ponka1 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ślicznie wygląda teraz Koks i tak odmłodniał :multi: Quote
gameta Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Koks obrażony bo tymczasowiczka Dasza vel Balbina już w domu... Jestem wykończona - cały dzień w samochodzie... Jechał ktoś z Gdyni do Elbląga przez Grudziądz :cool1:? Wiecie, że przez wisłę prawie nie ma mostów a przeprawy promowe zimą nie działają :cool1: ja już wiem baaaardzo dobrze :cool1: Quote
zuzlikowa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Wypoczywaj gametko...wypoczywaj!:loveu: Dasza brzmi lepiej niż...Balbina:shake:...kto dał ślicznemu pudelkowi na imię...Balbina! Chyba z przekory:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 a kto nazwal pieknego dymnego pudla Koksem....:roll: oj,wiewiora,wiewiora:p Quote
zuzlikowa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 A to ci...nie pomyślałam o... Kokosie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nadziejka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 :drinka::laola:GAMECIU KOOOCHANA:loveu: JA SEM ZATANCUJEM Z TEGO WSZYSTKIEGO HEEEJ:multi::multi: JAKIEGO MASZ CIUUUDNEGO PUDELKO-SZNAUCERKA W DOMCIU:bigcool::ylsuper: I AKWARIUM Z RYBKAMI JESUUUU CUDOOOO!!! ZDROWENKA KOCHANI ZDROWENKA:loveu: Quote
zuzlikowa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Przyłączę się do tańca Ewuni...śliczności z Kokosa straszliwe!:multi::multi::multi: Quote
wanda szostek Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Nie wiem co się dzieje na wątkach. Tu klub puszystych, tudzież koszary wojskowa a teraz na dyskotekę trafiłam Quote
Nadziejka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 :sweetCyb:cioteczkooo tos dobrze trafila ..:evil_lol::eviltong: bom ja puszysta dziewoja ..od pasa w dol , wojskowe kroki i rozkazy uwieeelbiam , zas tancowac to moge dzien i noc samotnie nawet:diabloti: Gameciu kochana czscie po spacerku razem we trzyyyyy sztuki ?:multi::loveu::loveu: Quote
gameta Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ewa gonzales napisał(a)::sweetCyb:cioteczkooo tos dobrze trafila ..:evil_lol::eviltong: bom ja puszysta dziewoja ..od pasa w dol , wojskowe kroki i rozkazy uwieeelbiam , zas tancowac to moge dzien i noc samotnie nawet:diabloti: Gameciu kochana czscie po spacerku razem we trzyyyyy sztuki ?:multi::loveu::loveu: Ewuś, ty to masz werwę :multi: Ja padam na nosek i spać idę. Dobranoc wszystkim ;) Quote
giselle4 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 gameta napisał(a):Ewuś, ty to masz werwę :multi: Ja padam na nosek i spać idę. Dobranoc wszystkim ;) dobranoc aniołku:oops: Ewa ponos troche moje bazarki bom juz padnieta a rano lece do schronu dzieki malutka:multi::evil_lol: Quote
Nadziejka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 zycze Koksiu:loveu: Buziaczki czarnuszku , milion buziakow w nochalka! Quote
Nadziejka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Dla Ciebie Gameciu I Dla Koksika Milion Cieplych Zyczen Swiatecznych:buzi::iloveyou::iloveyou:Zdrowka I Radosci Wielkiej:loveu::loveu:wesolych jajeczek i smacznych swiateczek :multi::loveu::loveu: Quote
gameta Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Dziękujemy i życzymy wszystkim razem z Koksem Wesołych Świąt !!!! Quote
Nadziejka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 :ylsuper::calus::calus:Gameciuuu przytulammmm mocno , Koksika tez caluje w nosek . Gameciu czytalam o babci twojej :calus:zapal swieczusie od nas u babci , niech to swiatelko poprowadzi w dobre miejsce ..dla nas jeszcze nie poznane ......:candle: Quote
giselle4 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 ...gamatka ty lepiej odpocznij i zrób wypad za miasto zapomnij o złym o smutkach i ciesz sie chwilką;):loveu::eviltong: Quote
zuzlikowa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 giselle4 napisał(a):...gamatka ty lepiej odpocznij i zrób wypad za miasto zapomnij o złym o smutkach i ciesz sie chwilką;):loveu::eviltong: ...i co tu się powtarzać! Sedno powiedziano!:loveu: Spokojnej nocki! Quote
giselle4 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Gametko,czy Ty jestes bo jakos tak cicho bez Ciebie i smutno:shake: wracaj do nas kochana:loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='giselle4']Gametko,czy Ty jestes bo jakos tak cicho bez Ciebie i smutno:shake: wracaj do nas kochana:loveu: ...no właśnie!!!!!:-(...smutno i nie ma kto po monitorze farskać:shake::evil_lol:... gametko...plissssssssss:loveu: Quote
giselle4 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 ...z rana po cichutku hooops:multi:i gametko wstawaj juz do pracy:loveu: Quote
gameta Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Dziewczyny, przepraszam, że mnie nie ma, ale mam poważny problem... Badania wyszły źle, jutro kolejne wyniki, w środę kolejna konsultacja... Oby było jutro i w środę po mojej myśli, bo nie wiem, co będzie, jeśli nie... I nie pobazarkuję, bo kasa potrzebna na lekarzy :( Dziękuję, że o mnie myślicie. Trzymajcie kciuki mcno... Quote
zuzlikowa Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 gametko...mocno tulę do serca! Wiesz,czego Ci życzę...teraz to zdrowie najważniejsze! Quote
zuzlikowa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Fasolka napisał(a):Trzymam kciuki Kochana, niech wszystko będzie po Twojej myśli :calus: ...ja też...ja też!:calus: Quote
Fasolka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Trzymam kciuki Kochana, niech wszystko będzie po Twojej myśli :calus: Quote
Recommended Posts