Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sluchajcie, ta pani ktora jest zainteresowana sunią jest z Gdanska i przyjedzie obejzec ją w niedziele. Pokażecie jej wszystko? Powiedzialam pani że Wy ją oprowadzicie, zrobicie to? :D Bedzie któraś z Was w nd w schronie?

Posted

Ja będę dziś a w niedziele niestety nie mogę.

Dziś przyjedzie do schroniska pewna Pani obejrzeć Koksika jeśli zdąży, więc trzymamy mocno kciuki za domek dla niego ;)

Posted

Tak wiem York dom znalazł w tempie express.
Koks tyle szczęścia nie ma...
Pani już miała do nas jechać, ale podjęła się opieki nad psem kolegi. Na tydzień, a przez tydzień będzie w internecie szukać, z tym że już upatrzyła sobie psa z Bydgoszczy, więc Koksik raczej już tam domku nie znajdzie...

Posted

cały ubiegły tydzień to był zastój adopcji. Chyba jakiś Kotek znalazł dom i jeden szczeniak. A tak to nic... Taka pogoda że nikomu się wychodzić nie chciało?? a wcale nie. Ludzi było mnóstwo i chodzili w te i wewte ale nic sobie nie upatrzyli najwyraźniej.

Posted

Bardzo fajna stronka, aczkolwiek chyba liczba psiakow jest lekko przesadzona :evil_lol: Z tego co pamietam bylo kolo 260-270 psow przy ostatiej statystyce...

PS: Czemu mi sie na tej stronce ta lapka nie pokazuje jak chce wejsc w linki z panelu z boku np psy, suki... tylko zwykly kursor...