Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wola napisał(a):
a wzbudza zainteresowanie? w końcu młody jest.
Koks na górę;)

Mlody i parchaty,wiec zainteresowanie jest tylko negatywne.
Koks do gory.Wola,podobno w Gdyni beda zabierac dobermana i maja miejsce dla malego,starego psa.Kogo wytypujecie?

Posted

No rozmawialam z Asia Wiola i bedzie problem z dokumentami po troche malo czasu, no a p. Kasia tez nie byla pewna, bo nie chciala typowac w ciemno w koncu nie wiedziala do konca co to za organizacja, a to wszystko na ostatni gwizdek. No ale jutro wlasnie ma byc u nas jakas fundacja, jesli to ta sama i zalatwi sie kwity to moze jakis piesek pojedzie. Ja typowalam Jawe, ze stronki Ciapkowa :)

Posted

oooo... jak dla mnie Jawa to świetny pomysł bo ona tak smutnieje...
Ta Pani do mnie napisała i właśnie prosiła o propozycje jakieś psiaków, ale to wszystko(czas, nieznajomość) to dla mnie za dużo było
Dlatego też prosiłam żeby napisano do Natalii.
PS. Natalia możesz zawsze spytać jaka to fundacja, a jak chcesz ją sprawdzić to napisz do MałgośMałoś czy ją zna. Ta kobieta jest z Niemczech i można jej zaufać;)

Posted

Pierwszy spacer dziś to oczywiście spacer z Koksem i Mefim;) Koksik jest bardzo grzeczny choć trzeba się nagimnastykować żeby go z boksu wyprowadzić.

Posted

Wola napisał(a):
Pierwszy spacer dziś to oczywiście spacer z Koksem i Mefim;) Koksik jest bardzo grzeczny choć trzeba się nagimnastykować żeby go z boksu wyprowadzić.

on pewnie zyje teraz tylko dla tych chwil,kiedy do niego przychodzicie...

Posted

W boksie siedzi ale tylko ciałem, sam jest jakby nieobecny. dopiero na spacerach ożywa, ogonek zaczyna merdać a pies pokazuje jaki jest na prawdę. Widać po nim że warunki schroniskowe mu nie służą... potrzebuje domu i stałego kontaktu z człowiekiem