Sabina02 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Cudny piesio!!! :loveu: Gameta, potrzebujemy duuuuuzo Twoich klonów!!! ;) Quote
natalia_aa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Nie moglam sie powstrzymac zeby nei wstawic tutaj tych fotek :) Przeciez to taki sliczny widok, ze wszyscy od razu powinni podziwiac ta metamorfoze :) KOKS "PRZED" KOKS "PO" Quote
agatkia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Och, cudownie!!! Gameta- ZAZDROSZCZE!! SERIALNIE!! Quote
Kora- Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 No super metarmofoza ;)) I jak Koks się w domu sprawuję? Quote
gameta Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Sprawuje się świetnie - woła na dwór, dużo śpi ale ma momenty, że pełen energii bawi się piłeczką :-) Ale jak ! Wulkan energii :-) Poza tym przychodzi się przytulać i na drapanie po brzuszku. I umie "siad" i "nie wolno" (jest bardzo wygłodniały i ciekawił go mój obiad na sole :-)) Och, na prawdę nie wiem co jeszcze pisać - jest poprostu cudowny :-) I chodzi za mną i jest nieśmiały do obcych, ale bardzo ładnie się zapoznaje. No kochany jest poprostu :-) Quote
Atkaaaa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 gameta napisał(a):Sprawuje się świetnie - woła na dwór, dużo śpi ale ma momenty, że pełen energii bawi się piłeczką :-) Ale jak ! Wulkan energii :-) Poza tym przychodzi się przytulać i na drapanie po brzuszku. I umie "siad" i "nie wolno" (jest bardzo wygłodniały i ciekawił go mój obiad na sole :-)) Och, na prawdę nie wiem co jeszcze pisać - jest poprostu cudowny :-) I chodzi za mną i jest nieśmiały do obcych, ale bardzo ładnie się zapoznaje. No kochany jest poprostu :-) Super! Trafił się Koksikowi naprawde wspaniały domek!:loveu: Quote
gameta Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Po pierwsze: możliwości było baaaardzo mało Po drugie: Koks wcale nie jest pudlem - i mordka inna, i ogonek nie cięty, i łapy za masywne. Jest podobny do sznaucera olbrzyma, który nie wyrósł albo do wyżła lub też do teriera (np. rosyjskiego, który nie wyrósł) :-D Po trzecie: sądzę, że ta fryzurka jest bardzo twarzowa dla niego i pewnie tak już zawsze będzie strzyżony. Niekoniecznie aż tak krótko, ale podobnie :-) Niestety to co miał na sobie to były głównie kołtuny, słoma, drzazgi i bród... Koksik ma wiele blizn, kilka świerzych. Teraz są bardzo widoczne, nie wiem, czy zarosną - jak nie, to będzie musiał mieć dłuższą sierść, żeby latem słońce go nie poparzyło :-/ Quote
brazowa1 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Jest przeslicznie zrobiny i ta fryzurka pasuje jak ulal. Jaki piekny,powazny wyraz pyszczka:) Wiwat Koks i jego Pani! :multi: Quote
wiewiora1 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Wyglada przecudnie,,a to ze jest madry w to nikt nie watpil,,,,,masz szczescie majac go a on ciebie,,,,:multi: Quote
Sabina02 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Dziewczyny, wklejcie fotki Koksa do watka "metamorfozy": http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924&page=305 Quote
Wola Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Dopiero dostałam się do kompa (chora jestem i wczoraj temperatura przykuła mnie do łóżka). Koks w takiej fryzurze wygląda jak istny sznaucer :loveu: I nareszcie widać jego cudowne oczy. Ma takie śliczne ślepia :loveu: a te włoski zawsze mu je zasłaniały. Teraz już nie trzeba ich odgarniać ręką ;) Gameta jesteś cudowna :loveu: Wierzę że Koks lepiej trafić nie mógł ;) Zastanawiają mnie tylko te blizny... Pod tą ilością futerka nie było ich widać, ale nie mam pojęcia skąd są. Jego koleżanka i kolega z boksu raczej go lubili... Dobrze że na siebie trafiliście ;) życzę dużo szczęścia i pociechy z psiaka;) Quote
wiewiora1 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 A co dzis slychac u naszego pieknego ,,domowego koksika??czy zostawiasz mu to imie czy nadasz jemu inne ,,,???? Quote
Atkaaaa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 wiewiora1 napisał(a):A co dzis slychac u naszego pieknego ,,domowego koksika??czy zostawiasz mu to imie czy nadasz jemu inne ,,,???? No własnie?:cool3: Quote
brazowa1 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 To imie nadane przez wiewiorke,imie-amulet :loveu: Quote
Wola Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A gdzie się nowa Pańcia podziewa?? :cool3: Quote
gameta Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Jesteśmy, jesteśmy :-) W sumie wszystko w porządku, oprócz tego, że kawaler jest zarobaczony :-( Ale leczymy i mam nadzieję, że nie będzie żadnych problemów :-) Koks jest niesamowity, strasznie posłuszny i strasznie łasy na pieszczoty :-) Wyobraźcie sobie, że włazi mi na kolana, a to wbrew pozorom całkiem spory pies :-) Lubi spać na fotelu i włazi na niego, gdy myśli, że nic nie widzę :-) Ogólnie wszystko w porządku :-) Może w przyszłym tygodniu uda mi się poprosić kogoś o zdjęcie, jak siedzi mi na kolanach, to same zobaczycie, jaki to śmieszny widok :-) Pozdrawiam wszystkich ciepło :-) Quote
Kora- Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Hej ;) No to się bardzo cieszę, że Koks w domu dobrze się sprawuje. Mam nadzieję, że robaków sie niedługo pozbędzie. ;)) Quote
wiewiora1 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 a ja czekam na zdjecia ,,,koks na kolanach/////szybkiego :lol:pozbycia sie robalkow zyczy olka Quote
Wola Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 szybka kuracja anty robaczkowa i chłopak cud :) no nie mogę się takowych zdjęć doczekać :loveu: Quote
Atkaaaa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 gdzie fotki?! A tak w ogole.. to .. dziewczyny wiecie co u Brego? GDzie jest itp? Taki bordero podobny.. jego foto jest na bocznej scianie na stronie www schroniska???? Quote
Recommended Posts