ale super !!!!!!!Ale sie Babcia ucieszyla pewnie!!!w koncu Zmurastej sie udalo i azorowi oczywiscie tez!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: A u mnie zwierzataka grzeczne ,,choc ostatnio uciekalysmy szybko w nocy w polowie drogi do kibelka bo w krzakach kolo naszego namiotu glosno wyla hiena wiec szybko szybko ,,do namiotu i cisza jak w kosciele!!!Kilka dni temu o nasz namiot obijal sie bawolek.i przebieglo stado zebr... A skolei 3 dni temu dochodzil do nas straszny smrodek jak sie okazalo ,,,,,tam za ogrodzeniem 3 roki od nas ,,na szczescie za murem stado krokodyli sobie zyje,,,,a smierdza!!!!! Oki to na tyle......Zmurka i Azor :multi: :multi: :multi: Quote
brazowa1 Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 właśnie sie dowiedziałam,ze krokodyle smierdza :) ale jazda ;) Quote
brazowa1 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Pudla odwiedzila nieoceniona wolontariuszka Wola z Gdyni-zaprosiłam ja na watek i bardzo sie ciesze,ze beda teraz swieze i regularne wiesci o Koksie. Quote
brazowa1 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 pati napisał(a):a sa jakies szanse na nowe zdjecia biedaka Mysle,ze poprosimy Wole-ona czesto bywa w schronisku w Gdyni. Quote
Recommended Posts