Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wola']super ;) dzięki za pomoc. Mam nadzieję że choć część psiaków domki znajdzie. W tym oczywiście i Koks na czele;)[/quote]

no, Koksikowi ten domek by się już przydał... Skacz do góry!

Posted

Dziewczyny..a może... hmm... pamietacie może .. w zeszłym roku była taka akcja pedigree.. był tor agility..i były tam też zbierane pieniądze na "Ciapkowo"... i chyba Haker był tedy na tej akcji.. to może jesli cos podobnego było by w tym roku.. to można by Koksika że tak powiem odpicowac :D wykąpać uczesac na pudla... może było by jakieś zainteresowanie wieksze i domek by się znalazł...
Może głupi pomysł... no ale już nie wiem co robic żeby mu pomoc...

Posted

jeśli to lato będzie a Koks do tego czasu nie znajdzie domu to jak dla mnie dobry pomysł ;) A Haker u nas jest pół roku więc rok temu nie możliwe żeby on był :roll:

Posted

W lato zawsze można psa wykąpać, uczesać, obstrzyc... Można doprowadzić do piękności, bo i nie zmarznie i nie ma chlapy to się nie utytła... No krótko mówiąc idealna pora na zabiegi kosmetyczne. Wtedy też jest więcej akcji, zbiórek i te sprawy. Jeśli Koks nie będzie się bał miasta, hałasów, tłumu (co sprawdzę na wiosnę bo przejdę się z nim kawałek dalej a nie do lasu) to można go ze sobą zabierać;)

Posted

[quote name='Wola']jeśli to lato będzie a Koks do tego czasu nie znajdzie domu to jak dla mnie dobry pomysł ;) A Haker u nas jest pół roku więc rok temu nie możliwe żeby on był :roll:[/quote]

hmm a jest jeszcze jakis piesek bez łapki...?
No to może widzialam Hakerka na jakiejś wystawie czycos.. bo kurcze nie wiem...
Ciesze się że pomysł się spodobał... jak coś to służe pomoca w pielęgnacji Koksika... też pudelka mam wiec rade dam :P :D

Posted

A możliwe... Haker był też na festynie mikołajowym przy bulwarze.
A kiedyś był piesek bez łapki i nazywał się Łapek. Mały rudy, szorstkowłosy. Kochany pies. Teraz grzeje doopkę w Holandii chyba.
Do fryzjera się go zaprowadzi. Mamy jakieś zniżki czy jakoś tak i wiem że bynajmniej w zeszłe lato prowadzałam kudłacze tam a jak nie to damy radę;)
Ale dziękujemy za pomoc;)

Posted

Atkaaaa to nie wiedziałaś?? ja jestem najbardziej czepialskim człowiekiem jakiego możesz poznać :eviltong:
Koks zasługuje na wspaniały dom, rodzinę i miłość.

Posted

No to dobrze że już wiesz :) to trzeba u mnie ignorować :eviltong:
Byliśmy dziś z Koksem na spacerze... O ludzie, on już Koksa nie przypomina...
Trzeba go bezwzględnie wykąpać, wyczesać i wyciąć kłaki!! Dom Tymczasowy by się przydał bo przecież nie wykąpiemy go w zimę do boksu :shake:
Koks jak to Koks na spacerach zawsze grzeczny. Zero problemów.
Od dawna nie słyszałam żeby szczeknął, warknął czy nawet głośno odetchnął. Po prostu jest. Taki cichy Koks, któremu wszystko jest obojętne.

Posted

ehh no własnie, ten tymczAS... kurde jeszcze raz sie rodziców spytam :D kurcze... nie wiem kogo już pytań..teraz znowu plaga pudli... ;/ na Witominire pojawiły się trzy pudle nowe ehh ciekawe co z nimi bedzie jak moda minie.

Posted

Dziewczyny...? Moge sobie niektóre opisy Koksika z dogo skopiować..?: Próbuje str www zrobic i chce go tam wrzucic :D Adopcyjna pudelków...
Coraz więcej pudli cholera dochodzi do schronisk itp. ;/

Posted

ja na informatykę w gimnazjum jeszcze musiałam robić stronę. Na kompie został się program, coś tam pamiętam. Może też bym zrobiła jakąś stronę? Np. takim po prostu kundelkom, bo rasowe psiaki to stron mają po uszy... Choć i tak każda kolejna to kolejna nadzieja. No cóż przemyślę zrobienie strony.
A nóż widelec to coś da.