Wola Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 oczywiście znam Brego ;) jednak nie wiem do jakiego domku trafił... i tak czekamy na foteczki. Quote
Atkaaaa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Wola napisał(a):oczywiście znam Brego ;) jednak nie wiem do jakiego domku trafił... i tak czekamy na foteczki. Nie wiesz też czy z Gdyni czy skąd:oops:?? No własnie fotki!:mad: Quote
Kora- Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 A ja nawet Brega nie kojarzę, więc nic nie wiem. Quote
Wola Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Brego to był taki duży czarno-biały pies, na pysku bardziej biały tylko łata na oku czarna. Był w pierwszym boksie po lewej stronie starych wybiegów. Ale mógł pójść zanim Ty zaczęłaś przychodzić:knuje: Quote
natalia_aa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Brego byl podobny do Bordera (taka rasa psa ;)) Jego zdjecia wrzucala na ciapkowym forum Daniela... PS: Sonia zdjecia Koksa warto by bylo wrzucic na stronke Ciapkowa w dziale znalazly dom. W sobote bedzie u mnie Krzychu to mu powiem. Tylko najpierw czekam na zgode wlascicielki i jakis krotki tekst o Koksiku do umieszczenia na stronie... Quote
Wola Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 ooo to dobry pomysł ;) to czekamy aż Pańcia na dogo zajrzy Quote
Wola Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 a więc niosę nowe wieści:) Pani zapracowana to nie ma czasu nas na dogo odwiedzić ale wiem że Koksik ma się dobrze i w domku go chwalą. Zdjęć na razie nie ma bo Pani aparatu nie posiada a znajomej ciągle coś wypada. Ale jak zdjęcia będą to dostaniemy :) Quote
Atkaaaa Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Wspaniale! Koksik sie narescie doczekał...! Bedziemy czekac na te zdjecia... :) Quote
Atkaaaa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 No i co? Nikt as nie informuje jak tam nasz kochany Koksik...:shake::diabloti::mad:? Mam nadzieje, że wszystko w porządku! ;) Quote
Wola Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Pani jest zapracowana. Nie ma czasu odwiedzić dogo. Ale jak wspomniałam Koks ma się dobrze ;) Quote
Atkaaaa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Cały czas czekam cierpliwie na zdjęcia.... :D Quote
Fasolka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Ooooo, nie wiecie nawet jak bardzi się cieszę że Koksik znalazł dom :-) :-) :-) Myślałam o nim od kiedy trafiłam na jego wątek, nie wiedziałam, że znalazł dom!!!! Nawet wczoraj jak siedziałam na dworcu w Sopocie to myślałam o co tam u niego bo straciałam jakoś jego wątek z oczu... Baaardzo się cieszę :-) I dziękuję że pomogłyście znaleźć mu dom, podsyłałam linki do jego wątku innym i nie mogłam zrozumieć jak może taki piękniak nie łapać za serducho... Quote
Wola Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 a to dobre pytanie jest, pewnie żyje sobie szczęśliwy u boku pańci ;) tylko ze ja bym chętnie nowe zdjecia zobaczyła ;) Quote
gameta Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Witam Kochani! Po długiej mojej nieobecności w końcu mam chwilę, by skreślić kilka słów. Koks mam się świetnie - zarósł i po 10-tym idziemy do fryzjera :-) Niestety zrobił się agresywny i spacerujemy tylko w kagańcu, tak żeby się wybiegał, ale żeby nikt się go nie bał - to kawał psa teraz! Poza tym jest niesamowicie grzeczny i posłuszny, ciągle nienajedzony - jest w stanie pochłonić każdą ilość karmy, jaką mu wsypię, więc ostrożnie muszę mu dawkować, żeby się nie roztył :-) Sypia jaśniepan tylko na fotelu i czasem szczeka przez sen (chciał spać razem ze mną, ale mi było za ciasno). I ze względów finansowych przeszliśmy z eukanuby na boscha, ale on zdaje się nie zauważać różnicy. Ze względu na to, że pod samym domem mam las i koks uwielbia buszować w krzaczorach, dostał obrożę antykleszczową - bez niej ciągle coś łapał :-( No i szczepiliśmy się w maju nie tylko na wściekliznę ale na cały zestaw i wet stwierdził, że Koks ma nie więcej niż 4 lata - śmiesznie, biorąc pod uwagę, że szukałam staruszka :-) Poniżej wklejam link do aktualnych zdjęć Koksa - oczywiście nie potrafię ich tu wkleić :-( ale tak chyba też nie będzie źle. Reasumując - strasznie się cieszę, że go mam i nie wyobrażam sobie, jak by było bez niego!:multi: http://www.garnek.pl/airam Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Maria ps. ponieważ są wakacje i wiem, że zaraz schrony się zapełnią, gdyby był potrzebny pilny tymczas w 3mieście jestem do dyspozycji - mam nadzieję, że Koks się przystosuje a może nawet taka resocjalizacja by mu pomogła. Nie wyjeżdżam aż do września na 100%, więc jakby co.... Quote
Wola Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 bardzo dziękujemy za wieści oraz zaoferowanie tymczasu. Może się akurat przyda ;) pozdrawiamy ;) Quote
Fasolka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Cudny Koksik :-) Tak się cieszę, że jest u Ciebie :-) Przez oststnich kilka miesięcy często jeździłam do Trójmiasta i zawsze wtedy myślałam o Koksiku, że gdzieś tam jest w tym Gdyńskim schronisku i czeka na dom... Kiedy 'odkopałam' ten wątek i dowiedziałam się, że jest już w domu, że ma swojego człowieka aż podskoczyłam z radości :-) :-* ile razy o tym myslę robi mi się cieplej na serduchu... Super :-) :-* F. Quote
Atkaaaa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Super! Nareszcie jakieś wieści, bardzo się cieszę. Super! I DT się znalazł :D Quote
wiewiora1 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ale zrobil sie agresywny do ludzi czy zwierzat???? Tak sie ciesze ze ma dom!!!i to taki wspanialy!!! Oj no na pewno staruszkiem on nie jest Zarosl troszke,ale jedno powiem ,,ze n pewno u fryzjer bedzie spokojny ,,bo wlasnie dltego za posluszenstwo,,poszedl na dogo:p Pozdrawiam i zycze dlszych szczesliwych dni!! A co do pochlninia wszystkiego ,,to normalne czesto u psow schroniskowych,,,,:shake: Quote
Wola Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 oj tak coś w tym jest. choć moja sunia w schronisku spędziła bardzo krótki okres i to jako szczeniak to jak przyszła do domu, pochłaniała wszystko. Teraz już jako dorosła panna je tyle ile potrzebuje a resztę zostawia na potem. Quote
wiewiora1 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ale sa tez i takie psy ,ktore wziete ze schroniska wybrzydzaja tak ,,ze czlowiekowi peka glowa od zastanawiania sie ,,jak tu swojemu pupilkowi dogodzic:razz: Quote
Recommended Posts