zuzlikowa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Uściski...choć poświąteczne...i życzenia wszystkiego dobrego!!! Kokosiątko cudne...a myśli przy Twoim pudlu... ...zawsze blisko Ciebie...tulę! Quote
giselle4 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Kiedy Nowy Rok nadchodzi kieliszeczek nie zaszkodzi, kufel piwa to za mało, litr szampana by się zdało. Trzeba opić wszystkie troski by następny ROK był BOSKI!!! SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!! Quote
zuzlikowa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 giselle4 napisał(a):Kiedy Nowy Rok nadchodzi kieliszeczek nie zaszkodzi, kufel piwa to za mało, litr szampana by się zdało. Trzeba opić wszystkie troski by następny ROK był BOSKI!!! SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!! ...przyłączam się do życzeń!!! Dziękuję za świąteczną kartkę...wzruszyłam się! Ściskam cieplutko. Quote
gameta Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Opijałam, opijałam - pół Picolo wychłeptałam ;) Dzięki Dziewczyny - Wam również najlepszego na ten Nowy Roczek !!! Quote
brazowa1 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 zuzlikowa napisał(a): Dziękuję za świąteczną kartkę...wzruszyłam się! Ściskam cieplutko. Moment...dlaczego ja nie dostałam świątecznej kartki i sie nie wzruszyłam!??? Pani gameto,w ogóle nie myślisz o reszcie wątkowiczów ;P Mimo wszystko ściskam cieplutko. Quote
gameta Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Bo ty dostałaś smsa i nie moja wina, że cię nie wzruszył :( A taki ładny, świąteczny był :( Quote
brazowa1 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 ten o karpiu i choince i co powinnam z nia zrobić?ha? Quote
gameta Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 brazowa1 napisał(a):ten o karpiu i choince i co powinnam z nia zrobić?ha? O ten ten właśnie :p Quote
brazowa1 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 mam go tutaj wkleic i poddac forumowej ocenie? czy jestes pewna,ze na watek zaglądaja tylko i wyłącznie osoby pełnoletnie? Quote
gameta Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Nie jestem pewna. Nie mniej każdego wzrusza co innego i odczucia w tym względzie są czysto subiektywne. Uważam, że Shreki wzruszają się właśnie w ten sposób... Quote
Kasia25 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ja po proszę o te życzenia, pełnoletnia jestem:p Quote
gameta Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Z okazji zbliżających się dwóch lat Koksa u mnie, przejrzałam wątek - zobaczcie,jak wyglądał , zanim go zabrałam: [quote name='Kora-']Koksik i Mefi :loveu: Wasza Wysokość KOKS :loveu::evil_lol: I kłaniamy sie KOKSIKOWI Quote
brazowa1 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 nie miał siwej brody-cos mu zrobiła. A Mefi,to suka? Pytam,bo bardzo podobna do dabrówkowej Lorki. Quote
brazowa1 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Wola napisał(a):jak dla mnie to Koks się nadaje dla każdego;) (oczywiście każdego ale najlepszego ;)) Ło matko!!!!!!!! Gameta,ktos Ci dał Koksa??? Quote
brazowa1 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Wola napisał(a):Koksik też załapał się na sobotni spacerek po lesie;) On nigdy sam nie wychodzi z boksu, nawet jak zostawia sie otwartą furtkę, trzeba po niego samemu wejść. Gameta,jak to wyglada teraz? już zepsułas dobrze wychowanego psa? Quote
brazowa1 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Wola napisał(a):Koks jak to Koks na spacerach zawsze grzeczny. Zero problemów. Od dawna nie słyszałam żeby szczeknął, warknął czy nawet głośno odetchnął. Po prostu jest. Taki cichy Koks, któremu wszystko jest obojętne. a teraz? Gameta,no powiedz.Może powinnas sie czuc oszukana,przez wolontariuszki?Koks oddycha? Quote
brazowa1 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 natalia_aa napisał(a):Gameta gratuluje Ci tak wspanialej decyzji, [....] Jeszcze raz ogromnie gratuluje wyboru, jestem pewna ze nie pozalujesz :) Ha!!!!!!!!!!!!!! Gameta,to moja garść refleksji na drugie urodziny Koksa. Quote
zuzlikowa Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Koksiku...gametko...samych mileńkich chwil nie tylko dzisiaj,lecz na każdy Wasz dzionek!!! Ciepleńkie uściski i mizianka...hihihi...dla obojga!Psujcie się wspólnie i uczciwie! Quote
gameta Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 brazowa1 napisał(a):nie miał siwej brody-cos mu zrobiła. Jaaaaaa no chyba reklamację złożę - dwa lata i pies mi się posiwiał... Jest też opcja, że zza brudu nie było widać siwizny ;) brazowa1 napisał(a):Ło matko!!!!!!!! Gameta,ktos Ci dał Koksa??? Tak po prawdzie to sama wzięłam - tylko mi go do biura przyprowadzili z boksu, a dalej już to ja sama :) brazowa1 napisał(a):Gameta,jak to wyglada teraz? już zepsułas dobrze wychowanego psa? Sam się zepsuł :( Te opisy o tej jego grzeczności i tolerancji dla innych to sobie można z marszu wsadzić w (..)(..) Koks jest psem pewnym siebie, zadowolonym z życia i odpasionym - ani w głowie mu być cichym czy uległym :D A nie wyjsć jak wyjsć można? W głowie się nie mieści :D brazowa1 napisał(a):a teraz? Gameta,no powiedz.Może powinnas sie czuc oszukana,przez wolontariuszki?Koks oddycha? Koks oddycha - ba, zdarza mu się chrapać, szczekać przez sen i puszczać wiatry. Uroczo śmierdzi w deszczową pogodę. Muszę mu gotować, bo kiepsko toleruje suche. Za to nie mam rzygów na glebie o poranku :) Ma panicznie jazgotliwy szczek, szczególnie z radości na okazję wyjścia na dwór. Aaaalbo jak gość w dom :p Ciągnie na smyczy. Od czasu do czasu robi kupę na środku chodnika - ma ulubiony chodnik w drodze do moich rodziców... Atakuje wszelkie stworzenia na spacerze. Koty są genialne, szkoda, że włażą na drzewa po pogoni a on nie umie :( Dziecko z sankami - aaaa będzie mord... Odpowiadając więc na Twoje pytanie - oczywiście, że czuję się oszukana - jechałam przecież po maskotkę i piesiula wielkości jorkusia bardzo w typie :p A poważnie? Koks jest cudownym psem - pomimo tego, że wszystkie wady powyżej to szczera prawda i sama rzeczywistość nie można go nie kochać. To cudowny, mądry, empatyczny pies. Mój pies. I wciąż nie rozumiem czemu takie cudowne bydle siedziało tyle czasu w schronisku... Quote
Atkaaaa Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Łoo to już dwa lata? Również życzę wszystkiego najlepszego! Może jakieś nowe fotki? ;> Quote
gameta Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Atkaaaa napisał(a):Łoo to już dwa lata? Również życzę wszystkiego najlepszego! Może jakieś nowe fotki? ;> Będą, jak zrobię jakieś ładne. Od czasu do czasu cos wklejam, ale cóż, jest to domowy Koks - czyli leżący w różnych pozycjach, najczęściej na fotelu :roll: Poza tym wiesz, on się rusza i ciężko mu ładną fotkę zrobić... Quote
brazowa1 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 A Ty w ogóle go masz? widział go ktoś u Ciebie? fotki mozna spreparowac....znamy takich,co to chcieli pokazywac gazete z psem. Ciacho pozbyli sie tego samego dnia,którego wzieli-gnoje. Quote
gameta Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 brazowa1 napisał(a):A Ty w ogóle go masz? widział go ktoś u Ciebie? fotki mozna spreparowac....znamy takich,co to chcieli pokazywac gazete z psem. Ciacho pozbyli sie tego samego dnia,którego wzieli-gnoje. Czyli juz po wizycie Adama? Mam nadzieję, że uprzykrzył im trochę życie... Czy ktoś go widział... Ostatnio w grudniu z ramienia OTOZu jakaś EwaOTOZAnimals - po zgłoszeniu, że się znęcam ;) Quote
gameta Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='gameta'] to ja pokażę, jak jest teraz: Kiedy mówię "leżeć" :) Kiedy nadchodzi burza, której koks się boi: I kiedy ciekawość zwycięża: Quote
Recommended Posts