Wola Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Oj chudziutki chudziutki... jak się go po boczku głaszcze to jakby ręką po kaloryferze się jeździło :shake::shake::shake: trzeba mu znaleźć domek bo on po prostu nie zawsze chce jeść. No chyba że jest się przy nim, bo po spacerze jak mu daje miseczkę i stoję obok to wcina. Quote
Kora- Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Atkaaaa']MOoże... no ale jaki? Chociażby, zachudzony PUDELEK szuka domu, nie wiem coś bardziej drastycznego by trafiało do użytowników! natalia_aa Jejku jaki on chudziutki, jakby mu zaserwowac zabiegi pielegnacyjne razem ze strzyzeniem to prawie szkielecik... Ehh tyle juz czeka, moze ten nowy rok przyniesie mu szczescie.. No chudzielec z niego.:shake: Quote
Atkaaaa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 "zachudzony" hmm tak jakos dziwnie brzmi... Cos wymyslimy :) Quote
Kora- Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 No wiem, wiem. ale że tak powiem wymyśliłąm to na poczekaniu Quote
wiewiora1 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 HEJ DZIEWCZYNY ,,A MOZE ODROBACZYC GO TRZEBA,,,ZAPYTAJCIE ???? a Z TYTULEM COSIK MUSIMY POMYSLEC,,,,,A BRAZOWA JUZ ZMIENI JAK DAMY JEJ NOWY TYTUL Quote
Wola Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 nie podoba mi się zachudzony, bo to słowo jak dla mnie znaczy że ktoś go zabiedził a my tego nie zrobiliśmy. Może być coś w stylu samotny, smutny, bez nadziei, opuszczony... takie epitety by mi pasowały ale to moje zdanie. Zapytam o odrobaczenie, ale kupkę ładną ma, a to chyba zazwyczaj w parze idzie... No ale cóż nigdy nie zaszkodzi tabletki na robaki wziąć. Quote
Atkaaaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Wola napisał(a):nie podoba mi się zachudzony, bo to słowo jak dla mnie znaczy że ktoś go zabiedził a my tego nie zrobiliśmy. Może być coś w stylu samotny, smutny, bez nadziei, opuszczony... takie epitety by mi pasowały ale to moje zdanie. Zapytam o odrobaczenie, ale kupkę ładną ma, a to chyba zazwyczaj w parze idzie... No ale cóż nigdy nie zaszkodzi tabletki na robaki wziąć. Dla mnie też to słowo to znaczy... tabletki nie zaszkodzą... a tytuł napewno jakiś wymyslimy;) Quote
Wola Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 coś w stylu: opuszczony Pudel Koks, bez nadziei na dom...Gdynia. To taka moja propozycja,ale może ktoś wymyśli coś lepszego. A tymczasem w górę Koksik Quote
Kora- Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Oo też fajne. Jejku ale teraz taki mróz jest, a te biedne psiaczki marzną.... :( Quote
Atkaaaa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Kora- napisał(a):Oo też fajne. Jejku ale teraz taki mróz jest, a te biedne psiaczki marzną.... :( Faktycznie... dziś ma być -10 stopni C :placz: Koksik szybciutko do domku!!! Quote
Wola Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 -10 na termometrze ale przez silne wiatry odczuwalna do -20:-(. Ja w swetrze, puchowej kurtce i wielu wielu innych warstwach marznę jak nic, a co mają te psiaki z krótkim futerkiem powiedzieć?? Quote
Kora- Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Dokładnie. Ja dziś do schroniska tak się ciepło ubiorę by nie zmarznąć, a te psiaki mają tylko budę do schronienia. :( Quote
Atkaaaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ehhh... biedactwa... Zeby jak najwiecej poszlo traz do domku.. A co z tym nowym pudelkiem? Quote
Wola Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Po tego pudelka przyszli właściciele jeśli dobrze pamiętam;) Quote
Atkaaaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Wola napisał(a):Po tego pudelka przyszli właściciele jeśli dobrze pamiętam;) No to super!!! ufff chociaż on! Quote
Kora- Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 I jeszcze wzieli tego sznaucerka. :) Więc pudelek nie dość że odnalazł właścicieli to jeszcze ma towarzysza :) Quote
Atkaaaa Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 No to w ogole super!! Teraz Koks! CZas na ciebie!! Quote
Wola Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Wiem, wiem... Ja jestem nawiedzona na punkcie psów a Was w to wciągam... Ale może zechcecie odwiedzić nowo powstałe wątki naszych Gdyńskich niuniek?? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9239829#post9239829 Greta http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9239834#post9239834 Figa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9239836#post9239836 Sonia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9239840#post9239840 Santa Quote
Wola Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 super ;) dzięki za pomoc. Mam nadzieję że choć część psiaków domki znajdzie. W tym oczywiście i Koks na czele;) Quote
Recommended Posts