Nadziejka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 :loveu::thumbs::bye::bye::bye:ja tez za ciebie mocnooooooo:loveu::glaszcze::glaszcze::buzi:zdrowkaaaaa mnostwo ci zyczymy i czekamy na cie :loveu::loveu:zielonych pieknych marzen i mysli i ci sie wszystko dobrze:loveu::loveu:wysniiiiiii:bye::Cool!: Quote
giselle4 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 ...wracaj do nas gametko bo powiało chłodem:loveu:;)Zasługujesz na wszystko naj....TY WIESZ Quote
zuzlikowa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='giselle4']...wracaj do nas gametko bo powiało chłodem:loveu:;)Zasługujesz na wszystko naj....TY WIESZ[/quote] czekamy...niecierpliwie...TY WIESZ!:loveu: Quote
Nadziejka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 :thumbs::iloveyou::klacz::bye::bye:pozdrawiamyyyy i kciuki trzymamy:loveu:ale aleee czemu ja nic a nic nie wiemmm?? czemu nikt mi nic a nic nie szepnal? Gdzies ty gameciu jest:loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 :icon_roc::cry::cry::cry::cry:znaczy siem ze ..tym chlodem to odemnie powielo czy jak ?:shake: Quote
gameta Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Czy mogę prosić o usunięcie z tytułu słowa "pudel" ??? Quote
brazowa1 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 gameta napisał(a):Czy mogę prosić o usunięcie z tytułu słowa "pudel" ??? nie możesz Quote
gameta Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 brazowa1 napisał(a):nie możesz Ja Ci tego nie zapomnę :diabloti: :mad: :p Quote
wiewiora1 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Tez bym nie chciala zeby ktos mojego psa zwal pudlem ,,,,fuuuu:) Trzymaj sie Koksiu:) Quote
gameta Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 wiewiora1 napisał(a):Tez bym nie chciala zeby ktos mojego psa zwal pudlem ,,,,fuuuu:) Trzymaj sie Koksiu:) Dzięki Wiewióra, Ty jedna mnie rozumiesz :loveu: ;) Ale Brązowa może Ci tego nie darować :evil_lol: Quote
wiewiora1 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 No trudno najwyzej jak przyjade nie zrobi mi maseczki oczyszczajcej ,,albo masazu:):)Trudno jakos przezyje:):) Quote
gameta Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 wiewiora1 napisał(a):No trudno najwyzej jak przyjade nie zrobi mi maseczki oczyszczajcej ,,albo masazu:):)Trudno jakos przezyje:):) Uuuuuuuu brniesz Kochana, brniesz :evil_lol: Gorzej, jak Cię kwasami potraktuje ;) Ech, mnie też się oberwie :diabloti: Quote
wiewiora1 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Nie boj zaby:)Brazowa zawsze wybacza wiewiorce a jeszcze jak jej wspomne o krzesznej ,,W koncu cos za cos ,,,Ja to podstepna zmija jestem:)A kwasy tez mi sie przydadza na dziory potrodzikowe :):) Quote
gameta Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Nooooo, zaraz zobaczymy - dość długo się nam Brązowa dziś szlaja z suczą, powinna być lada moment nazad :diabloti: Quote
Atkaaaa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 wiewiora1 napisał(a):Tez bym nie chciala zeby ktos mojego psa zwal pudlem ,,,,fuuuu:) :lmaa::olympic::chainsaw:Pudel Koks i koniec!:2gunfire::-x Quote
giselle4 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ...Koksiu,pogadaj z dziewczynami co one tak za twoimi plecami/zmieniaja Ci rase czy płec tez?:oops::evil_lol: Quote
gameta Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Była u mnie kumpela, zrobiła Koksowi zdjęcie, to wstawię tu, a co mi tam ;) Tak Koks wyglądał w zeszłym tygodniu: Quote
giselle4 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 ...NOOO ,NOOO FACET TYPU GOSC CUDO NIE KOKS:evil_lol::loveu: Quote
zuzlikowa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 giselle4 napisał(a):...NOOO ,NOOO FACET TYPU GOSC CUDO NIE KOKS:evil_lol::loveu: hihihi...pies,który zna swoje miejsce i...wartość!!!:loveu: Super gość!Aż wstyd proponować mizianko dla takiego facecika!...ale co tam- może wieczorkiem i po ciemku da sie wimiziać!Nikt nie uwidzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...buziole w nochal:loveu: Quote
brazowa1 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 z pyska przypomina fokę. Gameta,dodaj na chinke wiecej lamety Quote
Kasia25 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 żadna foka, na tym fotelu taki dostojny jest! Szybko mu kudełki rosną, prawda? Wesołych, ciepłych i serdecznych:) Quote
gameta Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Dziękuję :) Oczywiście, że nie foka :) A zarasta niesamowicie szybko... We wrześnu był do łysego na grzbiecie a teraz jest krzaczasty zaroślak ... Quote
brazowa1 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Gamcia,a co Twój PUDEL dostał na gwiazdkę? Quote
gameta Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Ja nie mam pudla :p Ewentualny "mój" pudel może znajdować się w Gdańsku, ale jak wiesz, nie ma z nim kontaktu :shake: Jesli zaś chodzi o Koksa to dostał słoik psich ciasteczek w kształcie kości - w kolorach zielonym, różowym, pomarańczowym i beżowym :cool3: A co dostała Saga ? Quote
Recommended Posts