Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu::thumbs::bye::bye::bye:ja tez za ciebie mocnooooooo:loveu::glaszcze::glaszcze::buzi:zdrowkaaaaa mnostwo ci zyczymy i czekamy na cie :loveu::loveu:zielonych pieknych marzen i mysli i ci sie wszystko dobrze:loveu::loveu:wysniiiiiii:bye::Cool!:

Posted

:thumbs::iloveyou::klacz::bye::bye:pozdrawiamyyyy i kciuki trzymamy:loveu:ale aleee czemu ja nic a nic nie wiemmm?? czemu nikt mi nic a nic nie szepnal? Gdzies ty gameciu jest:loveu::loveu:

• 1 month later...
Posted

wiewiora1 napisał(a):
Tez bym nie chciala zeby ktos mojego psa zwal pudlem ,,,,fuuuu:)
Trzymaj sie Koksiu:)

Dzięki Wiewióra, Ty jedna mnie rozumiesz :loveu: ;)
Ale Brązowa może Ci tego nie darować :evil_lol:

Posted

wiewiora1 napisał(a):
No trudno najwyzej jak przyjade nie zrobi mi maseczki oczyszczajcej ,,albo masazu:):)Trudno jakos przezyje:):)

Uuuuuuuu brniesz Kochana, brniesz :evil_lol: Gorzej, jak Cię kwasami potraktuje ;) Ech, mnie też się oberwie :diabloti:

Posted

Nie boj zaby:)Brazowa zawsze wybacza wiewiorce a jeszcze jak jej wspomne o krzesznej ,,W koncu cos za cos ,,,Ja to podstepna zmija jestem:)A kwasy tez mi sie przydadza na dziory potrodzikowe :):)

• 4 weeks later...
Posted

giselle4 napisał(a):
...NOOO ,NOOO FACET TYPU GOSC
CUDO NIE KOKS:evil_lol::loveu:

hihihi...pies,który zna swoje miejsce i...wartość!!!:loveu:
Super gość!Aż wstyd proponować mizianko dla takiego facecika!...ale co tam- może wieczorkiem i po ciemku da sie wimiziać!Nikt nie uwidzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...buziole w nochal:loveu:

• 3 months later...
Posted

Ja nie mam pudla :p Ewentualny "mój" pudel może znajdować się w Gdańsku, ale jak wiesz, nie ma z nim kontaktu :shake:

Jesli zaś chodzi o Koksa to dostał słoik psich ciasteczek w kształcie kości - w kolorach zielonym, różowym, pomarańczowym i beżowym :cool3:
A co dostała Saga ?