Wola Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 W górę Koksik, gdzieś i na Ciebie czeka domek;) Quote
Atkaaaa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Wola']super ;) dzięki za pomoc. Mam nadzieję że choć część psiaków domki znajdzie. W tym oczywiście i Koks na czele;)[/quote] no, Koksikowi ten domek by się już przydał... Skacz do góry! Quote
Atkaaaa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Dziewczyny..a może... hmm... pamietacie może .. w zeszłym roku była taka akcja pedigree.. był tor agility..i były tam też zbierane pieniądze na "Ciapkowo"... i chyba Haker był tedy na tej akcji.. to może jesli cos podobnego było by w tym roku.. to można by Koksika że tak powiem odpicowac :D wykąpać uczesac na pudla... może było by jakieś zainteresowanie wieksze i domek by się znalazł... Może głupi pomysł... no ale już nie wiem co robic żeby mu pomoc... Quote
Wola Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 jeśli to lato będzie a Koks do tego czasu nie znajdzie domu to jak dla mnie dobry pomysł ;) A Haker u nas jest pół roku więc rok temu nie możliwe żeby on był :roll: Quote
Wola Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 W lato zawsze można psa wykąpać, uczesać, obstrzyc... Można doprowadzić do piękności, bo i nie zmarznie i nie ma chlapy to się nie utytła... No krótko mówiąc idealna pora na zabiegi kosmetyczne. Wtedy też jest więcej akcji, zbiórek i te sprawy. Jeśli Koks nie będzie się bał miasta, hałasów, tłumu (co sprawdzę na wiosnę bo przejdę się z nim kawałek dalej a nie do lasu) to można go ze sobą zabierać;) Quote
Atkaaaa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Wola']jeśli to lato będzie a Koks do tego czasu nie znajdzie domu to jak dla mnie dobry pomysł ;) A Haker u nas jest pół roku więc rok temu nie możliwe żeby on był :roll:[/quote] hmm a jest jeszcze jakis piesek bez łapki...? No to może widzialam Hakerka na jakiejś wystawie czycos.. bo kurcze nie wiem... Ciesze się że pomysł się spodobał... jak coś to służe pomoca w pielęgnacji Koksika... też pudelka mam wiec rade dam :P :D Quote
Atkaaaa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Wiem! To była jakas akcja czy cos.. przy morzu... statki i te sprawy :D i to było albo w lipcu albo w sierpniu nie pamietam dokladnie... :D Quote
Wola Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 A możliwe... Haker był też na festynie mikołajowym przy bulwarze. A kiedyś był piesek bez łapki i nazywał się Łapek. Mały rudy, szorstkowłosy. Kochany pies. Teraz grzeje doopkę w Holandii chyba. Do fryzjera się go zaprowadzi. Mamy jakieś zniżki czy jakoś tak i wiem że bynajmniej w zeszłe lato prowadzałam kudłacze tam a jak nie to damy radę;) Ale dziękujemy za pomoc;) Quote
Atkaaaa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Hmm weszlam na ciapkowo.pl i tam są fotki z tej akcji akurat... :) i Hakerek jest. Widze, że stronka w rozbudowie... ;] pozytywnie pozytywnie Koks skacz na góre Quote
Wola Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 aha. Juz widzę o co Ci chodzi. Ale to sierpień był. To jeszcze pół nawet nie minęło ;) Quote
Atkaaaa Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 ehh tam, czepiasz się :P Faktyczie faktycznie... zawsze mozna to tak zinterpretowac ze w roku 2007 a nie 2008 :P Koksik na góre Quote
Kora- Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Hop do góry :)) Przepraszam Was dziewczyny i psy oczywiście że ostatnio wątki nie podnosiłam ale za dużo na głowie miałam problemów. Quote
brazowa1 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Koks do gory,musi ci sie udac,masz teraz wspaniale opiekunki,juz zycie jest lepsze dla ciebie. Quote
Wola Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Atkaaaa to nie wiedziałaś?? ja jestem najbardziej czepialskim człowiekiem jakiego możesz poznać :eviltong: Koks zasługuje na wspaniały dom, rodzinę i miłość. Quote
Atkaaaa Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 No, teraz już wiem :P No pewnie, że zasługuje i napewno ją znajdzie! Quote
Wola Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 No to dobrze że już wiesz :) to trzeba u mnie ignorować :eviltong: Byliśmy dziś z Koksem na spacerze... O ludzie, on już Koksa nie przypomina... Trzeba go bezwzględnie wykąpać, wyczesać i wyciąć kłaki!! Dom Tymczasowy by się przydał bo przecież nie wykąpiemy go w zimę do boksu :shake: Koks jak to Koks na spacerach zawsze grzeczny. Zero problemów. Od dawna nie słyszałam żeby szczeknął, warknął czy nawet głośno odetchnął. Po prostu jest. Taki cichy Koks, któremu wszystko jest obojętne. Quote
Atkaaaa Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 ehh no własnie, ten tymczAS... kurde jeszcze raz sie rodziców spytam :D kurcze... nie wiem kogo już pytań..teraz znowu plaga pudli... ;/ na Witominire pojawiły się trzy pudle nowe ehh ciekawe co z nimi bedzie jak moda minie. Quote
Atkaaaa Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Dziewczyny...? Moge sobie niektóre opisy Koksika z dogo skopiować..?: Próbuje str www zrobic i chce go tam wrzucic :D Adopcyjna pudelków... Coraz więcej pudli cholera dochodzi do schronisk itp. ;/ Quote
Atkaaaa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 no.. to jeszcze trzeba wykąbinowac jak to do sieci wrzucic i bedzie dobrze hehe... Kokik na góre szybciutko!! Quote
Wola Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 oj trzeba kombinować trzeba... Opisy które ja napisałam możesz kopiować, nie wypowiadam się w imieniu innych ;) Quote
Atkaaaa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Dzieki ;] ale jeszcze musze wykąbinowac jak to do sieci wrzucic.. o ile sie bedzie nadawalo.. Quote
Wola Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ja na informatykę w gimnazjum jeszcze musiałam robić stronę. Na kompie został się program, coś tam pamiętam. Może też bym zrobiła jakąś stronę? Np. takim po prostu kundelkom, bo rasowe psiaki to stron mają po uszy... Choć i tak każda kolejna to kolejna nadzieja. No cóż przemyślę zrobienie strony. A nóż widelec to coś da. Quote
Recommended Posts